Şimdi Ara

donanimhaber çocuk yuvası olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyide bütün çocuklar mı böyle sanki bütün forumdakileri tanıyıp yaşı hakkında bilgi aldınız 24 saaat izlediniz ve bu kanıya mı vardınız aradaki kişiler yüzünden ben ve benim gibilerde kaynıyor bi de diyorsunuzki forum seviyesi düşmüş alın işte düşürenlerin başında konuyu açan kişi ha siz büyüklerin açtığı konularıda biliyoruz yok o damacanaya tecavüz etmiş yok o ona uçmuş onun sevgilisine asılmış yok bilmem kim bilmem napmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 31 Temmuz 2009; 21:03:54 >
  • Yaşa değil başa bakacaksınız aslında. Yaşı küçük olup tam bir olgun olan kaç kişiyi sayarım size.

dr.dre bunlardan bir tanesi mesela. Yaşı küçük ama tam bir olgun. Kaç kişiyi cebinden çıkarır. Selamlarımı yolluyorum ona.
  • Katılıyorum. Bu yaştan dolayı değilde, kendini bilmezlerin artmasından dolayı. Eskiden bu forumun bambaşka bir havası vardı.
  • Bence bu durumun temel sebebi kesinlikle yaş ile alakalı değil. 21 yaşındayım bu arada.
    Asıl sebep şu: Forumun bir bilgi edinme ya da paylaşma platformundan daha çok zaman öldürme yeri olarak kullanılmaya başlanması. Bu tür kullanıcılar genellikle asosyal kişiler. Yapacakları iş, gezecekleri mekan ve samimi arkadaşları olmadığı için bütün gününü burada geçiriyorlar. Yani DH onlar için paylaşım yerinden daha çok bir arkadaş ve zaman öldürme yeri. Bu yüzden her türlü konuyu görebilirsiniz. Annem babamı aldatıyor diye konu açan kişi dertleşecek bir psikologu ya da yakını olmadığı için bizlere soruyor. Tipim nasıl diyen biri bu tür muhabbetleri yakınlarına ya utanmaktan ya da samimi olmamaktan ötürü bizlere soruyor. Daha bir çok örnek verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Sen küçükken bilgisayar pek gelişememiş, forumlara giremiyor olabilirsin ama bilgisayar o kadar ilerledi ki, şu zamanki 2 yaşındaki çocuk bile biliyor. Yani bende 18 yaşındayım düşün ben küçükken pc, internet o kadar yoktu.

Abartma sende

Karşı komşumun 3 yaşındaki oğlu, bilgisayarın düğmesine basıp, masaüstünden 18 Wheels Of Haulin oyununa girip, Load Game'den oyununu oynuyor.

Yeterli mi?

• Ben 17 yaşındayım. Alınayım mı, alınmayayım mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mranderson

eskiden forumun bir havası vardı.konu dışında bile daha seviyeli konular dönerdi.konulara bakıyorum ; sakalım çıktı ne yapmalıyım,bugün sınıfta hoca hecelemeyi öğretti,minibüsteki kıza aşık oldum,nasıl daha iyi bir özenti olabilirim , falan filan.ayda bir giriyordum foruma yılda bir girsem çok bir şey kaybetmeyeceğim sanırım.

kesinlikle doğru teşhis.

birbirlerinin her kelimesini BAN layan hatta bu mesajımı da banlayacak olan,klavye şövalyeliği yapan yaş grubu küçük ya da küçükden biraz büyük boyu uzun aklı kısa kullanıcılarımız mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 31 Temmuz 2009; 21:30:50 >
  • foruma üye olduğum ilk sene içinde konu dışında hiç mesajım yoktu iyi hatrlarım , öyle bir seviye vardı ki ayak uyduramam diyordum. Şimdi cidden bir kreşi andırıyor. Malesef yapılabilecek bişey de yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

quote:

eskiden forumun bir havası vardı.konu dışında bile daha seviyeli konular dönerdi.konulara bakıyorum ; sakalım çıktı ne yapmalıyım,bugün sınıfta hoca hecelemeyi öğretti,minibüsteki kıza aşık oldum,nasıl daha iyi bir özenti olabilirim , falan filan.ayda bir giriyordum foruma yılda bir girsem çok bir şey kaybetmeyeceğim sanırım.

kesinlikle doğru teşhis.

birbirlerinin her kelimesini BAN layan hatta bu mesajımı da banlayacak olan,klavye şövalyeliği yapan yaş grubu küçük ya da küçükden biraz büyük boyu uzun aklı selim kullanıcılarımız mevcut.

Aklı "kısa" mı olacaktı o ? Bu hali ile anlam bozukluğu oluyor çünkü.

• Yönetim bunun önlemini 1 sene önce almalıydı artık iyice cıvanadan çıktı forum düzelmeside imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

quote:

kesinlikle doğru teşhis.

birbirlerinin her kelimesini BAN layan hatta bu mesajımı da banlayacak olan,klavye şövalyeliği yapan yaş grubu küçük ya da küçükden biraz büyük boyu uzun aklı selim kullanıcılarımız mevcut.

Aklı "kısa" mı olacaktı o ? Bu hali ile anlam bozukluğu oluyor çünkü.

selim arıyoruz ya

• Bu işin yaşla alakası yok olgunlukla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Yaşa değil başa bakacaksınız aslında. Yaşı küçük olup tam bir olgun olan kaç kişiyi sayarım size.

dr.dre bunlardan bir tanesi mesela. Yaşı küçük ama tam bir olgun. Kaç kişiyi cebinden çıkarır. Selamlarımı yolluyorum ona.

Sağolun , teşekkür ederim.
  • ewt ya
  • quote:

ewt ya

ewt yha SeNCede olghunLukhLa aLaKasu war deqiLmi ???

TÜRKÇE... lütfen
  • Suçlu aramak yersiz.

Ben konu dışını artık çok nadir giriyorum.

Buradan sıkılan nitelikli arkadaşları Kültür-Bilime bekleriz.
  • ouzzz arkadaşa kesinlikle katılıyorum yaşa değil başa bakmak gerekiyor.. olgunluğa bakmak gerekiyor.. bir sitede olgun kişiler ne kadar çok ise o sitenin konu kalitesi o kadar iyi olur diye düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.