ellerine sağlık çok yararlı topik olmuş herkes faydalanabilirler
Paylaşım için çok teşekkürler.Süper bi çalışma olmuş.
HELALL ÇOK FAYDALI SÜPER...
çok güzel olmuş
Emeginize saglık, mükemmel paylaşım..
gerçekten çok harika bir topic ve çok uğraşılmış belli çok teşekkürler
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Harbi helal olsun ya harika bi konu
harikaa cok saolun
gercektende tebrikler cok süperrr bi arşiv ama hiçbirini kullanmayı bilmiorum :D bu konudad ayardımcı olsanız :D
muhteşem bi çalışma olmuş. Ben yazdıklarını okumaya üşendim, sen bide bunları yazdın, link ekledin, vs... Valla helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Sağolun arkadaşlar.
hocam tebrikler çok güzel bir paylaşım yeri olmuş
zaman zaman google bakmadan önce bakıp faydanlandığım konu için emeği olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
rito çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten.. ben my phone explorer kullanıyorum tel.umu yedeklemek için ama oraya koyduğum şifreyi unuttum programların içnde şifreyi kırabileceğim veya çözüm olcak bişey göremedim:( bildiğin veya işime yarıcak bi program varmı?
Arkadaşlar, Elimde avi,xvid uzantılı film ve diziler var,bunların bazılarını dvd'ye çekerek dvd palyer'da izlemek istiyorum fakat birkaç programda denedim(winavi,convertxtodvd) dönüştürme sonrasında izlediğimde ekranın ortasında reklamlarını koyuyorlar,tam sürüm lazım galiba. Ayrıca benim için kısa ve pratik olsun özellikle altyazılarda sorun yaşamak istemiyorum,bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Sevgiyle,
quote:
Orjinalden alıntı: mknsrcn
rito çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten.. ben my phone explorer kullanıyorum tel.umu yedeklemek için ama oraya koyduğum şifreyi unuttum programların içnde şifreyi kırabileceğim veya çözüm olcak bişey göremedim:( bildiğin veya işime yarıcak bi program varmı?