Bildirim
Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (84. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oluyor bazen öyle hocam bende ilk bağışımda buna benzer birşey yaşadım ikinciye 3. ye ve bir kaç kez daha yapınca iyice alıştık artık -
-
-
talimat vermeniz iyi olmuş hocam ilk iş gününde eft havale işleminiz gerçekleşecektir.
eft komisyonu olsa 10 TL bağışlayan arkadaşlar için çok zor olurdu hocam -
hedefe 860 TL kaldı büyük bir hızla ilerliyoruz -
popülere sabitlesinler konuyu. -
konu Forum Duyuruları kısmında sabitlenmiş durumda ancak popülerde daha çok ilgi çeker sanırım bunun için @Jeolog. reisi şöyle bir mentionlayalım -
İşlem gerçekleştiği an tahsil edilecekmiş hocam komisyon. Muntemelen 7 lira civarı olur. Sağlık olsun, meblağ mühim değil. Önemli olan destek olmak verilen taahüdü yerine getirmek.quote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
talimat vermeniz iyi olmuş hocam ilk iş gününde eft havale işleminiz gerçekleşecektir.
eft komisyonu olsa 10 TL bağışlayan arkadaşlar için çok zor olurdu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne demek mahom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online ödeme yapsanız aslında ücret kesmez hocam sizin açınızdan daha iyi olur. -
1000 lira bagislayan her kimse o kurtardi projeyi. Fidanlarimiza iyi bakilacagini umuyoruz -
Kendisi forumdan yurtdışında bir üye çok ta güzel bir zamanlama ile denk geldi hatta bir üye daha ayın 17 sinde eksik kalan miktara göre bir miktar bağış yapabileceğini söyledi böyle güzel insanlar bağışçılar olduktan sonra biz bu projeyi başarı ile tamamlarız hocam -
İstanbulda ise dikim alanı bana yerini bildirin, arada gider bakımını yaparım,3,4 yıl fidan bakımı yapılmazsa hepsi kurur.Dikileceği zaman yeri belirtin. -
Konuda sık sorulan sorulardan aldım hocam direk atayım 2020 için alan değişmedi ise hala bu geçerlidir.
s. Fidanlar nereye dikilecek?
c. 2019 için Çatalca ve Şile belirlenmiş.
s. Neden istanbul'a dikilecek?
c. Organizasyonu istanbul Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor.
edit : bunların bakımlarını zaten istanbul orman bölge müdürlüğü üstlenecek ve yapacak hocam bunun takibini de bölgeye yakın olan arkadaşlara ara ara yaptırırız belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 12 Ocak 2020; 0:48:54 > -
Şahane,dikim gerçekleştiğinde tam konum atarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
Konuda sık sorulan sorulardan aldım hocam direk atayım 2020 için alan değişmedi ise hala bu geçerlidir.
s. Fidanlar nereye dikilecek?
c. 2019 için Çatalca ve Şile belirlenmiş.
s. Neden istanbul'a dikilecek?
c. Organizasyonu istanbul Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor.
edit : bunların bakımlarını zaten istanbul orman bölge müdürlüğü üstlenecek ve yapacak hocam bunun takibini de bölgeye yakın olan arkadaşlara ara ara yaptırırız belki -
ben maalesef muhtemelen dikim alanına gidip bizzat katılamayabilirim çünkü istanbul da değilim ancak katılan arkadaşlar veya yetkililer olacaktır onlardan öğrenip sizi de bilgilendiririz konuya da ayrıca yazarız hocam istanbul da olsaydım bizzat katılmayı da çok isterdim -
-
Diyodum bir kaç haftadan beri biri bin tl atmazsa yatar bu iş diye. Delikanlı adammış. Umutları tekrar yeşertti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kampanyada etkisi elbette çok büyük hocam ancak buraya kadar gelmişken kampanyanın batmasına izin vermezdik hallederdik bir şekilde güzel oldu tabiki böylesi zamanında hedefe daha rahat ulaşabileceğiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X