Şimdi Ara

DonanımHaber camiasının önerilerini bekliyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaa arkadaşın isteklerine bakacak olursak s60 pek uymuyor zaten.Az özellik istiyor ve iyi müzik!

Ben bu tercihe 5130xpressmusic bile önerebilirim ama kamerası 2mp belki arkadaşa gelmez...

ama ben aynı isteklere x3 ceya x2 ile karşılık veririm daha güncel sürümler oldukları için.

Ben cam diver atmaya gelişme diyemiyorum malesef...kötünün iyisi olabilir ancak...hem herkesin yapabileceği bir şey değildir tahmin edersen

Bencede, alacak arkadaşa bir teknosa benzeri yere gidip aklındaki ürünleri karşılatırmasını tavsiye ediyorum bu saatten sonra artık.X2 veya X3 al derim.w715 zorluk çekmeyeceğine inanıyorsan alabilirsin ama pek tavsiye etmiyorum çünkü kim kullanıyorsa wifi rezaletinden bahsediyor...

Daha bi kaç gün önce kullanan bir arkadaş bundan muzdaripti forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 12 Ekim 2010; 22:42:57 >

• Haklısın s60 pekde önemli değil arkadaşa...
    5130 xm haifif kalır, zaten 400 civarı bütçe varken alınmaz,
    x3 dediğim gibi çok sorunlu, babamda var, onun umrunda değil aslında ona göre alo desin, mesaj atsın,radyo,müzik,kamera(kameranın mp değeri dahi umrunda değildir) yeter..

Nokia biraz akıllanmıştır kanımca... x2 nin baya detaylı incelemesi:
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-x2-en.shtml
  • o telefona 5mp koymuşlar ya helal olsun Nokia'ya gerçekten. oldukça ilginç olmakla birlikte güzel bir model olmuş.
  • Evet, ben 2mp kameradan memnun olan biriyim, 640x480 @30fps video çekebilen başka 2mp varmı.?
    x2 objektifinden :  DonanımHaber camiasının önerilerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Ekim 2010; 23:34:13 >
  • gerçekten gereksiz bir karşılaştırma oldu şimdi bu
  • Özür diliyorum,
    6700 la ilgili başlıklar vardı, ikisinin de incelemesine bakarken denk geldi,
    değiştiriyorum...
  • şimdi oldu
  • 5800 al hocam birde cwf yükledikmi olur n97 artı c6:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: CommandAura

quote:

Heyecana gerek yok...
    Tatlı tatlı anlaşalım şu forumda...

Üstada katılıyorum.
    Birbirinizle atışmanıza gerek yoktu abiler. Herkese önerilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.
    X2 aradığım gibi bir telefon.
    Birde yukarıda SE W715 önermişti bir arkadaş. İnternette ilk aramamda bulduğum fiyat 379TL (kdv dahil). Fiyat/Performans ürünü olduğu kesin. Bu telefonla ilgili bir-iki sorum var:

1.SE'nin resmi sitesinde bile telefonun üzerinde Vodafone yazıyor. Ben Avea abonesiyim. Bunun Vodafone'suzu bulunabilir mi :)
    2.Hiç SE kullanmadım. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ama Nokia'dan sonra SE'de afallama yaşar mıyım ?

*Abi doğrucu olalım, x2 s40 java tabanlı bi' cihaz, aldığın gibi kullanırsın, güncellemeyle bişeyler olursa olur artık...
    *Gelelim Sony Ericson a, oda java tabanlıdır yalnız telefona Kamera Sürücüsü, Akustik(Ses Sürücüsü), Ekran sürücüsü atarak geliştirebilirsin,
    *Dediğin gibi tam f/p ürünüdür,
    * Telefonun üzerinde Vodafone yazar ama Turkcell, Avea yla da kullanabilirsin
    *Gelelim 2. soruna, Daha önce kullandığın cihaz neydi.? Symbian işletim sistemli bir cihaz kullandıysan sana yavan gelebilir, ama s40 tabanlı bi' nokia kullandıysan rahata erersin w715 le

''Abi'' diye hitap etmemin sebebi benden yaşça büyük olduğuna (olduğunuza) %100 emin olmamdır...

Daha önce kullandığım cihaz Nokia 5300 XpressMusic. Emektar 3. yılını dolduruyor.Kilitlenme gibi sorunlar başladı.

Herkese katkılarından dolayı teşekkürler.
    X2 ile W715 arasında kalmıştım. Tercihimi X2 olarak kullanacağım.
    Yanlız bu başlık sayesinde SE'nin fiyat/performans ürünlerinin olduğunu öğrendim. SE'ye karşı önyargım vardı onu yıkmış oldum sayenizde :) İleriki bir tarihte SE kullanabilirim.

• güzeel bunu duyduğuma sevindim.X2 hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Heyecana gerek yok...
    Tatlı tatlı anlaşalım şu forumda...

Üstada katılıyorum.
    Birbirinizle atışmanıza gerek yoktu abiler. Herkese önerilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.
    X2 aradığım gibi bir telefon.
    Birde yukarıda SE W715 önermişti bir arkadaş. İnternette ilk aramamda bulduğum fiyat 379TL (kdv dahil). Fiyat/Performans ürünü olduğu kesin. Bu telefonla ilgili bir-iki sorum var:

1.SE'nin resmi sitesinde bile telefonun üzerinde Vodafone yazıyor. Ben Avea abonesiyim. Bunun Vodafone'suzu bulunabilir mi :)
    2.Hiç SE kullanmadım. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ama Nokia'dan sonra SE'de afallama yaşar mıyım ?

*Abi doğrucu olalım, x2 s40 java tabanlı bi' cihaz, aldığın gibi kullanırsın, güncellemeyle bişeyler olursa olur artık...
    *Gelelim Sony Ericson a, oda java tabanlıdır yalnız telefona Kamera Sürücüsü, Akustik(Ses Sürücüsü), Ekran sürücüsü atarak geliştirebilirsin,
    *Dediğin gibi tam f/p ürünüdür,
    * Telefonun üzerinde Vodafone yazar ama Turkcell, Avea yla da kullanabilirsin
    *Gelelim 2. soruna, Daha önce kullandığın cihaz neydi.? Symbian işletim sistemli bir cihaz kullandıysan sana yavan gelebilir, ama s40 tabanlı bi' nokia kullandıysan rahata erersin w715 le

''Abi'' diye hitap etmemin sebebi benden yaşça büyük olduğuna (olduğunuza) %100 emin olmamdır...

Daha önce kullandığım cihaz Nokia 5300 XpressMusic. Emektar 3. yılını dolduruyor.Kilitlenme gibi sorunlar başladı.

Herkese katkılarından dolayı teşekkürler.
    X2 ile W715 arasında kalmıştım. Tercihimi X2 olarak kullanacağım.
    Yanlız bu başlık sayesinde SE'nin fiyat/performans ürünlerinin olduğunu öğrendim. SE'ye karşı önyargım vardı onu yıkmış oldum sayenizde :) İleriki bir tarihte SE kullanabilirim.

w715 gercekten iyi bir cihaz kullanımda hicbir zorluk yasmazssın hatta nokiadan daha basittir menüleri bunu bizzat kullanıp gören biriyim

• Şimdiden hayırlı olsun, forumda x2 ye ilk sahip olanlardan olucaksın..
  • quote:

Şimdiden hayırlı olsun, forumda x2 ye ilk sahip olanlardan olucaksın..

Sağolasın
    Telefonu alalı 5 gün oldu
    Henüz kontrol etmedim, forumlarda başlığını bulursam ilk izlenimlerimi paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.