Şimdi Ara

Donanımhaber Kitap Tutkunları | Whatsapp Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Donanımhaber Kitap Tutkunları | Whatsapp Grubu

Grubun amacı sadece kitap ve kitapları ilgilendiren haberlerden bahsetmektir. Her hangi bir konu dışı muhabbeti olmayacaktır. Katılmak isteyen arkadaşların bu konuya özen göstererek mesaj atmaları ricamızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 7 Kasım 2015; 12:59:51 >

• occupy kitap grubu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldim
  • Daha sonra düzenlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 6 Kasım 2015; 23:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kitap kulübü değil de sinema gibi bir konuyu da kapsasa daha hoş olmaz mı? yani edebiyatın yanına kültür ve sanatı da ekleseniz.Ama yine de teşekkür ederim.Bu konuyu konuşacak pek arkadaşım yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikki111

Sadece kitap kulübü değil de sinema gibi bir konuyu da kapsasa daha hoş olmaz mı? yani edebiyatın yanına kültür ve sanatı da ekleseniz.Ama yine de teşekkür ederim.Bu konuyu konuşacak pek arkadaşım yoktu.

Sinema bölümün whatsapp grubu var hocam ayrıca. O yüzden sadece kitap açtım. Öneriyr açığız tabi. Bu arada sizde hoşgeldiniz.

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Bu tarz gruplar daha önce çok açıldı kapandı. Şahsen herhangi bir gruba katılmadım ama katılanlarında memnun olduğunu hiç duymadım. Bol muhabbetler.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç küçük sıkıntı haricinde sorun yok şimdilik. Gruptaki arkadaşlar memnun şuanda. Memnunsunuz dimi baylar
  • kitaplar benim hayatımı kurtardı nasıl demeyin gerçekten oldu bu o yüzden böyle bir gruba katılmak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCeLLeNTSeAMeN

kitaplar benim hayatımı kurtardı nasıl demeyin gerçekten oldu bu o yüzden böyle bir gruba katılmak isterim...

Pm atın ekleyelim.

• takip

• Whatsapp grubu olması çok güzel de, spoiler olayına bir çözüm bulmak lazım. Zira grubun faydasından çok zararı dokunur. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Whatsapp grubu olması çok güzel de, spoiler olayına bir çözüm bulmak lazım. Zira grubun faydasından çok zararı dokunur. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Evet. Hatırlattığınız iyi oldu. Daha önce grupta hiç konuşmadık bu konuyu. Ancak konuşmalarda hiç spoiler geçmedi. Kitap tavsiyesi yapan yada alacağı bir kitabı soran arkadaşlar buna özellikle özen gösteriyorlar. Hatta emin olmak için bu ayın başına kadar olan tüm mesajları inceledim, spoiler yok evet
  • Profilinizi göremiyorum beni de ekler misiniz rica etsem?

• No'mu gönderiyorum.

• Gruba katilabilir miyim?

• yazın beni de

kime mesaj atıyoruz?
  • Konuyu güncelleyelim. Malum altlarda kalınca gözükmüyor. Gruptaki etkinliklerle ilgili bir kaç güne ocak ayında neler yaptığımızla ilgilide bir yazı yazarım. Katılmak isteyenler pm atabilir.
  • Zaten ölü halde bulunan forumu dahada öldürmekten başka birşeye yaramayacak oluşum malesef .
  • Herkese selam.

Bir güncelleme yapmak istedim. Bunun sebebi de yeni gelen arkadaşların grupta yaptığımız etkinlik/uygulamalardan doğal olarak haberinin olmaması. Tek tek anlatmaktansa genel hatlarını buraya yazıp detaylarını anlatmak daha kolay oluyor. Aylık olarak o ay içerisinde neler yaptık yeni katılan arkadaşlarında haberleri olsun diyerekten ocak ayının kısa bir özetini çıkaralım.

Şu anda grupta 28 arkadaşımız bulunmakta. Mecburi ayrılanlar(okul vs.) yeni katılanlar derken şu anda 28 kişiyiz.

Aralık ayında kararlaştırdığımız ve Ocak ayında uygulamaya geçtiğimiz bir etkinliğimiz var. Her ay sonunda -genelde ayın 27. günü- oylama ile seçtiğimiz kitabı bir sonraki ayın kitabı yapıyoruz. İşte kitabı okuyan arkadaşlarımız okuyamayanlara bilgiler veriyor, görüşlerini iletiyor. Güzel gidiyor şu anda. Ocak ayının kitabı Otomatik Portakal'dı. Şubat ayı kitabımızıda Sineklerin Tanrısı olarak belirledik. Birde Blogumuz var. Kitabın incelemesi yazmak isteyen arkadaşların yazılarını paylaşıyoruz. Tam anlamı ile blogun işleri bitmedi. O yüzden %100 tamamlanınca ilk mesajı editlerim.

Aslında akıllarda bir çok etkinlik var ama gerek çalışan arkadaşların işleri, gerek okuyan arkadaşların dersleri yoğun olmasından dolayı sınırlı sayıda kalıyor. Örneğin 2 yada 3 ayda bir Kitap Yardımı yapmak gibi bir fikir var. İmkanı olmayan okullara vermek istediğimiz kitapları gönderebiliriz forumun yardımıyla birlikte. Bunun için bolca zaman ayrılması gerekiyor. Bu yüzden sürekli fikirleri elemek zorunda kalıyorum.

Ancak güzel bir ortam yakaladık diye düşünüyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar numaralarını PM atarsa onlarıda görmekten memnun oluruz.

Not: Giriş Ücreti 10 TL'dir.

Oberyn arkadaşımız yukarıda doğru bir şey söylemiş. Ölü olan forumu dahada öldürmekten başka bir şeye yaramıyor. Ancak bunu bu şekilde düşünmemek lazım. En azından ben öyle düşünmüyorum. Kitap bölümünün canlanması için sürekli etkinliklerin yapılması gerekiyor. Whatsapp grupları yokkende bölüm kötüydü. Ancak yapılacak etkinlikler ile hem bölümü kullanmayan hemde whatsapp grublarına katılmayan arkadaşlar sayesinde eski haline getirebiliriz. Örneğin yardım kampanyası gibi. Örnek vermek gerekirse google'da küçük bir arama ile burada yapılan kampanyaları görebilirsiniz. Ben göremiyorum. Bu yüzden yıkıcı değil, yapıcı olmak gerekiyor. Whatsapp gruplarını kapattık. Bölüm canlanacak mı ? Hayır. Peki Whatsapp grubu çok mu canlı ? Yoo. İnsanların işi olmadığı zaman geliyorlar ancak. Yada çok acil durumlarda. İkiside birbirine zarar vermiyor aslında. Birbirlerini kullandıkları zaman çok daha iyi olacak. O zaman sormamız gerekende şu olmalı. Tamam bölüm öldü. Ama bölümü canlandırmak için neler yaptık?

Yada bilmiyorum. Forumun yönetim bakımından işleyişi nasıl. Yani bölüm ölü ama yönetim hiç soruyormu bu bölüm neden ölü? Bölüm yetkilisi ile konuşuluyor mu? Sonuçta başta ki kişiler canlanmasına önem vermezlerse kullanıcıların yapacağı çok şey kalmıyor. Bölüm yetkililerinin buna teşvik etmesi lazım ki kullanıcılarda katılsın.

https://goo.gl/CBdctT

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.