Şimdi Ara

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
1
Favori
43.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göreceli dediğim gibi bana sadece arabalar güzel görünüyor, verdiğiniz ss'lerde de sadece arabalar güzel görünüyor bana. AA var mı bu resimlerde?
  •  DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 31 Ağustos 2011; 19:46:44 >

• ama yok gibi işte, en güzel arabalar görünmesine rağmen hatlar tırtıklı görünüyor, sanki 800x600 çözünürlükteymiş gibi.
  • arkadaşlar shaderları açmayı başardım. (PM25LD010 chıp ın ınadını kırdım sonunda)şimdi kaldı karta voltaj vermeye.rbe ıle bıos edıtleyerek voltajı artırdım ama ne yazıkkı bı turlu kabul etmedı.mavı ekran aldım.karta volt vermek ıcın baska ne yol olabılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 31 Ağustos 2011; 16:14:09 >
  • bence farklı markaların oc tools'larını kullanın hocam. evga'nın filan.
  • 6970 yaptiktan sonra manul hizasirtma da yapabiliyor muyuz? 970 e kadar getirilebiliyor mu mesela?
  • yapılabiliyor, 1GHz yapan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

ama yok gibi işte, en güzel arabalar görünmesine rağmen hatlar tırtıklı görünüyor, sanki 800x600 çözünürlükteymiş gibi.

Biz antialiasing sevdalısı olmuşuz kardeşim
  • quote:

ama yok gibi işte, en güzel arabalar görünmesine rağmen hatlar tırtıklı görünüyor, sanki 800x600 çözünürlükteymiş gibi.

az da görüntülerde tırtıklanma var gibi gözükebilir ama bu da ss alırken görüntü hafifde olsa kayba uğradığından olabilir özellikle benim ss'lerde.. oyun içi görüntü gerçekten mükemmel gölge modu ile gölgeler tamamen optimize edilmiş ayrıca bu devirde 1080p'den aşağı çözünürlük mü kaldı.. gta 4 'ün modlu grafiklerini beğenmemek için önce bi oynamak lazım.. :) zaten gta 4 'e karşı bir ön yargı kırıla gidiyor anlamadım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

az da görüntülerde tırtıklanma var gibi gözükebilir ama bu da ss alırken görüntü hafifde olsa kayba uğradığından olabilir özellikle benim ss'lerde.. oyun içi görüntü gerçekten mükemmel gölge modu ile gölgeler tamamen optimize edilmiş ayrıca bu devirde 1080p'den aşağı çözünürlük mü kaldı.. gta 4 'ün modlu grafiklerini beğenmemek için önce bi oynamak lazım.. :) zaten gta 4 'e karşı bir ön yargı kırıla gidiyor anlamadım gitti..

Valla gta 4 te tek sevdigim sey yagmur yagdiktan sonraki isik yansimalari

• az önce girdim 5dk oynayabildim (ekran kartı arızalı olduğundan oyun dondu ve attı) ss'lerden güzel haklısınız. bir de vsync var sanki 60'ın üzerine çıkmıyor, siz modlu derken ekstra aa filan mı açıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Valla gta 4 te tek sevdigim sey yagmur yagdiktan sonraki isik yansimalari

Bir kaç yağmurlu ss

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

• quote:

Bir kaç yağmurlu ss

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

Süper ötesininde ötesi

• quote:

az önce girdim 5dk oynayabildim (ekran kartı arızalı olduğundan oyun dondu ve attı) ss'lerden güzel haklısınız. bir de vsync var sanki 60'ın üzerine çıkmıyor, siz modlu derken ekstra aa filan mı açıyorsunuz?

yok bildiğin mod yüklüyoruz.. olay şöyle bu modlarda ifade edilen yöntemlerle orjinal oyun dosyalarının değiştirilmesi ile yapılabiliyor..

site çoğunlukla burası
    "http://www.gta4-mods.com/"

Tavsiye edebileceğim Bir Kaç Mod
    *ENB 1.3 MOD
    *DNZ777 Car Pack
    *High Quality Road Textures
  • quote:

quote:

az önce girdim 5dk oynayabildim (ekran kartı arızalı olduğundan oyun dondu ve attı) ss'lerden güzel haklısınız. bir de vsync var sanki 60'ın üzerine çıkmıyor, siz modlu derken ekstra aa filan mı açıyorsunuz?

yok bildiğin mod yüklüyoruz.. olay şöyle bu modlarda ifade edilen yöntemlerle orjinal oyun dosyalarının değiştirilmesi ile yapılabiliyor..

site çoğunlukla burası
    "http://www.gta4-mods.com/"

Tavsiye edebileceğim Bir Kaç Mod
    *ENB 1.3 MOD
    *DNZ777 Car Pack
    *High Quality Road Textures

enb yi indirdim içinde birsürü dosya var bunu oyunun dizinine direkt kopyalayacak mıyım?

• klasörden çıkan tüm dosyaları mevcutları ile değiştir. mevcutlarda olmayan yeni dosyaları ise oyunun ana dizinine at..

birkaç ss daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 31 Ağustos 2011; 19:44:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

klasörden çıkan tüm dosyaları mevcutları ile değiştir. mevcutlarda olmayan yeni dosyaları ise oyunun ana dizinine at..

birkaç ss daha..

dostum senin mod hangisi? gta4 manyağı yaptın vallahi, dehşet.

• benim mod karışık pizza gibi..

her moddan iyi yanlarını toplayarak ortaya karışık bişeyler yaptım işte..
  • Hakikaten ya arabalar dehşet olmuş, Oyunu yeniden kurduracaksınız bizede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 31 Ağustos 2011; 20:27:28 >
  • 6.cadde- i5 2500k 4.5ghz--sapphire hd 6870 (900/4200)+his hd 6850(900/4200) CF---64.14FPS
     DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 31 Ağustos 2011; 23:04:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.