Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçe Siri Ayaklanması 2 ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gönderdim, bu arada Eto bitmiş, %99 bitmiş.
  • Yolladım gitti
  • gönderdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı, bende yolladım
  • İngilizce ögrenin,adamları uğraştırmayın.
  • daha kilit ekranını bile düzgün yapamayanlar Tükçe siri yapabilir mi? hayal kurmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Apple Siri'den önce fiyatları aşağı çeksin.

500 TL'lik iPhone 4 modeli hala 1000 TL üstüne satılıyor. Adamlar ülkemize aşırı fiyatlarla satıyorlar 2-3 senelik cihazları. 3GS modeli mesela 200-300 TL bile olmadı, hala bazı yerler 700-800 TL'den satıyor.

Sen bu yorumu yaparken ciddimiydin ? 200-300 tlye sıfır İphone diyorsun ha o dediğinin olabilmesi için Amerikaya gitmen gerekli ki orda bile zor burda bu vergilerle felan imkansız ötesinde.Sen 300 e havanı alırsın derim yanlış anlama.

Ayrıca +1 bir destek mesajıda benden inş ios 7 de bunu dikkate aldıklarını biz Türk kullanıcılarını önemsediklerini somut olarak görürüz..

• konuyu iphonedo'ya bildiriyorum umarım yardım eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

500 TL'lik iPhone 4 modeli hala 1000 TL üstüne satılıyor. Adamlar ülkemize aşırı fiyatlarla satıyorlar 2-3 senelik cihazları. 3GS modeli mesela 200-300 TL bile olmadı, hala bazı yerler 700-800 TL'den satıyor.

Sen bu yorumu yaparken ciddimiydin ? 200-300 tlye sıfır İphone diyorsun ha o dediğinin olabilmesi için Amerikaya gitmen gerekli ki orda bile zor burda bu vergilerle felan imkansız ötesinde.Sen 300 e havanı alırsın derim yanlış anlama.

Ayrıca +1 bir destek mesajıda benden inş ios 7 de bunu dikkate aldıklarını biz Türk kullanıcılarını önemsediklerini somut olarak görürüz..

200-300 TL aralığını 3GS için verdim. O telefonun şu an hakkı o.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

200-300 TL aralığını 3GS için verdim. O telefonun şu an hakkı o.

Abartma istersen bende şuan 3GS 4S ve 5 var tamam üst modellerine göre haliyle kötü ama 200 veya 300 tlye satılacak bir telefon değil,ayrıca sana Hepsiburada'ya girip 200-300 TL aralığındaki telefonlara bakmanı öneriyorum bak bakalım 3GS ten iyilermi ...

• Yolladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 sımdı yazıp gonderdm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.