Şimdi Ara

Dön gel be hocam yine şampiyon olalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

quote:

Düşman .tune. Bursayi görüyoruz. Gittiği sezonu gördük.

Bursadan ayrıldığında takım 5. sıradaydı. Şu an ki durumunu herkes görüyor.

Galatasarayla 3 kupa aldı şampiyon bıraktı.

2 sezondur takımın halini herkes görüyor.

Demek ki transfer ve sezon öncesi yuklemeyi yapamiyor. Biz transfer döneminde sağ bek diye bağırırken sabri yeter, melonun yerine adam dediğimizde icimizden çözeceğiz, forvet isteyince umuta hırçın drogba dedi. O sezon 6. tamamladık. Daha jpk transferine girmiyorum.

Melo'yu sattıran adamın futbol ile zere kadar alakası yoktur.. Halen yeri dolmadı ve o bölgenin eksikliği hayati. Artı birde yerine yapılan masraf, Donk+Tolga+De jong.. ve yeni bir oyuncu alınacak bu sene.. Adamın bıraktığı enkazı görmüyorlarda bursa 5.ci diyorlar. bursa 5. değil yedinciydi. Bursa yönetimi köü gidişi gördü ama baştan virüs bunyee girmişti.. Kolay değil hamza virüsün zaralarını telafi etmek.

Bursali arkadaşlar var onlari ilk geldiginde uyardim. Geçenlerde hakliymissin dedi.

Osmanlı erken uyandı yoksa bu sene küme düşecekti..

• Bu adam futbol takımı yok edici. İlerleyen senelerde daha da iyi anlayacaksınız.
  • Ben hala diyorum bu adam iyi bi insan degill. Komisyoncu yoluna bakiyo takimlar zerre umrunda degil. Jpk en buyuk kaniti topa vurmadan 2 takim degistirdi gelmeden onceki maasinin iki katini alarak nerdeyse.

Osmanli yonetimine helal olsun harbiden onceden gorduler zarar verecegini. Umarim hic bir sekilde basarili olamaz Turk futbolunun en buyuk kan emicisi.

Biraz nefret kustum ama bu adam hakediyo bunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.