Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.686
Cevap
90
Favori
162.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Kafkasların ideolojik görüşü ağırlıklı olarak nedir ? Şeyh Şamil'den ötürü Türkçü politika mı izlerler ?

Ayrıca Milliyetçi kesimin kafkaslara karşı bakış açısı ne durumda ?

Kafkaslar derken kimleri kast ediyorsun Çeçenler diyorsan onlar daha çok İslamcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Kafkasların ideolojik görüşü ağırlıklı olarak nedir ? Şeyh Şamil'den ötürü Türkçü politika mı izlerler ?

Kafkaslar derken kimleri kast ediyorsun Çeçenler diyorsan onlar daha çok İslamcıdır.

Çeçenler,Çerkezler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Çeçenler,Çerkezler

Onların Türkçülükle bir ilgisi yok benim Çerkez arkadaşım da var kendilerinin Türk görmezler hatta Türklerle karışmazlar kendi toplumlarından evlilik yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Bu otağda bulunmaktan gurur duyarım. Ekleyin beni de.
    Üstteki bir arkadaşın söylediği gibi artık bu tür söylemleri internet dışına taşımalıyız. Örneğin ben İzmirdeyim. İzmirde bir buluşma ayarlansa bir yerde çay kahve içip tanışsak konuşsak iyi olur. Benden bir öneri.

seref verdınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

ekle beni kandaşım

nogay türklerine ait bir şarkı dombıra.. arka plandaki savaşçılar cengizhan filminden alınma

bu da nogay türklerine ait kanatlı kurt tasviri
     Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)

Hoşgeldin kandaşım.Ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur.

Benide eklermisiniz.

Ekledim kardeşim.

quote:

Üstteki bir arkadaşın söylediği gibi artık bu tür söylemleri internet dışına taşımalıyız. Örneğin ben İzmirdeyim. İzmirde bir buluşma ayarlansa bir yerde çay kahve içip tanışsak konuşsak iyi olur. Benden bir öneri.

Eklendiniz.

Hocam ben Kahramanmraşta olduğum için katılamam ama büyük şehirlerde toplanabiliriz bu sayede hem tanışmış hem fikirlerimizi aktarmış oluruz.

quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Sanal alemde yazılarla kalmayın.düşünceleri yazmakla kalmayın. Arada bir buluşup konuşun. Belli başlı konulara ortak tepki gösterin. Tepkilerinizi kendi web sitenizde veya burada bir bildiri halinde yayınlayın.....

Bu, burada kalmasın birşeyleri eyleme dökün.

Hocam herkes şehrini yazarsa bu sayede aynı şehirde olanlar buluşabilir veya herkes bana msn adresini verirse orada toplu konuşma yapabiliriz.

Olaylardan sonra aramızda konuşup burada ve uygun olursa kendi blogum olan halilerdogan.wordpress.com adresinde bildirimizi yayınlayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

ekle beni kandaşım

nogay türklerine ait bir şarkı dombıra.. arka plandaki savaşçılar cengizhan filminden alınma

bu da nogay türklerine ait kanatlı kurt tasviri
     Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)

Hoşgeldin kandaşım.Ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur.

Benide eklermisiniz.

Ekledim kardeşim.

quote:

Eklendiniz.

Hocam ben Kahramanmraşta olduğum için katılamam ama büyük şehirlerde toplanabiliriz bu sayede hem tanışmış hem fikirlerimizi aktarmış oluruz.

quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Sanal alemde yazılarla kalmayın.düşünceleri yazmakla kalmayın. Arada bir buluşup konuşun. Belli başlı konulara ortak tepki gösterin. Tepkilerinizi kendi web sitenizde veya burada bir bildiri halinde yayınlayın.....

Bu, burada kalmasın birşeyleri eyleme dökün.

Hocam herkes şehrini yazarsa bu sayede aynı şehirde olanlar buluşabilir veya herkes bana msn adresini verirse orada toplu konuşma yapabiliriz.

Olaylardan sonra aramızda konuşup burada ve uygun olursa kendi blogum olan halilerdogan.wordpress.com adresinde bildirimizi yayınlayabiliriz.

1 ankara

• istanbul

• 'Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek'

K. Atatürk
  • Ekler misin kardeşim

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur! Zaten aslen Türk olmayan ama içimizde yaşayıp kanımızı emen hainlerden birgün elbet kurtulacağız. O zaman Dünya Türk'ün gücünü görecek ve kuracağımız medeniyete de imrenerek bakacak.
  • Türklüğü silmek isteyenleri
    Türk topraklarından kazıyıp atmadıkça
    Türk devletini ; Başını
    Türkten başkası yönettikçe
    bu devran böyle döner..

Ama bilineki keser döner. , sap döner
    elbet birgün hüküm sırası Bize geçer
    o zaman bu günlerin hesabı fitil fitil sorulur..

TÜRK YURDU SAOLSUN
    TÜRK MİLLETİ VAROLSUN
    HAİNLERİ KAHRETSİN
    TANRI TÜRKÜ KORUSUN

• çeçen ve çerkez aynı şey arkadaşlar.. bizdeki söylenişi çerkez. rusların tabiri ile çeçen...

Kardeşlerimin yazılarını her fırsatta okumaya gayret ediyorum. zaman zaman bana uygun gelmeyen yaklaşımlara da şahit oluyorum. devlet yönetiminde farklı ırklara yer verilmesini ben kendi adıma pek uygun bulmuyorum.
    Günümüzdeki karmaşayı yada osmanlının çöküşünü bile çoğu zaman bu yaklaşıma bağlıyorum.

Soydaşlarım bildiğiniz gibi 2. dünya savaşından en fazla zararla çıkan iki devlet almanlar ve japonlardır. Bu iki devletinde en temel özelliği topraklarında aynı ırktan insanların bulunyor olmasında gizlidir. Örneğin almanyada germen japonyada ise salt japonlar yaşar. 2. dünya savaşı sonrasında hızla ayağa kalkmış günümüzde de en üst seviyede endüstrileşmiş bu iki ülkenin hızlı kalkınmasının ardındaki sır toplumun aynı ırktan olmasından kaynaklanır. gerçi Almanya da son dönemde işler biraz karıştı ama bu karışıklık öncesinde zaten almanlar kalkınma hamlesini yeterince rayına oturtmuşlardı.

Biz Türkçüler kimseyi ırkından dolayı hakir görmüyoruz ama Topraklarımızda kalkınma adına yapacağımız hamlelerinde içimize sızmış ne idiğü belirsizlerce engellenmesine izin vermemeliyiz. Yaşım belkide bir çoğunuzun babası denilecek kadar tahmin ediyorum ki otağın en yaşlı katılımcısıyım. Bu yaşa kadar Türkiye de ne zaman ülke yararına bir şey yapılacak olsa mutlaka birilerin bir kulp bulup, özelliklede basını kullanarak engel olmaya çalıştığını gördüm.

Yukarı da da belirttiğim gibi ben Türkiye de Türk ırkından Türk soyundan insanların yaşamasından yanayım.Farklı etnik kökenlere ygösterilecek hoş görü hep zaman içinde başımıza dert açmıştır. Cumhuriyetin kuruluşunda kürd grupların ermenilerden korkuları ile içimize karışmak istemelerine iyi niyetle yaklaşılmış daha sonra kimliklerden etnik köken hanesi silinmiş.. bakın bu gün yaşadıklarımıza.. Dünyanın neredeyse yarısını gezdim dolaştım. Gittiğim ülkelerde özellikle avrupa da Türk olduğumu öğrenenler az önceki sevgi saygı muhabbetlerini bir kenara bıraktılar .. Nedenini de sorduğumda çoğunluğu avrupa da yaşayan Türkiye cumhuriyeti pasaportu taşıyan insanların olumsuz davranışlarını örnek olarak gösterdiler.. Elin adamı nereden bilsin karşısında ki Türk mü Kürd mü ? herkes te aynı pasaport..Türkiyenin kalkınması için öncelikle içimzdeki ihanet şebekelerinin genetik uzantılarını temizlemeliyiz. Orman yanarken benim ciğerim yanıyor adam kalkmış sevinçle kahkaha atıyor. Böyle bir canlıyı kazanmak için benim atılacak hiç bir adımım yok.. yerleri yurtları belli .. ait oldukları topraklarda nasıl istiyorlarsa yaşasınlar..

Toplumsal sıkıntılarımızın önde gelen sorunlarından bir de kılık kıyafet konusu. Allah için etrafına bir bakın tek bir dini bütün Türkün kara çarşaf ile dolaştığını gördünüz mü ? göbeğine kadar sakallı Türk olan var mı ? bunlar hep güney doğu menşeili tipler..

Son dönemde hükümetin açık ve net olarak Türkiyeyi ortadoğu ülkesi yapma düşüncesi doğrultusunda iyice şımardılar. Ordadoğu kültürü bizim kültürümüz değil.. kürdlerin ise öz benlikleri o kültürde yatıyor. Şehirlerin varoşlarına yerleşenler bizim acıma duygumuzu da sömüre sömüre şimdilerde kent merkezlerini de işgal eder hale geldiler.. sahilleri söylemiyorum bile..

TÜrk milletinin asgari mutluluğu huzuru bu evliliği sonlandırmaktan geçiyor..

Bunlar benim düşüncelerim katılan olmaz ise ona da saygı duyarım.. Yaşım ve yaşam tecrübem bana bunları dile getirmemin bir vatanseverlik borcu olduğunu söylüyor.. Daha fazla yazmayı istiyorum ama okunmama riskini de düşünerek ancak bu kadar özetleyebildim..

hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.

• turakmug benimde senin yaşadıklarına benzer deneyimlerim oldu malum ırk ile inan bizim hiçbir ortak noktamız yok , bizim en büyük talihsizliğimiz onlar ile aynı havayı solumaktır.
  • Biz Türklerin başına ne geliyorsa

" cehenneme giden yollar, iyi niyet taşları ile döşelidir"

sözünü unutmamızdan geliyor.
  • TÜrk milletinin asgari mutluluğu huzuru bu evliliği sonlandırmaktan geçiyor

işte yerli yerinde söylenmiş çok doğru bir söz

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

çeçen ve çerkez aynı şey arkadaşlar.. bizdeki söylenişi çerkez. rusların tabiri ile çeçen...

Kardeşlerimin yazılarını her fırsatta okumaya gayret ediyorum. zaman zaman bana uygun gelmeyen yaklaşımlara da şahit oluyorum. devlet yönetiminde farklı ırklara yer verilmesini ben kendi adıma pek uygun bulmuyorum.
    Günümüzdeki karmaşayı yada osmanlının çöküşünü bile çoğu zaman bu yaklaşıma bağlıyorum.

Soydaşlarım bildiğiniz gibi 2. dünya savaşından en fazla zararla çıkan iki devlet almanlar ve japonlardır. Bu iki devletinde en temel özelliği topraklarında aynı ırktan insanların bulunyor olmasında gizlidir. Örneğin almanyada germen japonyada ise salt japonlar yaşar. 2. dünya savaşı sonrasında hızla ayağa kalkmış günümüzde de en üst seviyede endüstrileşmiş bu iki ülkenin hızlı kalkınmasının ardındaki sır toplumun aynı ırktan olmasından kaynaklanır. gerçi Almanya da son dönemde işler biraz karıştı ama bu karışıklık öncesinde zaten almanlar kalkınma hamlesini yeterince rayına oturtmuşlardı.

Biz Türkçüler kimseyi ırkından dolayı hakir görmüyoruz ama Topraklarımızda kalkınma adına yapacağımız hamlelerinde içimize sızmış ne idiğü belirsizlerce engellenmesine izin vermemeliyiz. Yaşım belkide bir çoğunuzun babası denilecek kadar tahmin ediyorum ki otağın en yaşlı katılımcısıyım. Bu yaşa kadar Türkiye de ne zaman ülke yararına bir şey yapılacak olsa mutlaka birilerin bir kulp bulup, özelliklede basını kullanarak engel olmaya çalıştığını gördüm.

Yukarı da da belirttiğim gibi ben Türkiye de Türk ırkından Türk soyundan insanların yaşamasından yanayım.Farklı etnik kökenlere ygösterilecek hoş görü hep zaman içinde başımıza dert açmıştır. Cumhuriyetin kuruluşunda kürd grupların ermenilerden korkuları ile içimize karışmak istemelerine iyi niyetle yaklaşılmış daha sonra kimliklerden etnik köken hanesi silinmiş.. bakın bu gün yaşadıklarımıza.. Dünyanın neredeyse yarısını gezdim dolaştım. Gittiğim ülkelerde özellikle avrupa da Türk olduğumu öğrenenler az önceki sevgi saygı muhabbetlerini bir kenara bıraktılar .. Nedenini de sorduğumda çoğunluğu avrupa da yaşayan Türkiye cumhuriyeti pasaportu taşıyan insanların olumsuz davranışlarını örnek olarak gösterdiler.. Elin adamı nereden bilsin karşısında ki Türk mü Kürd mü ? herkes te aynı pasaport..Türkiyenin kalkınması için öncelikle içimzdeki ihanet şebekelerinin genetik uzantılarını temizlemeliyiz. Orman yanarken benim ciğerim yanıyor adam kalkmış sevinçle kahkaha atıyor. Böyle bir canlıyı kazanmak için benim atılacak hiç bir adımım yok.. yerleri yurtları belli .. ait oldukları topraklarda nasıl istiyorlarsa yaşasınlar..

Toplumsal sıkıntılarımızın önde gelen sorunlarından bir de kılık kıyafet konusu. Allah için etrafına bir bakın tek bir dini bütün Türkün kara çarşaf ile dolaştığını gördünüz mü ? göbeğine kadar sakallı Türk olan var mı ? bunlar hep güney doğu menşeili tipler..

Son dönemde hükümetin açık ve net olarak Türkiyeyi ortadoğu ülkesi yapma düşüncesi doğrultusunda iyice şımardılar. Ordadoğu kültürü bizim kültürümüz değil.. kürdlerin ise öz benlikleri o kültürde yatıyor. Şehirlerin varoşlarına yerleşenler bizim acıma duygumuzu da sömüre sömüre şimdilerde kent merkezlerini de işgal eder hale geldiler.. sahilleri söylemiyorum bile..

TÜrk milletinin asgari mutluluğu huzuru bu evliliği sonlandırmaktan geçiyor..

Bunlar benim düşüncelerim katılan olmaz ise ona da saygı duyarım.. Yaşım ve yaşam tecrübem bana bunları dile getirmemin bir vatanseverlik borcu olduğunu söylüyor.. Daha fazla yazmayı istiyorum ama okunmama riskini de düşünerek ancak bu kadar özetleyebildim..

hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.

Valla hocam katılmamak elde değil çok doğru tesbitler yapmışsınız çünkü gelişen ülkelere baktığımızda nüfusun % 99 aynı ırktır.Bu toplumlarda milliyetçilik vardır ve bunu kimse yadırgamaz çünkü vatan önde gelir.Fakat bizde milliyetçilik dendiği zaman bu art niyetliler tarafından aksi yönde topluma aksettirilir.

Bizim ülkemizde maalesef bir çok etnik kökenden insan var bunları reddetmiyorum ancak hepsinin dünya görüşü farklı hepsi ayrı isteklerde bulunuyor buda vatana ihanete kadar varıyor.

Sonuçta işimiz bayağı zor.Saf TÜRK toplumu olsaydık inanıyorumki şu an dünya devletleri arasında çok iyi yerlerde olacaktık.

• herdoğan;

bizde grup başlığına diğer gruplarda olduğu gibi kaç üye oldugumuzu yazsak nasıl olur guncel olarak?
  • Benden küçük bir çalışma ; bilgi mahiyetlidir.

Türkiye'de Kurulmuş Yabancı Sermayeli Bankalar

Arap Türk Bankası A.Ş.
    Citibank A.Ş.
    Denizbank A.Ş.
    Deutsche Bank A.Ş.
    Eurobank Tekfen A.Ş.
    Fibabanka A.Ş.
    Finans Bank A.Ş.
    HSBC Bank A.Ş.
    ING Bank A.Ş.
    Turkland Bank A.Ş.

Türkiye'de Şube Açan Yabancı Sermayeli Bankalar

Bank Mellat
    Habib Bank Limited
    JP Morgan Chase Bank N.A.
    Société Générale (SA)
    The Royal Bank of Scotland N.V.
    WestLB AG

Özel Sermayeli Mevduat Bankaları

Adabank A.Ş.
    Akbank T.A.Ş.
    Alternatif Bank A.Ş.
    Anadolubank A.Ş.
    Birleşik Fon Bankası A.Ş.
    Şekerbank T.A.Ş.
    Tekstil Bankası A.Ş.
    Turkish Bank A.Ş.
    Türk Ekonomi Bankası A.Ş.
    Türkiye Garanti Bankası A.Ş.
    Türkiye İş Bankası A.Ş.
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Faizsiz Katılım Bankaları

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.
    Bank Asya A.Ş.
    Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.
    Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.

Kamusal Sermayeli Mevduat Bankaları

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
    Türkiye Halk Bankası A.Ş.
    Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.

Yabancı Sermayeli Kalkınma ve Yatırım Bankaları

BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.
    Credit Agricole Yatırım Bankası Türk A.Ş.
    Merrill Lynch Yatırım Bankası A.Ş.
    Taib Yatırım Bankası A.Ş.

Özel Sermayeli Kalkınma ve Yatırım Bankaları

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.
    Diler Yatırım Bankası A.Ş.
    GSD Yatırım Bankası A.Ş.
    İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.
    Nurol Yatırım Bankası A.Ş.
    Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.

Kamusal Sermayeli Kalkınma ve Yatırım Bankaları

İller Bankası A.Ş.
    Türk Eximbank
    Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş.

Kapatılmış bankalar

Anadolu Cetelem
    Anadolu Finans
    Atlasbank
    Bank Kapital
    Bank Ekspres
    Baybank
    Bayındırbank
    Demir Bank
    Dışbank
    Egebank
    EGS Bank
    Emlak Bankası
    Esbank
    Etibank
    Faisal Finans
    Family Finans
    İhlas Finans
    İktisat Bankası
    İmar Bankası
    İmpex Bank
    İnterbank
    Kentbank
    Kıbrıs Kredi Bankası
    Koçbank
    Koç Finans
    Körfezbank
    Marmara Bankası
    Okanbank
    Osmanlı Bankası
    Pamukbank
    Parkbank
    Robank
    Sitebank
    Sümerbank
    Tarişbank
    Toprakbank
    Türk Ticaret Bankası
    Türkiye İthalat ve İhracat Bankası
    Türkiye Turizm Yatırım ve Dış Ticaret Bankası
    Türkiye Ögretmenler Bankası
    Ulusal Bank
    Yaşarbank
    Yurtbank

• bizim temel sorunumuz Türk olduğumuzu unutuyoruz.şöyleiki ben Söğütlüyüm Manavım.Yörüklerden tek farkım benim atalarım çiftçilikle uğraşmışlar.Muhacirler Manavlar Tatarlar Yörükler diye ayırıyoruz Türkleri.Biz herşeyden önce Türk olma bilincini yaymalıyız.Kürtler zaza kırmançi diye ayırmıyor birbirini
  • Beni en çok etkileyen film ve ondan bir kare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Beni en çok etkileyen film ve ondan bir kare.

Bu film beni de çok etkilemişti muazzam bir film.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.