Şimdi Ara

Donanım Haber forumlarının açık ara en zeki adamıyım ama ruhum hasta.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Multi milyarder de olsanız, tonla borcunuz da olsa fark etmez. Ben 15 yıldır bu forumdayım, özellikle Müslümanların hiçbiri sorularıma cevap veremiyor mesela. Tek özelliğim teoloji (Din felsefesi) de değil üstelik. Bireysel sporlarda da kısmen başarılıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen asosyal,vasıfsız ve incelin tekisin. İstatistiki araştırmalarda gösteriyorki otistiklik oranı arttıkça dinsizleşme eğilimide artıyor yüzde 90 aspergerin bir tık altında otistiksindir muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana inandığın en zeki bilim adamlarını söylesene bi

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Ne fark eder? Aç Kur'an oku.

Ensest;

Ahzab 37, Ahzab 50

Pedo;

Talak 4, Nisa 6

Kafa kesme;.

Muhammed 4

Kol ve bacak kesme;

Maide 33, Maide 38

Paranoid şizofreni;

Dirilen eşek, uçan ejderha, doğduğu gibi vahiy veren bebek.

• Bunları biliyoruz sen sorumu cevapasana

Carl Sagan, Nikola Tesla, Einstein. Bana Müslüman yobaz sözde bilimcilerden örnek vermezsen sevinirim.

• Senin bilim adamlarını örnek verecektim. Bana inancı olmayan bilim adamı söylemen imkansızdı.

Celal şengörün Carl Sagan ile ilgili yorumu( tabi sen bunu biliyorsundur)

Nikola Tesla, 10 Temmuz 1856 yılında Hırvatistan'ın bir köyünde yaşayan Sırp- Ortodoks bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası papaz olan Tesla, bir yandan okurken, bir yandan da kilisede yoğun bir dini eğitim almıştır. Nikola Tesla’nın ‘’Zihinsel gücümüz, İlahi güç olan Tanrı’dan gelir.’’ Ve ‘’Benim ilgi alanım kesinlikle bir rastlantı değildir. Bunun bana Tanrı tarafından verildiğini biliyorum.’’ gibi sözleri inançlı bir insan olduğunun göstergesidir.

Einstein Ben bir ateist değilim. Panteist olarak adlandırılabileceğimi de sanmıyorum. Bahsedilen sorun bizim zihinlerimiz için aşırı engindir. Birçok dilde yazılmış kitaplarla dolu olan devasa bir kütüphaneye giren küçük bir çocuk konumundayız. Nasıl yapıldığını bilmiyoruz. Hangi dilde yazıldığını bilmiyoruz. Çocuk, çaresizce kitapların dizilişinde gizemli bir sıra olduğu hissine kapılıyor; ama bunun ne olduğunu bilmiyor. Bu, bana kalırsa, en zeki insanın bile Tanrı'ya bakış açısını göstermektedir. Evren'in büyüleyici bir şekilde düzenlendiğini ve belli başlı yasalara uyduğunu görüyoruz ancak bu yasaları sadece bulanık bir şekilde anlayabiliyoruz. Sınırlı zihinlerimiz, yıldızları hareket ettiren gizemli kuvveti algılayabiliyor. Spinoza'nın panteizmine hayranlık duyuyorum; ancak onun modern düşünüşe yaptığı katkılara daha büyük hayranlık duyuyorum çünkü ruh ve bedenin birbirinden ayrı olmadığı görüşünü savunan ilk filozoftur.

Hocam senin söylediğin 3 bilim adamının 2'si tanrı inancına sahip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben de agnostiğim, tanrıyla bir derdim yok?

Muhammed ile derdim var.

• En güzelini yapıyorsunuz inanmak için hiçbir çabaya gerek yok zorda kalınca bende biliyorum tanrı var demek yetiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.