Bildirim
DONANIMHABER ÇERKESLER GRUBU (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

DONANIMHABER ÇERKESLER GRUBU
(En Son Oy Tarihi: 11.2.2025)
Giriş
-
Ben oyumu abazalara attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Revv.0
bu çerkesler rusları bomablıyordu değil mi ?
onlar çeçen -
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Olum abazalar aklınıza gelenler değil lan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamdan ne istediniz kötü bir şey mi dedi adam size?
Çerkezleri, etnikleri oldum olası sevmem zaten. -
Çerkesler kaçak elektrik kullanmıyor, molotof atmıyor, dağa çıkmıyor vs. aynı şekilde lazlar vb etnik kökenlerde bunları yapmıyor. -
Hocam şapsuğların yerleşim yerlerine bursa'yıda ekleyebilirsiniz, baba tarafından yarı çerkesim gruba kabul eder misiniz -
Hatukuay'ım :)
Kashen yapamayan üye diye eklersen sevinirim
Ana-baba tüm sülale çerkesiz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memleket Sandıkları -- 24 Ağustos 2015; 22:58:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SA qnq hiç at çaldın mı birde şu yukarda yazılı olan kollardan hangisi ülkenin en zor durumunda bizi arkadan vurmaya çalışan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sneoldi
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Olum abazalar aklınıza gelenler değil lan
Yarı Hatukuay yarı abaza'yım
Abazan olan kelimeye abaza deniyor en sinir olduğum konu
quote:
Orijinalden alıntı: DeidaraSanji
SA qnq hiç at çaldın mı birde şu yukarda yazılı olan kollardan hangisi ülkenin en zor durumunda bizi arkadan vurmaya çalışan ?
At çalmadımda köyde tavuk çalmıştık arkadaşlarla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 24 Ağustos 2015; 23:12:18 > -
quote:
AVŞAR DEDECTED,FİRE İN THE HOLE
quote:
Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları
Hatukuay'ım :)
Kashen yapamayan üye diye eklersen sevinirim
Ana-baba tüm sülale çerkesiz :)
Ekledim ikinizide -
quote:
Çerkesler yaşadıkları ülke için canını vermeye hazırdır.. Kimseyi arkadan vurmazlar.. Bizde bu ülke için askere gidip şehit oluyoruz..Çerkeslerde savaşta ölen kişinin yarasına bakılırdı eğer yarası arkadaysa kaçtığı düşünülerek cenaze namazı kılınmazdı.. -
Boyle bir konu vardi ama olsun bende duzceli bir shapsig yim ekleyebilirsin benide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 24 Ağustos 2015; 23:15:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Boyle bir konu vardi ama olsun bende duzceli bir shapsig yim ekleyebilirsin benide
Ekledim -
quote:
quote:
Çerkesler yaşadıkları ülke için canını vermeye hazırdır.. Kimseyi arkadan vurmazlar.. Bizde bu ülke için askere gidip şehit oluyoruz..Çerkeslerde savaşta ölen kişinin yarasına bakılırdı eğer yarası arkadaysa kaçtığı düşünülerek cenaze namazı kılınmazdı..
Çerkes Ethem ve Kurtuluş Savaşı zamanında Çerkeslerin kurduğu bölücü örgütler ne o zaman ?
Kabardey ekle.
İmzalar çok iyi olmuş bu arada.
quote:
quote:
quote:
Çerkesler yaşadıkları ülke için canını vermeye hazırdır.. Kimseyi arkadan vurmazlar.. Bizde bu ülke için askere gidip şehit oluyoruz..Çerkeslerde savaşta ölen kişinin yarasına bakılırdı eğer yarası arkadaysa kaçtığı düşünülerek cenaze namazı kılınmazdı..
Çerkes Ethem ve Kurtuluş Savaşı zamanında Çerkeslerin kurduğu bölücü örgütler ne o zaman ?
İç anadoluda yozgat vs illeri çerkes ethem kurtarmıştır. Atatürke karşı bir kaç zıt düşüncesi olduğu için vatan haini ilan edilmiştir..
-
Ekledim..
Teşekkürler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X