Şimdi Ara

DONANIM HABER YOUTUBE KANALI ÇALINDI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
24.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerideki videoları silmemiş, sanırım geri satacak hesabı DH'ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında biraz uğraşılırsa başkalarının hesaplarına erişim sahlanabilir. benim bulduğum bir yöntemle kendi profilim aktifken başka rasgele bir profile bağlanabiliyorum ama mesaj gönderme ya da düzenleme yapamıyorum şimdilik. bilgisayardan fazla anlayan biri değilim ama bana kalırsa ben böyle yapabiliyorsam az biraz programcılık ya da kodlama neyse artık onu bilenler belirli profile erişim sağlayabilir. şimdi böyle yazdım diye citizen ve çetesi dh ofisinde böyle olur mu olmaz mı hadi bunu düzeltelim diye düşünecekelr ama şunu söyleyeyim, bu yazdığım şey birkaç yıldan beri var yeni bir şey değil, bu kadar zaman farkıan varmadıysalar şimdide varmazlar.
  • Geçen gün bir gezginin de kanalk bu şekilde çalınıp 1 saat içinde binlerce video yüklenmişti.
    Biriysel bir sorun mu yoksa youtube kaynaklı mı acaba?

• Kanal kapanmış sanırım son durum nedir acaba :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 13:53:30 >
  • Birkac yil once de benim hesap baskasininki ile acildi . Emimin benim hesap ta bir baskasina acilmisti... Ilk basta sasirdim emin olmak icin sozde kendi hesabima uyari mesajlar cevaplar attim irtibata gectim ASIL kisi ile...

Hicbir aciklama da olmadi ogunden beri ...

Anladigim kadariyla DH aciklari zamana yayilmis habire aciklar belli olacak ...

DH duzenine guven kalmadi...

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kanal gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenelKullanıcı isimli inceleme çeken kanal da aynı durumu yaşamış

• hayrına şu vietnamlı enes batur denen zerzavatın hesabınıda ele geçirse keşke
  • Bir ara giriş yaptığımızda random bir hesaba erişim sağlıyorduk, forumda böyle devasa açıklar varken YouTube hesabını çaldırmak şaşırtıcı gelmedi.

• Kanal gümlemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal sizlere ömür
  • Bir açıklama bile yapan yok

• "Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi."
  • Forumda üyeliklerin güvenliği sıfır ama youtube kanalı için bari güvenliğe önem verseydiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.