Şimdi Ara

Donanım Haber foruma ilk üye olma sebebiniz neydi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bing teyze ve Yandex dede ye birşey yazınca bura çıkıyordu ilk başta gıcıklığına girdim bir girdim lanet olsun dedim forum bana girmiş neyse bir sene sonra yani bir ay önce falan forum kendini bir şey sana veledlerle dolmuş taşmı ve r sorum var csb ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Googledan ne arasam bu site çıkıyordu bende üye oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 görevi
  • Açıkçası knight online oynadığım 2003 2005 yılları falandı sanırım tam hatırlamıyorum yalan olmasın :) ozamanlar aldığım accountu hernekadar bulamasamda ozamanlardan beri takip ediyordum. Misafir statüsünde sanırım 5 yıldır hergün girerken hem üniversite okuyup hemde bir girişimcilik örneği oluşturdum. Bunuda gençlere kaynak olması açısından üyelik açıp anlatmak ve gelişimi takip etmek istedim. Üyeliğimin tek gayesi hala bu açıkçası. Zaman zaman konumu güncelliyorum takip eden arkadaşlarda var sağolsunlar ki sektöre giren desteğimi alanlarda oldu. Olay bundan ibaret ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Googleda ne aratsam bu turuncu forum cikiyordu merak ettigim seylere sorularima hep cevap buluyordum. Pes 12 ile ilgili bi konuya yorum atmak icin uye olmustum ama ilk mesajimdan cok utaniyorum.

• Arkadaş kullanıyordu dedim benim ne eksiğim var.
  • ilk harp okulu mülakatı hakkında bilgi için üye olmuştum. heyt be aklıma geldi hüzünlendim şimdi :(

sen kalkıp sözlü mülakatta DH'den bahsedersen tabii elenirsin

• 2 sene önce lol bölümü için üye olmuştum da ondan önce anahtar görevini forumdan bakarak yapmıştım. Belki o zaman da üye olmuşumdur hatırlamıyorum.
  • Ulan yılbaşı çekilişi vardı bi tane onun için üye oldum. O günden beri üyeyim hala bir şey çıkmadı. Misafirler siz de çekiliş için kaydolacaksanız olmayın. Şansımı düşürmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

ilk harp okulu mülakatı hakkında bilgi için üye olmuştum. heyt be aklıma geldi hüzünlendim şimdi :(

sen kalkıp sözlü mülakatta DH'den bahsedersen tabii elenirsin

Gerçekten bahsettinizmi ?

• Benim ki psp aşkı ile başlamıştı sonra pc donanıma kaydım arada sorunlarımızı çözdüm meraklarımızı giderdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 2 Mart 2016; 6:07:22 >
  • 8-9 sene önce pokemon crater vardı...

• Baktım bi konuda çocukla dalga geçiyorlar. Bende geçeyim dalgamı, onlardan neyim eksik dedim ve here we are

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 2 Mart 2016; 8:22:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimkisi bir aşk hikayesi

gördüğünüz gibi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 2 Mart 2016; 8:33:48 >
  • arada lafı geçti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

arada lafı geçti :)

Bende KHO ikinci sınıftayım, tanıştığımıza memnun oldum :)

• Teknik yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

Bundan 10 sene evvel Silkroad Online oynardım.Silkroad ile ilgili bilgi almak için üye olmuştum,hey gidi..

Sizin sebebiniz neydi ?

İlginçtir bende benzer sebeple üye olmuştum. Silkroad'da clanımızı genişletmek için üye alımı yapıyorduk, buradan duyurmuştum.
  • Lol forumu yüzünden üye oldum.

• Konu dışı eskiden efsaneydi zamanında gülmekten gözümden yaş geldiği günleri hatırlatım baya bi uzun süre üye olmadan takılmıstım sonra 2009 yılındada üyelik açmıştım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.