Şimdi Ara

Dominos Rezilliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milleti dürtmeyi o kadar çok seviyorlar ki yaklaşık 2 aydır dışarıdan yememeye çalışıyorum.

Batsınlar da yerlerine işini düzgün yapan fiyatının hakkını veren firmalar kalsın ortada
  • Bu memlekette Little Caesars'tan başka yerde pizza yenmez.

Dominos tamamen bir rezalet!

O hataya birkaç defa düştüm, daha da işim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dk yüzünden 2 kişi vefat etti kısmını anlamadım Cok mu geriyim?
  • yhaaaaa yemişsin işte susssss

nacizane tavsiyem fast food yemeyi tamamen bırakmalısın
  • Öyle bir anlatmışsın ki sanki aylarca uğraşacağın bir bela almışsın basına. Mükemmel bir pizza da gelse, malzemesinden çalınmış bir pizza da gelse yedikten 2 saat sonra hiç bir önemi kalmayacak zaten. Beğenmediysen bir daha söylemezsin ordan. Hayattaki en büyük dertlerin bunlar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

La panino baska sehirde var mi bilmiyorumda varsa bi deneyin. Dominostan felan cok daha iyi. Fiyatlarida uygun.

Ah bee jumbo boyu 12 liraya alıp 2 gün yerdik

• Baya lavaş yollamışlar sana o şey pizza gibi durmuyor

• Bir keresinde benim de siparişim 30dk yı geçmişti kuryeye para vermiyorum 30dk yi geçti dediğimde bilerek kapıyı açmıyorsun beni geciktiriyorsun dedi. Ben de seni yukarı iple mi çekecem dedim apartmanın kapısı açılır içeri girersin vaktinde de zile bastım dedim sonra adam sesini yükseltti ben de yükselttin en sonunda kurye titremeye başladı her an hazırdım kesin kavga çıkacak. Dedim senin müşteriye sesini yükseltmeye hakkın yok falan.. olaysız dağıldık. Küstah kuryeden sonra gelen pizzanın da salçalı ekmekten farksız olduğunu gördüm.. tam anlamıyla rezillik. Fiyatlara baksan ateş pahası. Yazık günah.. DOMİNOS PİZZA PİŞMANLIKTIR İSRAFTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 16 Mart 2017; 7:28:10 >
  • 30 dk isinden kurtulmak icin butun yalanlari soyluyorlar o sebeple uzun zamandir dominostan soylemiyorum pizza bulls çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Milleti dürtmeyi o kadar çok seviyorlar ki yaklaşık 2 aydır dışarıdan yememeye çalışıyorum.

Batsınlar da yerlerine işini düzgün yapan fiyatının hakkını veren firmalar kalsın ortada

+1

• 2 sene oldu dominostan yemiyorum yememde pizza bulls candir o yoksa pizza lazza stepne gorevi gorur

• Gayet güzel yapılabilir evde ve bol malzemeli
    https://forum.donanimhaber.com/ev-yapimi-pizza-tarifi-resimli-tabii-ki--13427202

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dominos ve Burger King te başıma gelenlerden ve okulda öğrendiklerimden sonra bu tarz yerlerden yemeyi kestim. Güvendiğim yerlerden yemeye çalışıyorum içim rahat ediyor.

• Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Aksaray ? Ben görememiştim hocam. İstanbul Aksaray değil mi ? Yeni mi açıldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhales

ince hamur söylemişsin ne bekliyodun böyle geliyo işte

Aynen aklı olan ince söylemez...Normal hamur daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

La panino baska sehirde var mi bilmiyorumda varsa bi deneyin. Dominostan felan cok daha iyi. Fiyatlarida uygun.

Şirinyerden başka yerde yok diye biliyorum

• YasiKa kullanıcısına yanıt
    Hocam hani acele getiriyorlar ya kaza yapıp öldü diyor artık ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemicem
  • Dominostan alman zaten başlı başına bir hata
  • Şu çok bilindik pizzacılar ve hamburgercilerden yemek almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
    Onun yerine köfte ekmek vb. satan yerleri tercih edin çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.