Şimdi Ara

DonanımHaber'de Yetki Sahibi. Eski Bir Arkadaşım. Onu Çok Özledim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Onla lisede tanıştık, çok iyi hatırlıyorum. Perşembe Günü, Son 2 ders: Bilgisayar Seçmeli Dersi. İzmir, Güzelyalı, 2010 Eylül-Ekim.

O zamanlar Lise 2'ydim. Internet şuanki gücünde ve geniş kitleye hitab ediyordu, şüphe yok. 2010'lardan bahsediyorum, 5 sene öncesi, Twitter ve Facebook vesâire. Instagram için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Donanımhaber o vakitte devamlı ziyaretçisiydim. Aşağı yukarı 1 yıldır konu dışında sohbetlenmekten kêyf duymuş, devamlı misâfiri olmuştum. Turuncu siteye gün be gün ziyaret ediyordum.

Bilgisayar dersi herşey olağan seyr ediyordu. Yanımdaki arkadaşımın bilgisayara ilgiyle uğraşı açıkçası ilgimi çekmemişti. Zaten şâhsıyla muhabbetimiz pekte azdı. Aniden açtığı ekranın zaten yağmurlu olan o günde, ışığın aydınlatmadığı sınıfımızı kuvvetli bir turuncu etkisine alması, beni heycanlandırmıştı. O turuncu bir yerlerden tanıdıktı...

Kendisine yönelip DonanımHaberle alakasını sordum, tavrım heyecanlı, arkadaşça ve aceleciydi. Kendisi yumuşak ve ilgili bir tavırla "Evet? Bu siteyi nerden tanıyorsun." dedi. Hemen atladım ve "Sitenin üyesiyim, üyelik adınızı verin. Belki tanırım." Kendisi gayet istekli "Adım @GoldPunch, belki tanırsın, yetkili bir üyeyimdir." Bunu söylerken gurur içinde olduğu pekte bârizdi. Hafif bir tebessümle, 2 elinide cebine soktu, derin bir solukla arkaya yaslanıp üstten üstten bakmaya çalıştı. Lâkin gururunda haklıydı.

Zaman içinde arkadaşlığımız kuvvetlendi, bu kuvvetlenen ilişkimizin sebebi kendisinin tanıdığım en kibar ve iyi yetişmiş, alçak gönüllü mükkemmele yakın bir insan olmasıydı. Senelerdir tenefüslerimizde sınıflarımıza uğrar, haftasonlarını çeşitli alışveriş mekanlarında geçirirdik. Hergün birlikte öğün vakitlerinde aynı mekanda beslenirdik.

Ancak, kendisi lisenin sona ermesinin ardından mesâjlarıma kulak asmamaya başladı. Yazdıklarıma cevap pek nâdirdi. Israrla muhâbbetimi sürdürmeme çalışmama rağmen bunu asla beceremiyor, onun cevap vermesini sağlayacak ilgi çekici konular bulmaya çalışıyordum. Bazıları ilgisini çeker cevaplardı, genelde bunu beceremezdim.
    Yılı aşkın mesajlarımdan dolayı rahatsız etmiş olacağımki kendisi beni sosyal medya hesapları üzerinden silmeyi uygun gördü. Buna rağmen bunu "Çeneni kapa" dememek için saygısından ötürü silmiş, 2 Senedir irtibatını tamamiyle kesmiştir.

Kendisini, özlüyor bu kuvvetli arkadaşlığın unutulmaması için, onun evine, Donanımhabere ziyaret ediyorum.
    Muhabbetimizin tekrar kuvvetlenmesi tek temennimdir.
    Unuttuğu dostu,

Alp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DÖŞ -- 28 Eylül 2015; 15:40:00 >

• Eski bir donanimhaberli isen bilmelisin. Hicbir dhli bunu okumaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl avatar hocam

Döş

• Okuyun
  • Aqladım
  • Burda da banlar seni artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 28 Eylül 2015; 12:58:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Eski bir donanimhaberli isen bilmelisin. Hicbir dhli bunu okumaz.

Kardeş 2009 dan beri forumu takip ediyorum ama okudum

• Çağıralım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Çağıralım bakalım

Umrundamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DÖŞ

quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Çağıralım bakalım

Umrundamı ?

Ne yaptın la adama bu kadar burda bile iplememiş.

• 2 YIL SONRA:
    Barıştı, biliyordum. Goldpunch adamın DİBİDİR. Ben böyle biri için canımı bile veririm. İyi ki tanışmışım. Beni affetti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.