Usta bıraksan ne olucak ki bir aktivite yapıyormusunuz ? Hangi kabiledesin ?
Kabilede 100 üstü kişi olunca konuşmalar, sorular-cevaplar, tanışmalar, oyunlar oluyor. Aslında ben pek aktif değilim kabilede de işte nişanlımda orda olduğu için bırakamıyorum
Ya hacı ben Sönmez Amcanın Kabilesindeydim çat diye çıktım. Yerim oyununu
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Farklı bir görüş tabi ama bu rol yapma oyunu. Oyun içindeyken karakter senmişsin gibi davranmalısın. Yani yerim oyununu dediğin zaman rolden çıkıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Farklı bir görüş tabi ama bu rol yapma oyunu. Oyun içindeyken karakter senmişsin gibi davranmalısın. Yani yerim oyununu dediğin zaman rolden çıkıyorsun
Yerim oyununu dediğim kabiledeki oyun. Şimdi gerçek hayatta asosyal olduğum için etkinliklere katılmıyorum çaktın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Yerim oyununu dediğim kabiledeki oyun. Şimdi gerçek hayatta asosyal olduğum için etkinliklere katılmıyorum çaktın
Hmm yanlış anlamışım Bende zaten oyunlarla uğraşmıyorum. Arkadaşlarım falan orda olduğu için bırakamıyorum. Hiç girmemiş olsaydım sorun olmazdı da şimdi çıkarsam ayıp olur
Yengeye söyle o da gelsin
quote:
Yengeye söyle o da gelsin
Hahah olur denerim
Pm atıldı yeniyim birazcık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme