Şimdi Ara

DOMİNOS PİZZA REZİLLİĞİ-PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPIP KAÇMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çağırcaktın polisi , arabanın eskime parasına kadar alıcaktın.
  • dominosun hiç bir hatası yok. Kazadır olur raporunu tutarsın aracı yaptırırlar..Yetkili servis yerine anlaşmalı servise götürseydiniz hiç bişey olmazdı.... Motosiklet kullanan arkadas korkmuş kaçmış olabilir.. zaten motosikleti tespit edemeseydiniz bile polise tutanak tutturup sigorta garanti fonundan paranızı alınırdınız...
  • exurtcies E kullanıcısına yanıt
    Bu anlayışlı tavrınızı aynı olay başınıza geldiğinde bakalım sergileye bilecek misiniz ?.Kazadır olur korkmuştur,kaçmıştır böyle bir düşünce şekli olamaz.Benim şahısı bulmam öyle 20-25 dakikada gerçekleşmedi bu süre zarfında hiç mi düşünmedi ne yaptığını diye sorarlar insana.Çünkü geldiğinde ne bir özür diledi ne bir açıklama yapabildi (yanıma 2-3 saat arasında geldi).Ve olay gecesi yazıyı tam okuduysanız her şey güllük gülistanlıktı olayı çözeceğiz diyen müdür biz dominosuz merak etmeyin zararınızı karşılarız diyordu.

Şimdi yerli boylu düşününce bu olayı defalarca yaşamış olma ihtimalleri var mutlaka eski deneyimlerine güvenip yanıma gelmedikleri süre zarfında ne yapacaklarının planını kurdular.Benim tabi daha önce başıma böyle bir şey gelmediği için sadece tutanağı tutmakla yetindim.Beni aracı yaptırmaya itmeleri ise olayı örtmek istemeleriydi yaptırdıktan sonra peşini bırakırım sandılar.Yada işin ucu kendilerine dokunmadığı için sallamadılar.Bu tamamen vicdan ve insanlıkla alakalı kişi başkasının hakkını zapt edip bana ne ne hali varsa görsün çokta tın diyebiliyorsa kısaca ...............dur daha özü var mı.

• Gerekli kamera kayıdı ve şahitleri toparladıktan sonra çağaracaktınız polisi...

Zaten tek taraflı, yani çarpıp kaçma olayı var ise ki sizde durum bu şekilde, asayiş gelir..

Tutturacaktınız raporu polise, verecektiniz elinizdeki belge, kayıtları.. Sonra onlar uğraşsın dursun..

Kendinizi garantiye almadan iyilik bile yapmayın bir daha.. Size (malesef) ders olsun..

Yada şu duruma geldiysenizde kamerasız bir ortamda yakalayıp önce o yöneticiye sonrada motorcuya giydirirn birer tane başta, karşılık verirse devam.....

Yapacak birşey yok.. Karaktersizlik yapıyorlar ise, hiç yoksa sinirinizi alın...

Şuan suçlu duruma düştünüz.. Olay yeri terk durumunda geri çağırıp tutanak tutma veya uzlaşma gibi bir durum, insiyatif yok.. Direkt asayişe intikal ettirmeniz lazım..

Bu olaydan, uzlaşsanız dahi, kaçan tarafa kamu davası açılır ve olay yeri terk den ceza yer..

• Arabayı tekrar çekiçleyin derim gerçekten hatta airbag varsa patlatın o modelde pert olsun

Sonra tekrar arayın
  • Müdür dominos yada motor kullanıcısınından bu paratı tahsil edebilecegini düşünmüş olabilir onay cıkmayınca arada kalmıştır.tutanagını tutarsın anlaşmalı serviste aracını yaptırırsın eger cebinden para cıkarsa istersin vermezlerse hukuki olarak hakkını ararsın . Burda dominos ismini karalamaya gerek yok... .. belki sigorta şirketi karşılayacaktı.. bu zamana kadar hiç para vermedik hasar onarımında... siz kendi hatanızı başkalarına yüklüyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun bunu belirteyim.

Olayda dominosun bir hatası yok siz boşu boşuna dominosu kötülüyorsunuz sizin sorununuz dominos ile değil şahısla ilgili siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi o müdürler hiç bir şey yapmaz kazayı yapan şahıs tüm masraflar o şahısa ait yani dominosun sorumluluğu alması söz konusu değil ki zaten öylede yapmışlar.

Siz sorunu aracınıza çarpan kişi ile halledeceksiniz 3. bir kurum yada şahısla değil.

Ama hatayı siz en başında yapmışsınız olay sıcağı sıcağınayken polisi çağırıp kayıtlar ve şahitler ile şikâyetçi olacaktınız aracıma çarpıp kaçılmış diye bir daha sizin peşinizden onlar koşacaktı kimsenin de ağız kokusunu laga lugasını çekmeyecektiniz.

Ama iş işten geçmiş maalesef size kötü bir tercrübe olmuş maalesef kimsenin lafıyla bundan sonra işinizi yapmayın işinizi garantiye alın daha sonra karşı taraf ile muhatap olun.

nego0505 kullanıcısına yanıt
    @Exurtcies @nego0505

Dominos efendim biz mesuliyet kabul etmiyoruz bire bir şahıs ile halledin demesi var.Müdürün,müdürlerin verdiği cevap var.Benim dominosu suçladığım kısım lakayit tavırları müşteri hizmetleri bile padişah'dan çok padişahlık yapıyor.Park halinde evimin önünde duran araca çarpılması tabi benim suçum.Peşine düşüp çarpanı bulmak ve güzellikle çözmeye çalışmak ta benim suçum çünkü olaya iyi niyetli yaklaşarak baştan hatayı yapmışım.Konuya yazan diğer arkadaşlar gibi kendi adaletimi kendim sağlayacaktım kimseden de menet unmayacaktım.Bana ders oldu buda deneyim bedavaya elde edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 9 Mayıs 2014; 9:09:01 >
  • Müdüre sigorta süreci böyle ben bunla uğraşamam araba lazım sigortada ödese de etse de benden para çıkacak bak sanayiden geliyorum al bunu bak adam yazdı çizdi kaşe attı alta telefonu da var ara sor sizin tanıdığınız varsa oraya gideyim farketmez benim için söz verdiğiniz gibi çözün bunu dedim.........

İnsanı hata yapmaya yöneltmissiniz belki sizden korktugundan dolayı demek zorunda kalmıştır... Dominosta kimse ses edemez diye düşünerek gitmişsiniz sanırım. Ters bi esnafa gelmediğiniz iyi olmuş... size rapor tutulmuş diye terste çıkabilirdi...

neyse size akıl oldu bidaha yapmazsınız.. tekrar geçmiş olsun....

Anlatamıyorum galiba genel müdürlük yada halk ile ilişkilerin derdi neydi peki verdikleri cevaplar bire bir aynı her hangi bir yorum eklemedim.Zaten o duyduklarimdan sonra bu kadar sinirlendim.

Bu arada ters birine gelsem ne olacaktı ki hem suçlu hem de cevap mi verecekti.Zaten ters davraniyordu ben yükselince kabul etti durumu.Yinede saollun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 9 Mayıs 2014; 14:39:21 >
  • Öncelikle geçmiş olsun...

Size benimde bunun gibi başımdan geçen bir olayı anlatayım keşke sigortadan yaptırsaydım diceksiniz ..

Benim geçen sene yamaha fazer 600 modeli sport touring bi motosikletim vardı. Fakültede motosiklet park yerinde park halindeyken teyzenin biri arabasıyla çarpıp kaçamış motor ağır olunca kaldırmamışta öylece bırakmış.. Ön çamurluk ön kafa grenajı ve koruma topuzu çizilip çatlaklar oluşmuş..

tabi teyzeyi bulamadık... ben işin peşini bırakmadım kamera kaydı falanda bulamadım tam 2 ay sonra teyzeyi sora sora gören bilen varmı derken gören birilerini buldum ve teyzeyi yakaladım...

Sonra her zamanki teraneler ben çarpmadım da sen hatalı koymuşsunda falanda filanda vs. şeyler..

teyzeye görgü tanıkları olduğunu makkemeye vereceğimi söyledim ertesi gün eşiyle geldiler.. aynı yere 2 aracıda koyduk motoru devirdim fotolarını çektim ve olayı yazdım park halindeyken çarpıp devirdi vs. vs.

teyzede tutanağa hatalı park etmiş arkama koymuş gibi şeyler yazdı tabi fotoraflarda motorun motosiklet parkında durduğu görülüyor...

tutanakları imzaladık ve yamaha bayine gittim evrakları verdim parçaların türkiye distiribitöründe olamdığı japonyadan geleceğini ve 1 ay süreceğini söylediler.. motoru bırakmamı söyleselerde biraz sert tavırlarımdan sonra motoru aldım evrakları işleme koydurttum..

parçalar tam 3 ayda geldi.. sigorta şirketi kafa grenajı ön çamurluk ve topuz için 1800 tl gibi bi para ödedi işçilik hariç... ki bu motorların parçaları çok pahalı kendim imkanı yok yaptıramazdım.. anca kaportacıda macun boya vs. çözerdim..ben parçalarımı orjinal itediğim için mecbur orjinalini japonyadan getirttiler..

Sizin başınıza gelen olayda benimkiyle aynı...

1. si opel servisi size yalan söylemiş hepsini ödemek zorundalar...ve aracı bırakmak zorunda değilsiniz araç yürüyorsa ağır kazası yoksa durma zorunluluğu yok
    onuda kendi bildiği gibi söylemiş açıkçası uğraşmak istememiş diyelim...

2. si gerekirse aracın kazalı olduğu renk uyuşmazlığı vs durumları olacaksa komple boyatmak zorundalar...

3. sü ödeme işi hata payına bağlı 8 de 8 suçlu olan bir taraf için yok yarısını öder yok birazını öder gibi atıp tutamazlar park halinde araç sonuçta,sizde hata payı sıfır madur olan sizsiniz..

Tekrardan çok geçmiş olsun bi daha başına böyle bi durum gelen arkadaşlar olursa bilgi sahibi olsunlar diye yazmak istedim.. sürç-i lisan ettim ise affola...

• quote:

Orijinalden alıntı: exurtcies

dominosun hiç bir hatası yok. Kazadır olur raporunu tutarsın aracı yaptırırlar..Yetkili servis yerine anlaşmalı servise götürseydiniz hiç bişey olmazdı.... Motosiklet kullanan arkadas korkmuş kaçmış olabilir.. zaten motosikleti tespit edemeseydiniz bile polise tutanak tutturup sigorta garanti fonundan paranızı alınırdınız...

sigorta garanti fonundan nasıl parasını alacaktı ki ? kaskoyu mu kastettiniz ?
  • Yazının tamamını okudum ama suç sizde. Eksperi beklemeliydiniz. Daha sonra kimseyle muhatap olmadan işinizi halletmiş aracınıza biniyor olurdunuz. Dominos pizza bu durumda ne yapabilir ki. Söz uçar yazı kalır sözüne uygun bir hikaye olmuş sizinki.
  • polisi çağırmıyorsun sonra burda ağıyorsun? neden polis çağırmadın videolu kayıtda var iken? neyse geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.