selamun aleykum arkadaşlar. portalda yazan ekonomik sistem tavsiyesini toplamayı düşünüyorumda..
bu sistemle en fazla hangi oyunlar oynanır ? high veya ultra oynamak derdinde değilim , e zaten gözümüzde saniyede 24 fps algılayabiliyomuş.. orta ayarlarda kasmadan , yeni çıkan GTA 5 falan efenime söyliyim , Battlefield 4 , sonracıma crysis 3 , farcry 3-4 falan , bunlar oynanırmı dediğim şartlarda ? donanımdan pek anlamadığım için sorma ihtiyacı hissettim.. bu ha bide tavsye edilen anakart yerine şurdaki anakart ı almayı düşünüyorum. toplamaya çalıştığım site uygundur anakart uyumlu dedi :
şimdiden teşekkürler.
abi bütçe işte bu yakınlarda. halihazırda öğrenci olduğumdan fazla ileri gidemiyorum. peki bu sistemin eksiği sade ekran kartımı ? ha bide forumdaki toplama oyun bilgisayarlarını tavsiye edermisin ? 2. el .. uygun bence fiyatları 750-850 falan.. benim monitör var zaten.. dvd sürücüm kulaklık fare klavyede var kart okuyucuda var .. eski masaüstü pc mden söküp yenisine takabilirim heralde
Bu fiyatlarda çok zor. Ya biraz sabredip bir şekilde para biriktirip limiti çıkaracaksınız yada geçen senelerden toplanmış 2.el f/p bir sistemi komple satın alacaksınız.
Bence böyle bir niyetiniz var ve 2.ele sıcak bakmıyorsanız yemeyin içmeyin kenara para atın, taksite falan girip sistemi toplayın.
peki ebaydan amazon vs vs yurt dışından alsam kredi kartıyla tek çekim şeklinde ? daha ucuza gelirmi , bide gümrükte sorun olurmu ki ? hiç böyle pc parçası alan varmıdır forumda ? 100 tl ye falan i3 almışmış bi arkadaşım 2-3 yıl önce falan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme