Şimdi Ara

DONANIM HABER IN EN POPÜLER ÜYESİ!!!!ANKETTTT!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

DONANIM HABER IN EN POPÜLER ÜYESİ!!!!ANKETTTT!!!!

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2020)
Giriş
  • ya susu sen bencee senin forumlarında *** İsteğiniz üzere gösterilmedi *** diye yazıyor demek sende hata var sus
  • valla sana nasıl katlanıyosa bu millet ona haydi haydi katlanır. asabiliğin üstünde yine her zamanki gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

en sevmediğiniz kim diye sorsaydın düşünmeden sen derdim... bu modlar hala bu adama katlanıyorlar onlarada helal olsun adam reklamını iyi yapsın heryerde ucanfile ayrıca şu ana kadar yaptığın saçma anketlere kesinlikle oy vermedim

• iştee bu!!!
  • Kardeş bu çocuk daha ya.Takma kafaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

valla sana nasıl katlanıyosa bu millet ona haydi haydi katlanır. asabiliğin üstünde yine her zamanki gibi.
    quote:

en sevmediğiniz kim diye sorsaydın düşünmeden sen derdim... bu modlar hala bu adama katlanıyorlar onlarada helal olsun adam reklamını iyi yapsın heryerde ucanfile ayrıca şu ana kadar yaptığın saçma anketlere kesinlikle oy vermedim

BURADA DA MI SEN ARKADAŞ DÜŞ YAKAMDAN YEMİN EDERİM BU ASABİLİĞİMİN SEBEBİ SİZDİNİZ HALA SİNİRLERİM YATIŞMADI BIRAK YA ŞİMDİ ASIL SANA KİM KATLANACAK YAŞ KAÇ ACABA

• quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

nakka

• Tabikide Cehennemden_Cennete

nakka hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 5 Şubat 2006 22:08:35 >
  • nakka hikaye ha neden??
  • valla ben 27 yaşını bitirip 28e tokmak sallıyorum. anlayan anladı de get başımdan hadee

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

valla sana nasıl katlanıyosa bu millet ona haydi haydi katlanır. asabiliğin üstünde yine her zamanki gibi.
    quote:

BURADA DA MI SEN ARKADAŞ DÜŞ YAKAMDAN YEMİN EDERİM BU ASABİLİĞİMİN SEBEBİ SİZDİNİZ HALA SİNİRLERİM YATIŞMADI BIRAK YA ŞİMDİ ASIL SANA KİM KATLANACAK YAŞ KAÇ ACABA

• quote:

Orjinalden alıntı: ucanfil.com.tr.tc

nakka hikaye ha neden??

BAK BAK BİDE KONUYU ÜSTE YÜKSELTMEYE CALIŞIYOR KOMİK YAV ŞİMDİ GÜLDÜM
  • tabiiiiiiiikiiiii cehennemden cennete her zaman 1 numara
  • C_C yi tek geçerim:)
  • Fikrimi sundum yorumu yaptım Rahatsız olan PM atar ayrıca ankette nakka yoktu
  • hayır birisi söyledi sende nakka kim falan dedin sonra değiştrdin yazını neyse
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanfil.com.tr.tc

hayır birisi söyledi sende nakka kim falan dedin sonra değiştrdin yazını neyse

• bütün oylar cehennemden cennete tindir layık olduğun yerdesin dostum
  • Tartışmasız jumbo, son dönemde en çok sinir olunan üyesi...
  • ALLAH bilir bakalım sonuç ne olacak??
  • Oyumu uçan balığa verecektim ama şıklarda yoktu. C_C ye verdim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.