Şimdi Ara

Donanımhaber Diez Topluluğu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight oynarken mutlu olduğum zamanlar geldi aklıma.Gerçi her *oku yemiştim zamanında.Aklınıza gelebilecek her şeyle ticaret yaptım oyunda.0'dan 150 gb kastım 3-4 ayda.Ardından koxplara koxp açıp günlerini gösterdim.Tüm bölüm konuşuyordu.O zamanlar çok bölüm yoktu.Şimdi açılan bölümlere bak :D
  • Akşaam doğru güncel fotoları atıcam
  • Oyunu bırakıyorum charım hacklendi.
  • Up yukarı Kasım 2014 de +9 eagle eye çalınmıştı 1 ay girmemistim ticket felan attım hala geri dönecekler.

mütavezi bir char dizdik işte yine oyunlardayız ReturnGodsJustice 78 % 37 kasıyoruz 80 e yavas yavas

ss aksama koyarım.
  • Akara serveri Ephesus oldu Ephesus birleşti Diez oldu ve şimdi halen Diez serverindeyim.

swler birleşince otomatik ncs geldi ReturnGodsJustice adlı warriorumu Comandante olarak değiştirdim.

itemler +9 chaos baal +7 krowaz set old takilar yetiyo bana maksat vakit geçsin zaman ölsün bdw sidir chaos dur pazardır exptir görevidir gayet yeterli.

Diğer okcu char ImSanjaySinghania duruyo item yok ama üstünde .

Başka bir char açtım karus asas yedekte dursun diye 2 günde 68 yaptım chari nicki JacksonMartinez.

Ulan gözlerim doldu be kaç yıldır oynuyorum serverda 1 arkadaş tanıdım burada neredeyse hergün görüşüyoruz şuan askerde

birde efege vardı oda bıraktı oyunu en son boss kesmiştik vay vay vay be.

2011 > 2016

charların fotoğrafını yarın eklerim kendinize iyi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Akara serveri Ephesus oldu Ephesus birleşti Diez oldu ve şimdi halen Diez serverindeyim.

swler birleşince otomatik ncs geldi ReturnGodsJustice adlı warriorumu Comandante olarak değiştirdim.

itemler +9 chaos baal +7 krowaz set old takilar yetiyo bana maksat vakit geçsin zaman ölsün bdw sidir chaos dur pazardır exptir görevidir gayet yeterli.

Diğer okcu char ImSanjaySinghania duruyo item yok ama üstünde .

Başka bir char açtım karus asas yedekte dursun diye 2 günde 68 yaptım chari nicki JacksonMartinez.

Ulan gözlerim doldu be kaç yıldır oynuyorum serverda 1 arkadaş tanıdım burada neredeyse hergün görüşüyoruz şuan askerde

birde efege vardı oda bıraktı oyunu en son boss kesmiştik vay vay vay be.

2011 > 2016

charların fotoğrafını yarın eklerim kendinize iyi bakın

efege ne yazık ki oyundaki item seviyesinin saçma bir düzeye gelmesinden, çoluk çocuğun hile hurda ile bir yerlere gelmesinden, insanların egolarının kişiliklerinin önüne geçmesinden v.s.. dolayı knight online hayatına yaklaşık 2 yıl önce son verdi

• Donanımhaber Diez Topluluğu.

Yukarıı

6 sene olmuş be 6

• Yukarı

Yarın şöyle konuya güzel güzel bi ss ler atmak lazım
  • 83 pri var. Buffer şuan, item takı sorunu yok ama swye uzuuun süredir girmiyorum. İlk beramıstaydım sonra 50 kere değişti diez oldu. Savaşlarda ks ms np kasarız diyorsan takılalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diez de oynayan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Diez de oynayan varmı

Ben

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Bende Diez de devam ediyorum uzun süredir

• Nick ne hocam ?@dimitradon
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Karusum _Katil_Kurt_
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Karusum _Katil_Kurt_

İnanmıyorum

O efsane sen misin

JacksonMartinez bende
  • Hey gidi günler..

Selam olsun eskilere.. Elegance ve HandsUpPantiesDown'a selam olsun.

HezekieL- sKyb0Rd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna KE(Knight Empire) patchi gelmeden başladım. Sanırım 2005 filan oluyor.

Dies'e Diez denmesini, Ardream'e Andream denmesini bir türlü anlayamadım. Arkadaş giriyorum server ekranına Dies yazıyor. Basıyorum gate e Ardream yazıyor ama adam hala andream diyor.

Niye takıldın derseniz takılmadım sadece merak ediyorum atladığım bir şey mi var diye.
  • Devam ediyor musunuz :) ?
  • 3 yıl sonra up.

hala Diez'deyim Donanımhaber Diez Topluluğu. 

foto atabilirsem atarım

ve başıma öyle bir olay geldi film gibi yemin ederim. boş bi vaktimde yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 21 Kasım 2021; 2:8:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.