Şimdi Ara

Donanıma ayrılmış bellek(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bilgisayarımın performansından memnun kalmadığım için formatladım.İşletim sistemim 64 bit win7. Formattan sonra kullanılabilir bellek miktarım 2.99 ile sınırlandı. Bilgisayarımda yüklü bellek 6 GB.
    Biostan kurcaladım fakat memory remapping seçeneğine erişemedim. Bios güncellemeyide bilmiyorum.
    Anakart modelim : MSI MS7588
    Dxdiag ta 6 GB Ramim gözüküyor. Biosta pyhsical memory 3096MB
    Görev yöneticisinde donanıma ayrılmış bellek miktarı 3081MB.
    Ne yapabilirim , önerileriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazoski -- 23 Haziran 2015; 16:29:03 >

• anakartın biosunu resetle genelde pil çıkarıp beklerler ya da reset jumperi vardır.4 ram slotu varsa ramleri farklı kombinasyonlarda takmayı dene.
  • Arkadaşlar bu sabah kalktığım da bilgisayar açılmadı. Bilgisayar yuşa bastıktan 3 4 saniye sonra kapanıp tekrar başlatıyodu kendini. Bip sesi falan gelmiyordu. Bende iinternetten biraz baktım ekran kartınız yanmış olabilir söküp deneyin dediler. Ekran kartını söküp ççalıştırdım sorun yoktu. Tekrar kartı takıp denedim. Bu sefer açıldı. Enteresan bi şekilde donanıma ayrılmış bellek 9 MB , Kullanılabilir tekrar 6 GB oldu. Nasıl oldu ne oldu bilmiyorum ama sorun düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.