Bildirim
domain süresi hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Server saatine göre -
quote:
Orjinalden alıntı: winturk
Server saatine göre
Uluslar arası saat dilimine göredir. yani şöyle söylim sana kabaca örnek
www.a.com 27.04.2006 saat öğlen 12 de bitiyor diyelim. bizim tr deki saat dilimine göre bu 8 saat ileri demektir. yani akşam saat 20:00
eğer sorma nedenin süre uzatma ise son saniyelere yada saate bırakmak hiçde mantıklı değil. eğer sorma nedenin süresi dolacak bir alan adını almak ise hiç heveslenme çünkü son süreden 10 gün sonra register hold durumuna geçer. 90 gün o durumda kalır. 90. gün ise boşa düşer.
Saygılarımla..
-
Tabi sende ilk düşüş tarihinden sonraki 90 günün başlamasıyla beraber backorder'ı ilk yaparsan domaini kaparsın buda var. Ancak 90 gün hemen başlamiyor. Yanlış hatırlamiyorsam expired süresi oluyodu ilk önce. Sahibine ufak bir şans veriliyodu 1 hafta civarı olması lazım. Bu süre zarfında domain tekrar uzatılmazsa Hold durumuna düşer ve süre başlar. ilk backorder'i yapan götürür domaini.
Saygılar.
Ayrıca o server saatine göre dediğim şey espri mayetiyleydi :) -
@winturk
Aşk olsun winturk espiriyi anladım zaten sonundaki şeytani gülümsemeden
Bu arada domain 10 gün sahibine süre verilir. 10 gün sonra register hold olur ama tescil ettiğin yerin önemi yüksek. bir müşterimin 30 gün önce domain süresi dolmuştu. bugün tekrar almak istedi bi şansımı deniyeyim dedim kendi register firmamdan süre uzatmayı denedim 30 gün geçmiş olmasına rağmen normal süre uzatma ile aynı ücrete uzadı. açıkcası 30 gün sonra uzatmayı ilk kez denedim ve oldu..
Saygılarımla..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X