Şimdi Ara

Donanım güncelleme sonrası sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CPU: P4 3.0 GHz
    MAINBOARD: Biostar P4M900-M4
    RAM: 2 x 1 GB 667 MHz DDR2

Sistemim yukarıda belirttiğim gibi. On Board ekran kartım vardı geçtiğimiz günlerde yeni bir ekran kartı aldım; MSI HD 4650 1GB DDR2. Ekran kartını taktıktan sonra bilgisayar neredeyse kullanılmaz hale geldi. İşlemci kullanımı sürekli %90 ile %100 arasında.

Driver sorunu olabilir diye bilgisayarımı formatladım ve en son sürüm driverleri yükledim fakat yine bir çözüm bulamadım. Soru neden kaynaklanıyor olabilir? Şuanda ekran kartını çıkardım, on board üzerinden kullanıyorum, işlemci kullanımı %20 civarlarında. Sorunun çözümünde yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Ayrıca video izlerken veya oyun oynarkende takılmalar oluyor. Bir filmi tam ekran seyredemiyorum, seste ve görüntüde takılmalar oluyor.
  • Şu sorun çıkaran ekran kartınızı takın..Görev yöneticisinden bir bakın işlemciyi hangi uygulamalar çok kullanıyor. Bir ss koyun buraya beraber bakalım.Sistem bileşenlerinizi de yazmayı unutmayın.
  • inanmıcaksın ama seninle sistemimiz aynı ve xp kurduğumda bendede bu sorun oluyor
  • SecrenShot:
    1.http://img694.imageshack.us/img694/695/69340642.png
    2.http://img237.imageshack.us/img237/108/ss2y.png

sistem özelliklerini ilk mesajımda belirtmiştim, ona ek olarak windows 7 ultimate 32bit kullanıyorum...

CPU: P4 3.0 GHz
    MAINBOARD: Biostar P4M900-M4
    RAM: 2 x 1 GB 667 MHz DDR2

• psu nedir?marka model ve watt bilgisi lütfen..
  • Çin malı kalitesiz bir PSU var, 350 W. Tabi gerçek değeri 350W değildir...

Ben PSU kaynaklı olduğunu sanmıyorum, çünkü ekran kartı ekstra bir güç beslemesine ihtiyaç duymuyor. PCIe slotundaki güç değeride zaten sabit.... Başka ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 7 Şubat 2010; 1:06:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.