Bildirim
Domain sponsoru Türk Tarihi Ve Atatürk sitesi için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hadi beyler yok mu sponsor -
domainin sponsoru mu olur arkadaşımquote:
Orijinalden alıntı: BuRaK_BjK1903
hadi beyler yok mu sponsor
isim tescile bi bak
şuan kampanyalı fiyatları var
.org ve .info 1,5 dolar
.biz ve .us 4 dolar
.com ve .net 6 dolar -
fiyatları biliyorum ancak ödeme şekli canımı sıkıyor kredi kartım falan yok bankaya gitcek vakitde yok neredeyse dershane okul akşam 10 da ewe giriyorumquote:
Orijinalden alıntı: isatanbul
domainin sponsoru mu olur arkadaşım
isim tescile bi bak
şuan kampanyalı fiyatları var
.org ve .info 1,5 dolar
.biz ve .us 4 dolar
.com ve .net 6 dolar
Alıntıları Göster -
1- İstediğin domain nedir?quote:
fiyatları biliyorum ancak ödeme şekli canımı sıkıyor kredi kartım falan yok bankaya gitcek vakitde yok neredeyse dershane okul akşam 10 da ewe giriyorum
Alıntıları Göster
2- Gerçekten böyle bir projen olup olmadığını nerden bilelim?
3- Bankaya gitmeye üşeniyorsan hiç başlama o zaman hacı -
1- site ismini sölemeyim belki benden önce alan çıkar ama us uzantılıquote:
Orijinalden alıntı: Talvehtia
1- İstediğin domain nedir?
2- Gerçekten böyle bir projen olup olmadığını nerden bilelim?
3- Bankaya gitmeye üşeniyorsan hiç başlama o zaman hacı
Alıntıları Göster
2-namusum ve şerefim üzerine yemin ederim
3-bankaya gitmeye üşenmiyorum saat 10 da ewe giriyorum dershane we okul war
-
Sen eğer .us uzantılı türk tarihi sitesi yapacaksan hiç başlama bu işe !quote:
1- site ismini sölemeyim belki benden önce alan çıkar ama us uzantılı
2-namusum ve şerefim üzerine yemin ederim
3-bankaya gitmeye üşenmiyorum saat 10 da ewe giriyorum dershane we okul war
Alıntıları Göster -
Türk sitesi ve .us uzantılı ilginçquote:
Orijinalden alıntı: Webdragon
Sen eğer .us uzantılı türk tarihi sitesi yapacaksan hiç başlama bu işe !
Alıntıları Göster -
eğer amacın türk tarihi ve atatürk ise kemalistler.com alan adı işini görür ise firmamız bünyesinde olan bir alan adı kullandırtabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Eltun
Türk sitesi ve .us uzantılı ilginç
Alıntıları Göster
Ama yeni tescil dersen projen ne olursa olsun kolay kolay kimse domain sponsor olmaz..
bilginize.. -
us uzantısına niye bu kadar taktınız sonuçta kurcamız sitede vbulletin yani yabancı tarzda bişey olcak şuan ki teknolojiyle full türk malı bir site kurulamıycana göre bunu kurmayanlarda war ayrıcawww.buyukturk.org domainini aldıkquote:
Orijinalden alıntı: mhakanki
eğer amacın türk tarihi ve atatürk ise kemalistler.com alan adı işini görür ise firmamız bünyesinde olan bir alan adı kullandırtabilirim.
Ama yeni tescil dersen projen ne olursa olsun kolay kolay kimse domain sponsor olmaz..
bilginize..
Alıntıları Göster
-
us Amerikalılara özgü bir uzantıdır. Com,Org,Net evrenseldir. Yani bir Türk sitesinin us uzantılı olması büyük tezat olur. Zira bana sorarsanız Ermenistan veya Yunanistan'ın uzantısını kullanmaktan farkı yok.quote:
us uzantısına niye bu kadar taktınız sonuçta kurcamız sitede vbulletin yani yabancı tarzda bişey olcak şuan ki teknolojiyle full türk malı bir site kurulamıycana göre bunu kurmayanlarda war ayrıcawww.buyukturk.org domainini aldık
Alıntıları Göster
Org'u almanız isabet olmuş. Başarılar
-
us ben united state olarak değil biz olarak anlamıştım açıklama için tşklerquote:
us Amerikalılara özgü bir uzantıdır. Com,Org,Net evrenseldir. Yani bir Türk sitesinin us uzantılı olması büyük tezat olur. Zira bana sorarsanız Ermenistan veya Yunanistan'ın uzantısını kullanmaktan farkı yok.
Org'u almanız isabet olmuş. Başarılar
Alıntıları Göster -
quote:
us uzantısına niye bu kadar taktınız sonuçta kurcamız sitede vbulletin yani yabancı tarzda bişey olcak şuan ki teknolojiyle full türk malı bir site kurulamıycana göre bunu kurmayanlarda war ayrıcawww.buyukturk.org domainini aldık
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BuRaK_BjK1903
Herşey tamam yalnız bu cümleye anlam veremedim???????
-
yönetime teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: mhakankiquote:
Orjinalden alıntı: BuRaK_BjK1903
Herşey tamam yalnız bu cümleye anlam veremedim???????
Alıntıları Göster
-
yakında üyeliği tamamen uçar sanırım gelen maillerde küfürde yazmışquote:
Orijinalden alıntı: geneve
yönetime teşekkür ederim
Alıntıları Göster -
küfürlü mailmi yollamışquote:
Orijinalden alıntı: Eltun
yakında üyeliği tamamen uçar sanırım gelen maillerde küfürde yazmış
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Eltun
-
quote:
küfürlü mailmi yollamış
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: geneve
küfürlü mailmi yollamış
quote:
Hayır buraya yazmış yani banada gelen maillerde yazıyor "şu konuya şu yazıldı" diye...
-
ewet agza alınmayacak küfürler etti bana ama 7 gün ceza aldı , bi anlam veremedimquote:
Orijinalden alıntı: Eltunquote:
Orjinalden alıntı: geneve
küfürlü mailmi yollamış
quote:
Hayır buraya yazmış yani banada gelen maillerde yazıyor "şu konuya şu yazıldı" diye...
Alıntıları Göster
-
Hocam senin bu başlıkta mesajın bile yok sana niye küfretti ki bu adam ilginç. Ben hiç anlam veremedimquote:
ewet agza alınmayacak küfürler etti bana ama 7 gün ceza aldı , bi anlam veremedim
Alıntıları Göster -
bende bir şey anlamadım bir soru sordum sonrasında yönetime teşekkürler biri banada olanı biteni anlatabilirmi?quote:
Hocam senin bu başlıkta mesajın bile yok sana niye küfretti ki bu adam ilginç. Ben hiç anlam veremedim
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X