slm benim rock grubunada bi logo hazırlarsan minnettar olucam grubumuzun ismi ..LiNkiN ParK..
Benim grubuma da birşeyler yaparmısınız?
Amon hen, metal grubu.
çaLışmaLarın gayet renkLi ve güzeL.. eLLerine sağLık (:
**sky** rock grubuyuz logo yaparmsn
grup RnB
ad: PARAN0IA
güzel bişeyler yaparsan sevinirim.
Bu kadar kişi sıra beklediğine göre uzun zamandır yapmıyorsunuz bu da konu güncel değil demektir ama neyse...
Benim bir grup logosuna ihtiyacım var; -Grubun adı Plasmic -Rock grubu
Bunlara uygun hoş bir logo yaparsanız sevinirim...
banada lazım ya grubumun adı Funeral heavy metal grubu buna uygun bi portre yaparsan iyi olur
merhaba...ya lütfen benim grubuda logo yap ya...tamam okullar açıldığında yap istersen ama lüfen... grubumun adı [Benjamin & Gülden] kankamla benim grubum...bize yakışacak cıvıl cıvıl bişe olsun işte...yaparsan dua edecem sana...derslerinde başarılı olsun diye
Yaw bana da Metal Rose Adli Heavy Metal Gurubum Icin Logo Yaparmisin??
Grubumun adı MoRTeam.. Pop türünden müzik yapıyorum.. Şuan dünya turnesindeyiz banner ve sanatçı mesajına güzel birer gift yapabilirmisin ?
Bir isteğim daha olucak :) Kuzenimin grubu var adı Last Vegas .. R&B türünde müzik yapıyor..Senden ricam onun içinde banner yapabilirmisin ?
Arkadaşlar bende grup logosu yapıyorum isterseniz yarıdm edebilirm popmundoda adım Heather Barrett :)
grubumun ismi RockofDeath Rock türünde müzik yapıyorum senden isteğim grubuma özel banner ve sanatçı mesajı kolay gelsin
yaptım beğenirsen Heather barrett mesaj at orjinalini yollayabilirm :)