Şimdi Ara

Don't Starve: Together oynayacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kuzenimle Don't Starve: Together atıyoruz fakat 2 kişi bir zamandan sonra sıkıyor, varsa oynayacaklar yorum bırakırsa sevinirim.

• Keşke yazın yazsaydınız şuan okuldan bakamıyorum yazın çok arkadaş aramıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Keşke yazın yazsaydınız şuan okuldan bakamıyorum yazın çok arkadaş aramıştım

:) Çok sıkılıyorum, yabancılarlada oynanmıyor.
  • Aynen ya yazın konusu acilsaydi bende arıyorum oynayacak adam beraber oynardık :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam akşamları iş çıkışı açıp oynuyoruz, 4 kişiyiz gelmek isteyen varsa söylesin yani :))
  • İlk cıktıgında single baya oynamıştım dün indirdim tagotherı oynıyacak adam yok bir yere gireyim dedim 3 saniye sonra ban attılar oynamak isterseniz ben gelebilirim ancak oyunu baya unutmuşum söliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

İlk cıktıgında single baya oynamıştım dün indirdim tagotherı oynıyacak adam yok bir yere gireyim dedim 3 saniye sonra ban attılar oynamak isterseniz ben gelebilirim ancak oyunu baya unutmuşum söliyim

www.steamcommunity.com/id/renowniv ekle kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MagandaKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

İlk cıktıgında single baya oynamıştım dün indirdim tagotherı oynıyacak adam yok bir yere gireyim dedim 3 saniye sonra ban attılar oynamak isterseniz ben gelebilirim ancak oyunu baya unutmuşum söliyim

www.steamcommunity.com/id/renowniv ekle kardesim

Ekledim

• Hocam bende oynamak istiyorum, ama oyun hakkında çok bilgim yok. Steam id pm atın ekleyeyim.
  • Up'luyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.