Şimdi Ara

Donanımhaber Dershanesi - 990 Saat Ders Çalışıyoruz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
21
Favori
7.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün güncelleme yapamadım, hiç fırsatım olmadığı için başlık hala güncel değil. basmaya devam arkadaşlar. son iki günde total 22 saat çalıştım.

ADIM ADIM 7000!!!!!!!!!!11111111!!!!

• Up güncellemeyi unutmayalım arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt

Hocam siz mezun muydunuz 12 mi? Birde dershane, okul vb. kullanıyor musunuz yoksa bireysel mi hazırlanıyorsunuz. Onun dışında da cidden azminizi takdir etmezsem olmayacak şu zamanlarda günde 10-11 saat çok ciddi başarı. Umarım istediğiniz sıralamayı yaparsınız iyi çalışmalar.

• teşekkür ederim hocam :) oldukça geriden başladım çalışmaya, ekim ayının sonunda bu serüvene dahil olabildim. sene başından beri hiçbir okula ya da dershaneye gitmedim. Haftada bir ya da iki haftada bir okulun kurumsal denemelerine katılıyorum dolayısıyla da 12. sınıfım. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz  

• Up güncellemeleri unutmayalım

• Hocam elenme gibi bir sistem olsa keske yazmayanlar silse yorumunu fln

• mesajımı güncelledim, up

• güncel

• up, güncelledim

• Kimse yazmıyor ama

• 10 saat bile yetmiyor, sanırım ben sağlam sıçtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrisusta kullanıcısına yanıt

ben yazıyorum:(

• beyler devam giremediğim için toplu yazıyorum

• Merhabalar bir taktiğiniz veya kullandığınız teknik var mı? Günde nasıl 10 saat çalışabiliyorsunuz?

• kartal6262 K kullanıcısına yanıt
    oturup çalışıyorum hocam. ayt matematikle uğraşıyorum, bi bakıyorum iki saat geçmiş bile. az bişey mola verip bi o kadar daha ayt matematiğe bakıyorum. sonra iki tane fen dersine bakıyorum biraz biraz. en son bi tane tyt mat veya türkçe denemesi atınca zaten 10 saat geçmiş oluyor. geometriye vakit kalmıyor ona üzülüyorum en çok. fenden kısacağım sanırım geometri için.

• Matematik ve fen için hangi kanalları takip ediyorsunuz acaba?

• kartal6262 K kullanıcısına yanıt
    matematik için eyüp boncuk'u öneririm. soru kalıbı ezberletmek yerine konunun mantığını oturtuyor. daha sonra kitapta sorulara bakıp yapamadığım soruların çözümleri için youtube'da o kitabı çözen hocaların çözümlerini inceliyorum. bir kitabı birden fazla hoca çözebiliyor bazen. birinden anlamazsam öteki hocadan izliyorum öyle durumlarda. tek bi kanala bağımlı kalmıyorum yani. hangi hoca size hitap ediyorsa onu takip edin gitsin.

ekleme: yine de tavsiye istiyorsanız buraya yazmayın hocam cevap gelmeyebilir. yeni konu açın o zaman arkadaşlar hangi kanalları kullandıklarını yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 19 Mart 2022; 19:44:7 >
  • selamlar, banlanmadan önce burayı düzenli güncelliyordum ama banlandıktan sonra bir kağıda not ettim. 990 saati göremeyeceğimi biliyorum ama çalıştığım kardır diyorum, up

burayı çok çabuk unutmanız kalbimi kırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 30 Mart 2022; 0:16:1 >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşı delen suyun şiddeti değil maalesef

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.