Şimdi Ara

Domain Transfer Kampanyası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .com ve .net Domain Transferinde Kampanya

.com ve .net domainlerinizi 6,99$'dan hemen transfer edebilirsiniz.

Domain Transfer Kampanyası !

Domain Transferinde Dikkat Edilmesi Gereken Konular

Domain transferi iç ve dış transfer olarak ikiye ayrılmaktadır. İç transfer, mevcut kayıt firmasında bulunan kullanıcılar arasında yapılan transfer işlemi iken, dış transfer; domainin mevcut kayıt firmasından başka bir kayıt firmasına aktarılması işlemidir.

Domain transfer işlemi için yapılacak ilk işlem, mevcut kayıt firmasından transfer kodu almaktır. Domain transfer kodu ile transfer edilecek kayıt firması üzerinden transfer işlemleri başlatılabilir.

Başarılı bir domain transferi için dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır.

.com .net .org Domain Transfer İşlemleri

• Transfer işleminin başlatılabilmesi için alan adının kilitli olmaması gerekmektedir.
    • Domain transferi işlemi sırasında, yönetici onayı için e-posta adresine onay maili gönderilmektedir. Transferinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için domain kayıt bilgilerinde bulunan e-posta adresinin güncel olması gerekmektedir.
    • Transfer işleminin devam edebilmesi için bu iletinin onaylanması gerekmektedir.
    • Transfer işleminin başlatabilmek adına alan adı tescil tarihinden 60 gün sonra ve süre bitiminden 15 gün önce transfer işlemlerinin başlatılması gerekmektedir.
    • Alan adı whois bilgilerinin güncel ve açık olması gerekmektedir.

.com.tr .gen.tr .web.tr .org.tr Domain Transfer İşlemleri

• .tr uzantılı alan adlarında transfer kodu istenmemektedir.
    • Transfer ücreti ödendikten sonra "Sorumlu Değişiklik Formu" doldurularak transfer edilecek firmaya iletilir ve firmanın başvuru yapması beklenir.
    • Transfer süreci ortalama 2 iş günüdür. (Nic.tr yönetiminin değerlendirmesine istinaden süre uzayabilir.)
    • Nic.tr tarafından yapılan kontroller neticesinde alan adı transferlerinde "Sorumlu Değişiklik Formu" dışında "Faaliyet Belgesi, Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri, Kimlik Fotokopisi, Dernek Tüzüğü vs" gibi belgeler istenebilmektedir.

Natro Hosting - Domain Transfer Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natro Hosting -- 12 Aralık 2016; 9:43:11 >

• Merhaba Bu kampanyadan faydalanmak istiyorum, 2 yıllık uzatarak taşıyabılırmıyız 6.99 usd den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 29 Kasım 2016; 16:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Merhaba Bu kampanyadan faydalanmak istiyorum, 2 yıllık uzatarak taşıyabılırmıyız 6.99 usd den?

Merhaba, domain transferinde yıl seçimi yapılamamaktadır. Domain'inizi transfer ettikten sonra, kalan süresine ek olarak 1 yıl daha uzamaktadır. İyi günler dileriz.
  • Natro Hosting kullanıcısına yanıt
    Transfer ettim çok teşekkür ederim, Sitenizde tek eksik olarak giriş sayfasında maıl adresı ıle gırıs secenegı yok sanırım eger tc yada maıl adresı ıle gırıs secenegı olursa cok ıyı olur, ben bana gelen maıllerı sılmıstım, uye numaramı bulabılmek ıcın sıfre sıfırlama ıstegı yollamadan goremedım ve musterı hızmetlerınden de soylkemıyorlar, yetkılı kısıler ılgılenırse sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Transfer ettim çok teşekkür ederim, Sitenizde tek eksik olarak giriş sayfasında maıl adresı ıle gırıs secenegı yok sanırım eger tc yada maıl adresı ıle gırıs secenegı olursa cok ıyı olur, ben bana gelen maıllerı sılmıstım, uye numaramı bulabılmek ıcın sıfre sıfırlama ıstegı yollamadan goremedım ve musterı hızmetlerınden de soylkemıyorlar, yetkılı kısıler ılgılenırse sevınırım..

Merhaba, değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.