Şimdi Ara

DOmanin alcam en ucuz neresi var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: globaltan

yanlış düşünüyorsun dostum.

gitwww.netfirms.com dan domain al. burası baya güvenilir büyük bir firma.
    4-5$ sonra da sana desinler ki hostu da bizden almak zorundasın elinde kalsın sap gibi.

%99'u yabancı firmaların reseller'ı demişsin, ben değilim 1.000.000$ teminat yatırıp icaan sertifikası aldım gel :)

uçma yavaş ol biraz.

altı üstü domain alacaksın, sana satanda 7$'a alıp 8$'a sana satacak +destek verecek.
    ha ben domain aldığım adama ferrari hediye edecem diyosan o zaman daha da fazla araştır :) ..
    kutluyorum seni bilincini yanlış yerde tüketen sayın dostum.

HELAL beah cok güzel bir açıklama gerçekten seninde hosting satışı yaptıgını anladım bizleri anca biz anlarız

• alan adı kaydı ve 1 yıllık hosting ne kadara mal oluyor?
    varsayalım webcilerden aldım bir domain, ben düzenleme yapıp güncelleyebiliyor muyum?
  • www.tekhosting.org 1yıllık alan adı tescili ve 1ay hosting 25ytl havale parası yok herşey dahil fiyata en ucuz bura
  • yapma beah 1 ay hosting i ne yapıcaz ben 15 ytl ye 1 yıllık veriyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: CafeCennet

alan adı kaydı ve 1 yıllık hosting ne kadara mal oluyor?
    varsayalım webcilerden aldım bir domain, ben düzenleme yapıp güncelleyebiliyor muyum?

alan adı kaydı içinhttp://domain.internetteyiz.biz e girin ve 6.9 $ a kaydınızı yaptırın tüm değişklik ve güncellemeler için kontrol paneliniz olucak
    ayrıca

Hosting için bana gelin 15 ytl ye 1 yıllık yerinizi vereyim ayrıca kontrol panel ve tüm düzenlemeler destek de ücretsiz tabiki

• reseller satan bir yerden almayın içiniz güvende olsun bunların ne olacağı belli değil ve 24 saat destek vereceklerine inanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farozlu -- 2 Nisan 2005, 12:48:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

reseller satan bir yerden almayın içiniz güvende olsun bunların ne olacağı belli değil ve 24 saat destek vereceklerine inanmıyorum

reseller alan bir yer cok daha ii destek veriyor diğer serverlar reseller alanlarada destek verdiğinden sallıyorlar bilgin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

.com/.net/.org 7,5$/yıllık
    MSN'den ulaşabilirsiniz.
    MSN: sj_sero@hotmail.com
    http://www.webciler.info

COM/NET/ORG 4,99$ Ne diyorsun hemde reseller değil başlı başına bir şirketiz..

www.yeacon.com

• arkadaşım ben de senin gibi vaktinde çok aradım.. ve www.bizimweb.net'i buldum.. 8,95$ Domain, 9,9$ dolar 100 MB Linux veya Windows hosting.. Serverları da theplanet.net ve everyones'ın serverlarında.. Teknik destek dersen hayret edeceksin, :D ben olsam vermem o paraya o hizmeti :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kene.

www.webciler.info

msn gelebilirsen ordan da konuşabiliriz kene_390@hotmail.com

bundan ucuzunu bulursan can sağlıgı

template kullanandan ne hayir gelir.

• quote:

quote:

reseller satan bir yerden almayın içiniz güvende olsun bunların ne olacağı belli değil ve 24 saat destek vereceklerine inanmıyorum

reseller alan bir yer cok daha ii destek veriyor diğer serverlar reseller alanlarada destek verdiğinden sallıyorlar bilgin olsun

1 gün açık kalır site 2. gün öyle 3. gün başlar yok hard disk yandı yok telekomda sorun var yok bilmem neler.ararsın kimseye ulaşamazsınız yaptığınız emekler boşa gider domain içinse panel şifrenizi vermezler herşleyi kendi adlarına alırlar vs..sakın ama sakın reseller veren ve template ile site yapanlardan kaçının yanarsınız alim Allah

• quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kene.

www.webciler.info

msn gelebilirsen ordan da konuşabiliriz kene_390@hotmail.com

bundan ucuzunu bulursan can sağlıgı

template kullanandan ne hayir gelir.

ne kullanayım yeni bişeler öner php nuke mambo asp nuke asp portallar php portallar galeriler scriptler templateler bunlar haricinde ne kullanalım 2 tane tablo yapıp içine fiyatmı yazalım boş insan olmayın dostlar

• kardeş işinin adı ne yap sağlam bir tasarım php veya asp kullan sistemini programla paşalar gibi hizmetrini sun template bir sitenin ne kadar banal olduğunun açıklamasıdır..
  • quote:

quote:

quote:

1 gün açık kalır site 2. gün öyle 3. gün başlar yok hard disk yandı yok telekomda sorun var yok bilmem neler.ararsın kimseye ulaşamazsınız yaptığınız emekler boşa gider domain içinse panel şifrenizi vermezler herşleyi kendi adlarına alırlar vs..sakın ama sakın reseller veren ve template ile site yapanlardan kaçının yanarsınız alim Allah

tam takır kuru bakır sözler bunlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam takır kuru bakır sözler bunlar

söyleyecek lafın atacak palavran kalmayınca bu laflaramı sığındın

• sözüm meclisten dışarı arkadaşlar... adsl alanın server kiralayıp kendini hosting şirketi ilan edenlerin olduğu bir ortamdan sözediyorum.Yapmayın . Ne üstünüze alının ne de özeleştiriden sakının. forum.iyi.net adresine gidiniz. buradaki referansları dikkate alınız. ben kendim yaşadım arkadaşlar, yapmayın. cahilliğimize denk geldi. ayıptır söylemesi ucuz diye transfer yapıp domainimi kaptırdım. demiyorum ki türk şirketlerin hepsi kötü. reklam olmasın ama alın size sapasağlam bir şirketwww.izhost.com (demeyin şimdi ha bunun karın ağrısı buymuş diye, iki sene hizmet almam haricinde hiçbir bağım ve tanışıklığım yoktur.)

Forumlar türk şirketlerince dolandırılan webmasterlarla dolu biraz dikkat lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.COOK -- 2 Nisan 2005, 14:02:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhane

sözüm meclisten dışarı arkadaşlar... adsl alanın server kiralayıp kendini hosting şirketi ilan edenlerin olduğu bir ortamdan sözediyorum.Yapmayın . Ne üstünüze alının ne de özeleştiriden sakının. forum.iyi.net adresine gidiniz. buradaki referansları dikkate alınız. ben kendim yaşadım arkadaşlar, yapmayın. cahilliğimize denk geldi. ayıptır söylemesi ucuz diye transfer yapıp domainimi kaptırdım. demiyorum ki türk şirketlerin hepsi kötü.

Forumlar türk şirketlerince dolandırılan webmasterlarla dolu biraz dikkat lütfen.

hay ağzını öpeyim arkadaşım bazılarına ders ve tavsiye olsun bu söylediklerin.zaten reklam yapan arkadaş kayboldu ortadan ne hikmetse ağırına mı gitti ne

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erhane

sözüm meclisten dışarı arkadaşlar... adsl alanın server kiralayıp kendini hosting şirketi ilan edenlerin olduğu bir ortamdan sözediyorum.Yapmayın . Ne üstünüze alının ne de özeleştiriden sakının. forum.iyi.net adresine gidiniz. buradaki referansları dikkate alınız. ben kendim yaşadım arkadaşlar, yapmayın. cahilliğimize denk geldi. ayıptır söylemesi ucuz diye transfer yapıp domainimi kaptırdım. demiyorum ki türk şirketlerin hepsi kötü.

hay ağzını öpeyim arkadaşım bazılarına ders ve tavsiye olsun bu söylediklerin.zaten reklam yapan arkadaş kayboldu ortadan ne hikmetse ağırına mı gitti ne

bida cvp vermicem sıkıldım artık polemiklerden

• bırak bu ayakları dostum kime ne kakalamaya kalkıyorsun
  • quote:

bırak bu ayakları dostum kime ne kakalamaya kalkıyorsun

dogru düzgün konuş isteyen alır istemeyen almaz senin gibi enayilerde gider 60 ytl öder server hızını görmeden boş konuşma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.