Şimdi Ara

Donanımhaber Cup IV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eros

biri de ödül koysun bari şööle 3 aylık taraftarlık gibi :) sarar o zaman :)

benimde taraftartılığım bitmesine 13 gün kalmış..çok iyi denk gelir

ama 4.lig ve üzeri liglerde olanlar ilk 11 den adam koyamasın oyuncuların skilleri görkemliyi geçmesin mümkünse..bunu kural olarak koyalım

• ödül olmayacaksa koymam

SETTLER iyi düşünmüşsün ya bakalım 16'ya tamamlayabilecek miyiz? şimdi zaten 10 olduk sayılır bu hafta kupadaki rakibi drow'u yener. kaldı mı 6 takım.. 6 takımdan birisini hadi opsiyon olarak 2 arkadaşımı davet ederim, kaldı 4.. e birşey kalmamış daa

haftaya başlıyoruz
  • Trakya JK
  • 1. Kivi SK - _kivi
    2. Nameless Heroes - bjkunited
    3. Kartal Bridge Warriors - michael j fox
    4. Smyrna Futbol Kulübü - MaNgOsEr
    5. hashusspor - hashus1099
    6. Hailstorm - MMXex
    7. Tekirdağ Gücü - mśtfzfr
    8. Okisht fc - Okisht
    9. ordumesudiyespor - SETTLER
    10. Trakya JK - ProgreSsive aTTacK
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 8 Mart 2010; 20:14:36 >
  • kankalar yazın benide marspor
  • Beni de ekleyin.

Dumanaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SETTLER

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    10. Trakya JK - ProgreSsive aTTacK
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.

Kivi biri geldi

Biri dediğin benmiyim. Hattricke bu sezon takım çıkarmayı unutarak başladım. Haftada birde dh hattrick sayfalarına bakıyorum ama senin mesajını görünce geldim. Bu 2. katılışım ama as kadro çıkamam maçlara. İlk 4 için bir umudum var. Baraj maçı yada direkt küme üşmek istemiyorum. Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

• SON DURUM

1. Kivi SK - _kivi
    6. Hailstorm - MMXex
    8. Okisht fc - Okisht
    10.Trakya JK - ProgreSsive aTTacK
    11.marspor - Sky_
    12.Dumanaltı - silencer01
    13.
    14.
    15.
    16.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

[...]

Kivi senide tebrik ederim. Alltid ten değerleri takiğ ediyorum. En hızlı değer arttıran sen oldun. Birkaç taktik ver :) eski nick ArtsN idi.

eros öğretiyo ya haberiniz yok mu? basıyosunuz parayı, adam arabaya atlayıp geliyo, anlatıyo. ben başta 700K verdim, memnun kalınca 1M daha verdim, artışı görüyorsun..

4 kişi kaldı bu arada tamamdır ya bişey kalmamış. aslında KOENIGSTIGER hocam da katılsa süper olur. bu hafta da eros kupadan elenecek. kaldı 2 takım...
  • eros ne öğretiyo :D
    eros çok bilse şimdi süperligdeydi. çok hata yaptım bu sezon taktiksel olarak. en basitinden son maç defansif beksiz çıkmış olmam. ofansif beke takmış olmam.vs vs vs vs vs
    hele bakalım yarın neler olacak :)
  • seni sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Drow katılmayacakmış kupaya
  • ya çocuk bala yendi, neyse buluruz zaten böyle daha güzel bizbize kupa yapmış oluruz...

KOENIGSTIGER bayrak avcısıymış. o yüzden katıalmıyor, yani 3 takım arayışına devam..
  • arkadaşlar kusura bakmassanız ayrılmak istiyorum kupadan. bidahakine katılırım umarım. çok sakat ve yetersiz oyuncu var. şampiyonluğu garantilemek içinde bikaç maç asılmam gerek oyuna.
  • hocam sorun değildi aslında..yani yedek kadroda çıkabilirsiniz....sonuçta hazırlık maçı yapacaksınız yine başka takımla değil mi? bizden biriyle yapmış olurdunuz ;)

bende bastonlu dedelerimin sakatlanmasını istemem hazırlık maçında
  • Ben bile 8.ligdeyim ama kupada yedek kadro ile çıkacağım. Amaç DH cilerle 1 maç yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

arkadaşlar kusura bakmassanız ayrılmak istiyorum kupadan. bidahakine katılırım umarım. çok sakat ve yetersiz oyuncu var. şampiyonluğu garantilemek içinde bikaç maç asılmam gerek oyuna.

nasıl istiyorsan hocam. çoğu kişi 11'inden adamlarla çıkmayacak zaten.
  • Artık başlayalımmı ? ve maçları kim ayarlayacak ? Bu hafta maç ayarlayan varmı ? En geç haftaya başlayalım diyorum ne diyorsunuz ?
  • önümüzdeki hafta başlayım
  • 17 sinde başlamamız zor galiba hazırlık maçı da ayarlamadım gerçi burayı bekliyorum.
    bari 24 ün de başlayalım yeni sezon kupa maçlarıyla çakışacak biraz daha geç kalırsak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.