Çok faydalı olacak gibi duruyor gerçekten.Mesela " weifeng ve phottix ışık ayakları " arayan birisi googledan arattığı zaman direk buraya ulaşabilecek ve ürünü kullanmış kişler ile iletişime geçip bilgi alabilecek.Bununda sabit konu olması lazım aslında.
sokak papaganı maşallah stüdyo gibi. evde servet yatıyor
yok yaw o ışık ayakları şemsiyeler bracketler ve softbox ın toplam maliyeti ; 200 liradan az 2 flaş ve tetikleyici desen onlarda toplamda 400 lira civarında Yani toplam 600 liraya istediğim yere kolayca kendi başıma götürebileceğim portatif bir stüdyo oluyor, çok kısa sürede kendi değerini çıkartmış fiyat\performansı yüksek bi set oldular :D
Umarım konu kalıcı olur zira benim 2 konu da uçurulmuş
_CHARLOTTE_
Nikon D7000
Nikon 18-105mm f/3.5-5.6 VR
PNY 16 GB Professional
Not : Bu akşam foto yükleyen yok mu beyler
yok abi bıraktık artık
İlk mesaj gayet güzel olmuş.Elinize sağlık
@_CHARLOTTE_
Pier ile ben sıramızı savdık :D :D sıra sizde :)
Benim foto üzerinde hala tartışmalar sürüyor. Resmen kaos ortamı oluştu
başka fotoda koyabilirim. dün akşam can sıkıntısından çektiğim şu misal
abi bu konuyuda kapattırmayalım ya Yenı konu açalım o muhabete daha snra
www.turknikon.com -dan devam etmek isteyen varsa oradan edebiliriz , bence de bu konu güzel kapattırmayalım
Beni de eklemişsiniz... teşekkür ederim. Bende Olympus pen e-pl1 ve 14-42 kit lens var.
Daha mesaj yazmadan nick eklenmiş, gurur duydum valla
Başlığı görünce "saçmalamışlar" dedim kendi kendime, fakat içeriği gördüğümde aşırı derecede mantıklı geldi bana da
Şu ana kadar kullandıklarım diye Nikon bazında özet geçersem;
3-5 gün mıncıkladıklarımı yazmiyim şimdi, forum almayabilir Bir de ekstra aparatları da eklemedim, gerekir diyorsanız eklerim
Ağzımın suları aktı listeye hocam
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Daha mesaj yazmadan nick eklenmiş, gurur duydum valla
Başlığı görünce "saçmalamışlar" dedim kendi kendime, fakat içeriği gördüğümde aşırı derecede mantıklı geldi bana da
Şu ana kadar kullandıklarım diye Nikon bazında özet geçersem;
D80
3-5 gün mıncıkladıklarımı yazmiyim şimdi, forum almayabilir Bir de ekstra aparatları da eklemedim, gerekir diyorsanız eklerim
Tüm ürünleri orjinal linkleriyle beraber eklemeye çalışıyorum.Sanırım cok daha mantıklı ve faydalı olacaktır.İtiraf etmeliyim gece gece güldüm.Bütün lensleri görünce
Hepsini halletmeye çalışacağım.Bir nevi elimizde kullandığımız ne varsa konuya giren kişiler kimin hangi ürünü kullandığını açık bir şekilde ayrıntılı olarak görsün soracağı öğreneceği bir şey olursa direk o kişiyle görüşebilir ayrıca
@e.rar
Hocam herkes kendi kullandığı ekipmanların linklerini gönderse senin için daha kolay olur sanırım. Maksat iş bölümü
Mantıklı. Şuan mobildeyim yarın benim ürünlerin resmi linklerini yollarım
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Mantıklı. Şuan mobildeyim yarın benim ürünlerin resmi linklerini yollarım
Gövdelerin linkleri değilde lenslerin linkleri gerçekten işe yarayabilir resmi linkleri.Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Konu amacı güzel olmuş gerçekten ancak link eklemek gereksiz ve ilk mesajı oldukça kabartacak gibi duruyor..
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
Konu amacı güzel olmuş gerçekten ancak link eklemek gereksiz ve ilk mesajı oldukça kabartacak gibi duruyor..
Linkleri ilk mesaja eklemiyorum.Dİrekt olarak ürünün kendi üstüne ekliyorum.Yani seçtiğiniz ürünün direkt olarak resmi sayfasına yönlendirileceksiniz.Kabarma gibi bir sorun olacağını sanmıyorum.
Canon Eos 7D Sigma 10-20 Sigma 17-70 OS HSM Canon 70-200 F4 L IS