Şimdi Ara

Donanımhaber Erkeklere Yönelik Bir Site mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkek i gordum erkegi erkek sormaz mantigiyla daldim .. Sonu husran.

elizabethhh bekle beni askummn
  • Hepiniz sapiksiniz. Siz disari da cikmiyosunuzdur. Hic mi kiz gormuyorsunuz. Eskiden bu forum nasildi bilmiyorum ama konu disinda cok terbiyesiz ve seviyesiz tartismalar, konusmalar oluyor. Yazik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Hepiniz sapiksiniz. Siz disari da cikmiyosunuzdur. Hic mi kiz gormuyorsunuz. Eskiden bu forum nasildi bilmiyorum ama konu disinda cok terbiyesiz ve seviyesiz tartismalar, konusmalar oluyor. Yazik...

• quote:

Hepiniz sapiksiniz. Siz disari da cikmiyosunuzdur. Hic mi kiz gormuyorsunuz. Eskiden bu forum nasildi bilmiyorum ama konu disinda cok terbiyesiz ve seviyesiz tartismalar, konusmalar oluyor. Yazik...

Burdakilere sapık diyosun da kız başına 9-10 dan sonra bi çıksana dışarı , sapık nasıl olur göstersinler sonra.
  • quote:

adam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Jack Sparrow -- 16 Şubat 2011; 18:25:48 >
  • eda vardı banlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

quote:

Burdakilere sapık diyosun da kız başına 9-10 dan sonra bi çıksana dışarı , sapık nasıl olur göstersinler sonra.

Medeni insanlar yok ki bu ulkede. Egitimsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

eda vardı banlandı

forumu yıkarlar derdim ama yıkmamışlar daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

eda vardı banlandı

forumu yıkarlar derdim ama yıkmamışlar daha

Ondan korkuyorlardı..
    Balık filan yuttuğu için
  • Kızlara yönelik bir sitemi olsun
  •  Donanımhaber Erkeklere Yönelik Bir Site mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.