Şimdi Ara

Donanım ve Oyunlardaki FPS düşüklüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Vatan'ı ara ekran kartını götürmeden önce.Yetkiliye danış sorunu anlat.Cevabına göre ne yapacağına karar verirsin.
  • Bu arada netde gezinirken bile net sekmelerini açıp kaparken yavaşlıyor yine görüntü.Ne saçma bir şey bu ya!
  • Evet sorun kendini aştı artık. Yani Vatan'daki çalışanlara ne diyeceğimi de bilmiyorum. Şimdi o tarafta belki CCC arayüzünü bile görmemiş kişilere ne kadar sağlıklı aktarabilirim sorunumu meçhul. Bir de hani verirsin ekran kartını, takarlar bir kasaya, yüklerle bir oyun test ederler, oyun sorunsuz çalışır ve sana derler ki "bu kartta problem yok". O zaman kafayı yersin işte.
  • ben amd nin sürücüsünden kaynaklandığıını düşünüyorum msi 6850 ekran kartım var. diğer özellikler imzada.çoğu oyunda sorun yok ama lord of the rings war in the north'da bazı kasmalar yaşıyorum normalde 60 fps ama ekranı çevirdikçe veya ilerledikce sanki görüntüyü belleğe alıyormuş gibi kasıyor anlamadım gitti. ilk defa amd kart kullanıyorum bu driver sorunu beni delirticek gibi.gtx460 alıcaktım ama vatanda kalmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymae

Evet sorun kendini aştı artık. Yani Vatan'daki çalışanlara ne diyeceğimi de bilmiyorum. Şimdi o tarafta belki CCC arayüzünü bile görmemiş kişilere ne kadar sağlıklı aktarabilirim sorunumu meçhul. Bir de hani verirsin ekran kartını, takarlar bir kasaya, yüklerle bir oyun test ederler, oyun sorunsuz çalışır ve sana derler ki "bu kartta problem yok". O zaman kafayı yersin işte.

Öyle deme ben Adana'da oturuyorum. Orda birtane gözlüklü var,çoğu bilgisayarcıdan ve bu işle ilgilnenen kişilerden daha sağlıklı ve fazla bir bilgiye sahip (en azından benim tanıdıklarımdan)O bana cpu sogutucusu önermişti ve acayip memmun kaldım.Donanım ve teknik konusunda çok yararlı bilgi verdi bana.Adana'da otursaydın ona danışırdın
  • @Wickd

Sanırım ben yaşadığım problemin kaynağını buldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_37024563/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Yukarıdaki linkte detaylı testler ve yorumlar var. Fakat bu konu sanırım seni pek ilgilendirmiyor. Crossfire kartlarda yaşanan bir problem. Bendeki 5970 kendi içinde crossfire mantığı ile çalışan bir kartmış. Ben tek kart olduğu için kendisine crossfire muamelesi yapmıyordum.

Konuyu bir oku derim yararlı bigiler var.

İyi Akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.