Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakit uymuyor ondan ziyade davet beklerdim ama edilmedi neyse caniniz sagolsun eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Vakit uymuyor ondan ziyade davet beklerdim ama edilmedi neyse caniniz sagolsun eyvallah

Aziz lafımı olur. Herkesi aradım senide aramış olmam lazım belki meşguldür birşey vardır. Yoksa ayıp ediyorsun. Buyur gel herzaman bekliyorum. Adını ekleyim mi listeye?

Birde genel anlamda söyleyim herkesi davet etmeye çalıştım ilk mesajda da belirttim kimi tanıdıklarımın numarası yok ya da telefonları kapalı, meşgul olma durumu vardıı o yüzden ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Vakit uymuyor ondan ziyade davet beklerdim ama edilmedi neyse caniniz sagolsun eyvallah

Aziz lafımı olur. Herkesi aradım senide aramış olmam lazım belki meşguldür birşey vardır. Yoksa ayıp ediyorsun. Buyur gel herzaman bekliyorum. Adını ekleyim mi listeye?

Birde genel anlamda söyleyim herkesi davet etmeye çalıştım ilk mesajda da belirttim kimi tanıdıklarımın numarası yok ya da telefonları kapalı, meşgul olma durumu vardıı o yüzden ulaşamadım

Benim telefonum mesgul calmaz bekletir ordan ben kapatinca gorur mutlaka donerdim kapali olmaz isim geregi cekmedigi yerdede kapaliyken arayan numaralar mesaj gelir vesselam aranmadim . Herneyse sikinti yok dedigim gibi saat ve gun bana uymuyor sizlere iyi eglenceler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Benim telefonum mesgul calmaz bekletir ordan ben kapatinca gorur mutlaka donerdim kapali olmaz isim geregi cekmedigi yerdede kapaliyken arayan numaralar mesaj gelir vesselam aranmadim . Herneyse sikinti yok dedigim gibi saat ve gun bana uymuyor sizlere iyi eglenceler

Tamamdır Aziz'im senin niyetin gelmemekten yana ne desem boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Fiyatı uygun isteyin, çok yiyeceeem

Kendi mangalını götürmüyon mu bu sefer
    Ben bu sefer yokum beyler,bir dahakine inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Muharrem, menü fiyatlarını yaz da, kaç para eder, ne kadar olursa ısmarlanır onları yazayım.

Bir kontrol edelim. Fiyat biçeyim.

Hocam gelirken geçenlerde ucundan accık gösterdiğiniz arşivinizden bir katre de getirecek misiniz yanınızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Muharrem, menü fiyatlarını yaz da, kaç para eder, ne kadar olursa ısmarlanır onları yazayım.

Bir kontrol edelim. Fiyat biçeyim.

Hocam gelirken geçenlerde ucundan accık gösterdiğiniz arşivinizden bir katre de getirecek misiniz yanınızda?

Abi selam numaran bende yok geliyorsun değil mi?
  • Gelemiyorum Muharrem, sizlere iyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Gelemiyorum Muharrem, sizlere iyi eğlenceler.

Yapma yahu, yok mu hiç bir ihtimal? Bu arada özelden numaranı da atarmısın abi? O kadar görüşmüşlüğümüz var nasıl unuttum numaranı almayı
  • Uygun olursam ben de gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Uygun olursam ben de gelirim.

Çiçeğim kolonyaları genel müdürü kardeşim. Aradım telefonun kapalıydı, bekliyorum ağaya davet olmaz
  • Beyler Allah askina bulusmayi 24.02 tarihine erteleyin. Bende gelmeyi cok istiyorum ama kil donmesinden ameliyat oldum ve suan oturamiyorum. 18inde dikisleri aldiracagim. 24une kadar oturacak hale gelirim diye dusunuyorum.

Lutfen 24une erteleyin. Hem o zamana kadar daha cok kisi ogrenmis olur. Luuutfeeeenn

• 17'sini ayarlamaya çalışacağım. Muharrem kardeşim beni de yazıver listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etms -- 11 Şubat 2013; 19:46:34 >
  • Kurs olmayaydı iyiydi... Gelmeyi çok isterdim.
  • Kalbim sizinle dostlar. İyi eğlenceler hepinize... =)
  • Listede Baki abimin ismi yazılı gelmez miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Beyler Allah askina bulusmayi 24.02 tarihine erteleyin. Bende gelmeyi cok istiyorum ama kil donmesinden ameliyat oldum ve suan oturamiyorum. 18inde dikisleri aldiracagim. 24une kadar oturacak hale gelirim diye dusunuyorum.

Lutfen 24une erteleyin. Hem o zamana kadar daha cok kisi ogrenmis olur. Luuutfeeeenn

Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

ben gelebilsem bitane vw logolu pasta yaptırıp cihanaire atmak için gelirdim bu bile yeterli sebepti... ama bursada yapınca belki o gelir...

Biz bursaya geldik abi

Sikinder yedik haberin yokmu

Pasta geldi.

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Beyler Allah askina bulusmayi 24.02 tarihine erteleyin. Bende gelmeyi cok istiyorum ama kil donmesinden ameliyat oldum ve suan oturamiyorum. 18inde dikisleri aldiracagim. 24une kadar oturacak hale gelirim diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.

Tesekkur ederim hocam, gorusme tarihi degismeyecek degilmi?

• quote:

Sem gel gel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.