beni banko ekleyin, sürekli markaj var bana bazen ayda 4-5 oluyor, 3 uyarı puanı ile admin egosu yüzünden BAN yiyorum...
Siz buraya ekleyin uyarılarınızı, hep beraber görelim Admin Egosu muymuş değil miymiş...
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
beni banko ekleyin, sürekli markaj var bana bazen ayda 4-5 oluyor, 3 uyarı puanı ile admin egosu yüzünden BAN yiyorum...
Siz buraya ekleyin uyarılarınızı, hep beraber görelim Admin Egosu muymuş değil miymiş...
Güzeldi
admin egosu felan hikaye arkadaşlar zaten sizi hangi adminin banladığını kimse görmüyor ki yönetici böyle bir olay üzerinden egosunu tatmin etsin.tamam bazı kurallar bize uymayabilir ama burada paylaşıma devam etmek istiyorsak ne kadar bize uymadığını düşünsek de o kurala uymak zorundayız.ayrıca admin arkadaşların büyük bir bölümü karşılıksız olarak bu işi yapıyorlar bildiğim kadarıyla yani ego mego aşılmış artık rahat olun derim art niyet aramadan biraz da kendi hatalarımızı görelim..
sayın yönetici arkadaşlar, son BAN yedigim GOD OF WAR 3 konusunun ilk sayfasını incelemenizi öneririm, admin 2 ayrı oyunu kıyaslıyor, ben de fikrinin yanlış oldugunu savundum, 2 dk sora direk BAN vermiş, üstelik hiç ceza puanım yoktu ve 3 ceza puanı ile nasıl olduysa BAN verdi...
quote:
@mastenc seni güldürcek bişey var bende biliyo musun? hatta biraz Kratos a benziyo
quote:
@mastenc ne ara yakmıştım canını da unutamadın?
quote:
@kkratoss arkadaş delirtme beni zorla, sen benim yorumumu gördün mü de gelip laf atıyosun bana? git oyununu temsil et, laf vurdugunu görmiyim...
Attığınız mesajlar bunlar. Hele ki ilk mesaj zaten ceza için fazlasıyla yeterli. Dediğim gibi herkes görüyor admin egosunu.
işte işin ilginç yanı bu mesajları attım silindi, tabi benim bu mesajları atmamı gerektiren karşı tarafın mesajları da silindi, sora baya bi süre geçti olaydan, ben akşama dogru yönetici arkadaşın mesajına katılmadıgı yazdım ve 2dk sora çaktan yazmış oldugum o mesajlar bahane edildi ve şak diye çizgi çekildi (eleştirimden 2dk sora) e tabi mükemmel bi bahaneydi tebrik etmemek elde degil, ama şunu söylemek isterim son olarak; ben o eleştiriyi yapmasaydım o mesajlardan BAN yemicektim o gün, bunu ben dahil hepiniz biliyosunuz bence, ve hiç uyarı puanım yokken 3 ceza puanı ile 2dk içinde şut yedim....
Forum işleyişinden habersiz olduğunuzu düşünerek bu şekilde yorum yapmanızı normal karşılıyorum.
Bahsettiğiniz yönetici bir moddur, ve modların hiçbir üyeyi uzaklaştırma yetkileri de yoktur. Yani isteseler de bir üyeyi çizemezler. Bu yetkiye sahip olan yöneticiler sadece adminlerdir.
Sizin önceden silinmiş mesajlarınız için zaten uyarı istenmiş. Uyarılar bile admin onayından geçmek zorundadır ve adminler uyarılara toplu halde bakarlar. Yani bir mod bir üye için uyarı istemişse gereken uyarı saatler sonra bile onaylanabilir. Ya da onay zamanına denk geldiyse 1 dakika sonra da onaylanabilir.
Kısacası bahsi geçen moderator doğru işlemi yapmıştır, admin tarafından onay verildiği zaman da uzaklaştırma gerçekleşmiştir. 3 puandan cezaya çevrilme gibi bir durum da olamaz çünkü sistem bunu otomatik olarak gerçekleştiriyor, bizler sadece uyarı puanı giriyoruz. Yani önceden 2 uyarı puanınız varmış.
hmm, tüm tesadüfler (zamanlama anlamında) çok enteresan bi şekilde üst üste geldi ve ben de yanlış düşünüyorum (hak ettin) diyosunuz yani... valla kim olsa bu zamanlama konusunda aynı benim gibi düşünürdü, ve uyarı puanları profilimin altında sürekli görünür durumda zaten, (şu an 3 uyarı puanım var görüyorum) ama o gün benim ceza puanım yoktu gerçekten, BAN yedigimde ayrıntılara girdim ve 3 ceza puanı ile BAN... Saglık olsun, sizden ricam, şu bölüm kısıtlama cezası sürelerini görebilmemiz (BAN da oldugu gibi) mümkün mü?
16 Mart gözüküyor. Sistem yeni güncellendi, 2 gün öncesinden sonra alınan bölüm uzaklaştırmaları uyarı listesinde gözüküyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sayın @musAKka;
Şahsa hakaretten 3 uyarı puanı almışım. Acaba hangi şahsa, ne suretle hakaret etmişim biraç açıklık getirebilirmisiniz. Kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum. Lütfen bu konu hakkında beni aydınlatınız.
Uyarınızın altına açıklama yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
Uyarınızın altına açıklama yaptım.
İlginiz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: BU KONU BENİ AŞAR
quote:
Orijinalden alıntı: lnx=1
Yeni kurtuldum bandan bir daha mı tövbe
Tövbe etmiş adam gene banlanmış
sen kendine bak
Ekle
@musAKka
selamlar, 16 mart a kadar bölüm yasagı vermişler bana ama hala yasak devam ediyor, konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz bana?
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID @musAKka
selamlar, 16 mart a kadar bölüm yasagı vermişler bana ama hala yasak devam ediyor, konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz bana?
Dostum bu forum istek önerilere yazarsan daha çabuk yardımcı olurlar
işin garip yanı "forum istek öneriler" bölümüne de mesaj atma iznim yok, üyeligim durduk yerde çaylak üyelik olarak görünüyo...
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural dışı konu Bu konu hakkında: Cevap : Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) Admin profiteer 15 Mart 2010; 8:59:27 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural dışı konu Bu konu hakkında: Cevap : Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) Admin profiteer 10 Mart 2010; 10:06:09 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Futbol bölümü kural ihlali Bu konu hakkında: Cevap : DEMİRÖREN NE YAPTIDA BU KADAR ÇOK TEPKİ GÖRÜYOR Admin profiteer 8 Şubat 2010; 11:16:20 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural dışı link Bu konu hakkında: Cevap : PS3 KIRILDI !!!!!!!! Admin profiteer 27 Ocak 2010; 22:13:03 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Rahatsız edici mesaj Bu konu hakkında: Cevap : Gamesthirst; Kim demiş Ps3 Ex'leri satmıyor diye ? Bu bir yalan Admin profiteer 6 Ocak 2010; 11:56:08 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : RESIDENT EVIL 5 (ÇIKTI) Admin profiteer 14 Eylül 2009; 3:55:26 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : PS3- İSTANBUL- OYUN TAKAS GRUBU Admin profiteer 5 Eylül 2009; 11:43:04 profiteer Onaylanmış Kapalı Neden: Rahatsız edici mesaj Bu konu hakkında: Cevap : PROTOTYPE Admin profiteer 9 Haziran 2009; 10:17:17 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural dışı konu Bu konu hakkında: Cevap : PROTOTYPE Admin profiteer 9 Haziran 2009; 9:51:18 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Cevap: DonanımHaber git gide değişiyor !!! Admin profiteer 6 Mart 2009; 23:20:50 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap: Project Origin(F.E.A.R. 2) ( Video ve SS'ler Eklendi) Admin profiteer 9 Şubat 2009; 0:24:11 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Rahatsız edici mesaj Bu konu hakkında: Cevap: AMD-ATi: Radeon HD 4870 X2, GeForce GTX 295'den daha hızlı Admin profiteer 23 Ocak 2009; 1:51:17 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap: Grand Theft Auto IV Admin profiteer 28 Kasım 2008; 19:13:51 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap: Football Manager 2009 3 Eylül de Açıklanacak! Admin profiteer 14 Kasım 2008; 0:55:49 Admin Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap: Fallout 3 (3 Ekim 2008) Yeni e3 video... Admin profiteer 28 Ekim 2008; 12:40:25 Admin,
Son güncellenme: -- Son Uyarı: Buraya tıklayın Toplam Uyarılar: 15