Şimdi Ara

█DonanımHaber hangi internet sağlayıcısını kullanıyor?█(DH lıya özel) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
1
Favori
25.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

█DonanımHaber hangi internet sağlayıcısını kullanıyor?█(DH lıya özel)

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş
  • helal olsun Ahmet© hocam ..teşekkürler..
    kazananları tebrik ederim..
  • 10 adet boş dvd bana çıksa küfür ederdim valla

edit : yeniden çekiliş yapıp 1 er taneden 10 kişiye o dvdleri hediye etseniz daha bomba olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUSAH -- 8 Ekim 2010; 22:07:34 >
  • Tebrik ediyorum kazanan arkadaşı. Oturduğu yerden hediye kazandı. Hayatımda bir kere bile kazanamadım (En azından büyük bir hediye kazanamadım)

@Ahmet arkadaşım böyle bir şeyi gerçekleştirdiğin için sana teşekkür ediyorum. (Her ne kadar çekilişte bulunmamış olsam da )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 8 Ekim 2010; 22:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

helal olsun Ahmet© hocam ..teşekkürler..
    kazananları tebrik ederim..

Tşk ler kardeş maksat birlik beraberlik. Bakarsın ileride daha iyi durumum olur daha iyi ödüller veririz
  • Şanslı arkadaşımızı tebrik ediyorum,onca kişinin arasından kazanmak büyük mutluluk olmalı
  • arkadaşlar birisi video yu youtube ye yükleyebilir mi bende hata veriyor yükleyemedim ana sayfaya koyucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar çekiliş yapıldı işte kazananlar;

Asil talihli : tsp7

yedek: mc_fosil

Video yu bir türlü yükleyemedim sürekli youtube hata veriyor denemek isteyen varsa linki bu

http://hotfile.com/dl/74703679/38d5500/ekili_sonucu.avi.html

youtube ye yükleyebilen çıkarsa ana sayfaya da koyarım.

Şimdi sıra geldi ne kazandıklarına

10 adet boş dvd,

helal olsun Ahmet© hocam ..teşekkürler..
    kazananları tebrik ederim.
    1 kullanıcılı norton 360 versiyon 4 (bir yıllık)

1 adet Adobe Photoshop cs orjinal lisanslı sürüm

Benim gücüm bunlara yetti. Yinede fikir veren ve tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

arkadaşlar birisi video yu youtube ye yükleyebilir mi bende hata veriyor yükleyemedim ana sayfaya koyucam

hotfileden yükledim avi açılmıyor
  • Kazananlara tebrikler
  • şanslı arkadaşı tebrik ederim.
  • quote:

arkadaşlar birisi video yu youtube ye yükleyebilir mi bende hata veriyor yükleyemedim ana sayfaya koyucam

Yüzbaşım Şu işlemi yaparsanız hata almazsınız bunu her türlü tarayıcıda yapmak mümkün ben Chrome kullandığım için orada gösterdim.

Chrome de seçenekleri tıkladıktan sonra sırası ile Proxy ayarları değiştir, yerel ağ alanları nı tıkladıktan sonra açılan pencereye

http://go.navige.com/ yazın ve tamamı tıklayın çıkın artık youtube sorunsuzca açılacak.

• tesekkürler hocam çekiliş için
  • hayırlı uğurlu olsun
  • ne zaman şansımız oldu ki bugun olsun. nese kazanan arkadaşları tebrik ederi. darısı bizim başımıza
  • Kazananlari tebrik ederim , urunlerini iyi gunlerde kullansinlar.

Bu arada rakamlari yanlis saymadiysam TTNET haricindeki diger kullanicilarin toplami anca TTNET kullanicilarinin yarisi kadar ediyor.Bu ulkede zaten alisilagelmis bir durum , herkes birseylerden sikayetcidir ama asla sikayet ettigi seyi kullanmakdan vazgecmez bu hangi konu olursa olsun hep boyle olmusdur ve goruluyorki bundan sonrada boyle olacak.
  • Hediyeler biraz hafif geldi sanki
  • kardeş çok tşk ederim ama ben bunu biliyordum pc yükleme hatası veriyordu youtube ye sorun buydu ama bugün yükleme yapılıyor ve yükleyip ana safaya da koydum video yu.

Daha önce ben de yazmıştım foruma bu şekilde girilebiliyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_42000518/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42000518

quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Yüzbaşım Şu işlemi yaparsanız hata almazsınız bunu her türlü tarayıcıda yapmak mümkün ben Chrome kullandığım için orada gösterdim.

Chrome de seçenekleri tıkladıktan sonra sırası ile Proxy ayarları değiştir, yerel ağ alanları nı tıkladıktan sonra açılan pencereye

http://go.navige.com/ yazın ve tamamı tıklayın çıkın artık youtube sorunsuzca açılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

Hediyeler biraz hafif geldi sanki

daha iyisini sen yapta nasıl hediye verilirmiş görelim ok
  • kazananları kutlarım, güzel bir aktivite idi, hediyenin küçüğü büyüğü olmaz, bu arada videodaki "teşşekkür" dikkatimi çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

kazananları kutlarım, güzel bir aktivite idi, hediyenin küçüğü büyüğü olmaz, bu arada videodaki "teşşekkür" dikkatimi çekti

ehehe :) Video yu oluştururken bir şey yapsam acaba ve ilk kim görüp yazacak diye merak etmiştim ve o merakımı giderdiğin için tşk ederim

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.