Şimdi Ara

Domuzu kasaplık hayvan sınıfına alan iktidar hangi parti iktidarı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

yasaklayamazsin ben severim ve bazen ozellikle alip yiyorum sen yemiyorsan yemezsin millete caktrmadan yediriyorlarsa bunu yediren kimse onlarla hesaplasirsiniz Domuzu kasaplık hayvan sınıfına alan iktidar hangi parti iktidarı?? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2024; 18:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Nerden temin ediyorsunuz? Ben marketlerde satildigini gormedim. Millete Dana diye Domuz etiyle kofte satilan ulkede, Domuz eti diye Fare eti satiliyor olanbilir

Magduriyetlerin sonu gelmez yani, cokta sey etme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Her yerde satılıyor yahu eroin mi bu temin edemeyecegiz.. Migroslarda bile var.. Domuzu kasaplık hayvan sınıfına alan iktidar hangi parti iktidarı?? 

• Ozkana söyleyin domuz eti yiye yeie hogh hogh sesleri GELİYOR

• 01001101 kullanıcısına yanıt

İşin kötüsü bunları bloklamak yerine cevap yazınca biz bloklasak bile mesajlarını alıntılar şeklinde görebiliyoruz. Bir de bunlar da kendilerini cevap yazılınca kendilerini nimetten sayıp daha fazla aptal saptal mesajlar yazmaya devam ediyor. Forum bunları komple bloklasa kimse bunlara cevap yazmayacak kimse bunları görmeyecek. Bunlar da etkileşim alamayınca adamdan sayılmadıklarını fark edince yok olup gidecekler. Bunlara yazıldıkça ihtiyaç duydukları ilgiye ve etkileşime kavuşuyorlar.

• Domuzu kasaplık hayvan sınıfına alan iktidar hangi parti iktidarı??

adam bildiğiniz "animal farm" daki yönetici hayvanlar gibi...

"tüm hayvanlar eşit... ama bazıları daha da eşit"...

• İronik olacak ama domuz eti İslamiyete göre darlık ve yoksulluk gibi durumlarda haram olmaktan çıkıyor.

Milleti kuru ekmeğe muhtaç edenler için gayet isabetli bir tutum olmuş.

• Bu da 2 gün önce yayınlanan yeni bir haber:

Domuzu kasaplık hayvan sınıfına alan iktidar hangi parti iktidarı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redyellow -- 11 Ekim 2024; 18:27:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Kardeş okuduğunu anlamada sıkıntın mı var???
    Domuz kasaplık hayvan sınıfına alındı diyoruz AKP döneminde... ilk satış ne zaman yapıldı tartışması yok benim paylaşımımda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her türlü haramı ye.

her türlü y... ye

ama domuz eti yeme.

işte gerçek müslümanlık!

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Domuzdan bir zarar gelmez

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sorun şurada çiftlikte yetişen domuz besler satar buna birsey diyemem butun avlanan av hayvanlarının satışı ticareti yasaktır (yaban domuzu hariç )avlanan Yaban domuzunun önceden nakli ve satışı yasaktı yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılına kadar şu anda avlanan yaban domuzunun nakli ve satışı serbest

her ne sebep ile olursa olsun avlanan yaban domuzu nakli ve satışı önceden olduğu gibi yasaklanmalı bunun adı özgürlük değil art niyetli insanlara fırsat kapısı açmaktır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.