Şimdi Ara

::DONANIMHABER BÜYÜK PES TURNUVASI:: (22.06.2014) [KAYIT TAMAMLANDI!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

quote:

quote:

Hocam hızı önemsemiyorsan bize uy o zaman olmaz mı?

Bunu söyleyeceğini tahmin etmiştim. Hep bu şekilde oynuyorum aslında kendim önemserim. Daha önce AvriL<3 ile buluşup oynadığımızda da bu şekilde oynamıştık.

Neyse hocam biz de çoğu zaman +2 ile oynuyoruz ama bazen ne oluyorsa çok hızlı geliyor ve +1'e çekiyoruz hızı. Çok aşırı bir fark yok arasında zaten.

İlk maçımız birlikte

Aynen kardeşim ya. İşimiz zor. En azından Avril<3 olsaydı iyiydi. Onu yenmiştinya ilk maçınızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

geçenki konuda da yazmıştım çok iddaalı gözüküyor bu avril ve altuntas ama ikiside çerezlik oyuncular çıkacak.antalya çevresinde olsanız 3 - 4 saatliğine gelirdimde istanbul zor

Laflara bak ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu söyleyeceğini tahmin etmiştim. Hep bu şekilde oynuyorum aslında kendim önemserim. Daha önce AvriL<3 ile buluşup oynadığımızda da bu şekilde oynamıştık.

Neyse hocam biz de çoğu zaman +2 ile oynuyoruz ama bazen ne oluyorsa çok hızlı geliyor ve +1'e çekiyoruz hızı. Çok aşırı bir fark yok arasında zaten.

İlk maçımız birlikte

Aynen kardeşim ya. İşimiz zor. En azından Avril<3 olsaydı iyiydi. Onu yenmiştinya ilk maçınızda.

Psikolojik harekat seziyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk maçımız birlikte

Psikolojik harekat seziyorum.

Yok hocam öyle bi şey ama kendimi çok güçsüz görmüyorum, rakiplerin seviyesini de bilmiyorum tabii. Kim kazanırsa kazansın umarım zevkli bir aktivite olur. Tâ İzmit'ten boşuna gelmiş olmam inşaAllah.

• Kadıköy niye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı bakalım keyifli geçer inşallah.
  • quote:

Oyun hızı +2. Her gittiğim yerde bu şekilde oynuyorum itiraz eden ya da hızı önemseyen ilk defa sizi gördüm beyler.

dostum, ben online cıyım. online da oyun hızı ya 0 dır ya 1 dir. +2 oynayınca gözlerim ve başım dönüyor, çok hızlı, o yüzden dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

izlemeye gelme şansımız var mı ?

izlemeye gelebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

PES'in turnuvasından ne olur. Fifa'ya terfi edemediniz mi

Konsolu PES ile tanıdığımız için malesef vazgeçilmiyor.Ayrıca sen fifa ile pişmişsin demek ki fifa sana daha iyi geliyor biz pes 4 ile büyüdük

FIFA turnuvasını da siz yapın hocam

Ben de Winning Eleven ve PES 10'a kadar PES oynamış biriyim aslında. 11 dönemi ile beraber FIFA'ya geçtim. Sizi 11 için LAN'a çağırmıştım ama gelmediniz. Ne güzel transfer yaması da vardı. Ben yapay zekaya karşı oynamayı sevmediğim için yanıma adam arıyordum. Kimse gelmeyince ben de bıraktım oynamayı

• quote:

quote:

quote:

PES'in turnuvasından ne olur. Fifa'ya terfi edemediniz mi

Konsolu PES ile tanıdığımız için malesef vazgeçilmiyor.Ayrıca sen fifa ile pişmişsin demek ki fifa sana daha iyi geliyor biz pes 4 ile büyüdük

FIFA turnuvasını da siz yapın hocam

Ben de Winning Eleven ve PES 10'a kadar PES oynamış biriyim aslında. 11 dönemi ile beraber FIFA'ya geçtim. Sizi 11 için LAN'a çağırmıştım ama gelmediniz. Ne güzel transfer yaması da vardı. Ben yapay zekaya karşı oynamayı sevmediğim için yanıma adam arıyordum. Kimse gelmeyince ben de bıraktım oynamayı

Ben PC de en son FIFA 06 oynadım sonrası çöp gibiydi pesin yanında oynayamadığım için gelmedim FIFA 11 e yoksa gelirdim

• Boşver canınız sağolsun. İyi olan kazansın
  • İyi eğlenceler

• beni de yaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

İyi eğlenceler

Sende gel izle

Ciddi isen pm at FISDOM.
  • quote:

İyi eğlenceler

Dostum oynamayı biliyorsan gelebilirsin.

Hatta oynamıyorsan da gel. Ben yanımda samimi olduğum bir kız arkadaşımla gelmeyi düşünüyorum. İkiniz eski sevgililerinizin dedikodusunu filan yaparsınız, bizimki de sıkılmamış olur.
  • quote:

quote:

İyi eğlenceler

Sende gel izle

Ciddi isen pm at FISDOM.

Ankaradayım

@fatihhilal oynuyorum da maalesef ankaradayım, gelsem de eski sevgili dedikodusu yapmazdım üzgünüm

• Tamam zaten ben de arkadaşı getirmekten vazgeçtim. Aktivite 4-5 saat sürecekmiş. Sürünmesin kız kafe köşelerinde.
  • Yıl olmuş 2014 hala pes oynanıyor hemde +2 hızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Yıl olmuş 2014 hala pes oynanıyor hemde +2 hızda

Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • quote:

Tamam zaten ben de arkadaşı getirmekten vazgeçtim. Aktivite 4-5 saat sürecekmiş. Sürünmesin kız kafe köşelerinde.

Yerinde bir karar olmuş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.