arkadaşlar slm ben yeni geldim şuan program yazmam için bana gerekli olan şeyler neler yapmam gerekli küçük olsada bi yardım teşekkürler.
Programlama hakkında ne kadar bilginiz var ?
Arkadaşım sagolasın çok güzel olmuş. Benim senden bi ricam olcaktı Xp'im Orjinal deil bunu orjinal yapmak için program arıyorum o programi bula bilirmisin ya da forumda varsa yerini söleye bilirmisin.
Yazılım arşivi harika
ya bence çok güzel bir çalışma olmamış ama fena değil ama süperde değil!!!
evet güzel bir paylaşım olmuş gerçekten
1haftadır bu topicteyim daha yeni bitti download lar tşk
Bu kadar derli toplu ve kaliteli arşivi başka hiçbir forumda bulamazsınız.Gerçekten çok uğraştık ben ve arkadaşlarım.Umarım yararlı olur ve beğenirsiniz.
Evet arkadaşlar.Bugüne kadar sizlerle paylaşmış olduğum güzel programları bir arada topladım.Sanırım böylece size daha yararlı olabilirim.Toplu halde olduğu zaman herkes için daha iyi olur.Yukarıdaki 20 paylaşımım burada yok.Onlarada bakarsanız iyi olur.Mümkün olduğunca iyi hazırlamaya çalıştım.Arkadaşlar inanın bunu hazırlamak için çok zaman harcadım.Şimdilik 178 başlık var.Bunların bazılarının içeriğinde birkaç tane program var.Bunu dahada geliştiricem zaman içerisinde.Umarım beğenirsiniz.Haydi sizde katılın bu cümbüşe...
çok guzel ve basarili bi çal1sma olmus tesekkurler
emeğinize sağlık
İnanılmaz derecede yararlı bir çalışma. Çok faydalandık Win98 ve WinXP işletim sistemeleri için. Bu programların Vista uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
Aldığım notebook Vista ile çalışıyor ve donanımların XP sürücüleri yok. Her programı da Vistaya yükleyemiyoruz. O yüzden Vista uyumlu programlar gerekiyor.
mükemmel olmuş eline sağlık çok yararlı programlar var
arkadaşlar bu programlar free mi?yada shaware mi?yoksa crack serial içindemi hiç birşey anlamadım güzel programlar varda
O halde programların arasında shaware versiyonlardamı var.