Şimdi Ara

Domain Satiyorum : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Www.Metalfun.Net domaini ve sitesini satisa çıkarmış bulunmaktayiz uygun fiyat verecek kişi yada kişilerle görüşmeye açığız iletisim için lütfen admin@metalfun.net msn adresiyle irtibata geçiniz
    Site pr:3 gerçek pr:4 günlük statick giriş 8-12 bin kişi google msn ve bunun gibi arama motorlarında indexlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizkumsal -- 20 Nisan 2006; 16:24:03 >

• bu arada site hakkındaki tüm bilgilere gezginler.net adresindeki site popülerliği ve link popülerliği bölümlerinden bulabilirsiniz
  • arkadaslar konuya cevap yazan varmı ben göremiyorum ama başlıkta konuya cevap yazılmış diye görülüyor neyse önemli değil :D
  • fena site deil alınabilir ....
  • bazen sayfaları refresh yapınca mesaj yazılmayan konuda mesaj yazılmış gibi oluyor.
  • yawww cgunday hocam dün bi adam vardı site satan noldu ona bakamadımda son yazılanlara satabildimi sitesini, sen baya bir adamla ilgilenmiştin de
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RK4N

yawww cgunday hocam dün bi adam vardı site satan noldu ona bakamadımda son yazılanlara satabildimi sitesini, sen baya bir adamla ilgilenmiştin de

Yok yaa Ahmetçim küstü bize. Almadı beni beyin takımına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COM domain 25TL
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmetmiydi adı benide almamıştır ozaman da abi kıyak elemandı ama bee, yine gelsede açsa 1/2 konu:
  • dün kopmuştuk ya :D adam 25 bin dolar istiyor du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizkumsal -- 22 Nisan 2006; 2:43:25 >
  • Arkadaşın başlığını kirletiyoruz sanki.
  • önemli değil kirletiniz kirletelim admini düşünüyorum o bize ne yapar yada konuma yada üyeliğime
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.