Şimdi Ara

☼ ✄ DONANIMHABER STİL REHBERİNİZ ✄ ☼ (GÜNCEL 05.07.2015)Siyah Noktalara Elveda!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
38
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya senden pürüzsüz ve lekesiz bir cild için hangi cilt bakım ürünü ve hangi şampuanı kullanmamı tavsiye edersin?
  • Hocam her gün peeling yapmak zararlı olur kanımca. Evet her günü kastediyor. Günlük kullanımda normal uygulamanız daha iyi olacaktır. Şöyle de bişey var ancak sürekli sürekli bu jelleri de kullanmayın. Sonuçta kimyasal. Sivilce ve siyah nokta oluşumunu durdurduktan sonra günde 1 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Sonrasında cilt yağ dengesini bulduktan sonra 2 güne indirin. Cildin de saçların da arada bir kendi yağında dinlenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın, her şeyin aşırısı zarardır.
  • @promac
    Dediklerinize kesiklikle katılıyorum

@Langerius
    @promac'e katılıyorum günde 2 kere çok gelebilir sana tavsiyem haftada 2 kere maske yap ,siyah nokta,akne,sivilce vs için sabah akşam imex sabunu kullan.Haftada 2-3 kerede garnierle peeling yaparsın tamamdır.

@Beyler_Beyi
    Jairwoo bana çok efeminem geliyor onun için giyim hakkndaki videolarına bakmamıştım ama düşünülebilir,blumaan'i biliyorum onu unutmuşum bak Diğer 2 kanalı şimdi duydum inceleyip konuya eklerim önerilerin için teşekkürler

@dost2131
    Yanlış mention attın sanırım yinede cevap vermeye çalışayım ama öncelikle cilt problemlerini söylemen lazım.

• @promac @gkhn0654 Dediklerinizi uygulayacam hocam teşekkürler günde bir kere sürüp hemen yikarim bu uygundur demi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, hocam 1.82 boyum var esmerim 3 numara saç önerir misiniz
  • Benim cilt tipim yağlı olduğu için yatmadan önce neutrogena visibly clear jel ile temizleyip nivea matlaştırıcı tonikle siliyorum yediğim şeylere de dikkat edersem sivilce ve yağlanma olmuyor saç konusuna gelirsek de 2 günde bir head and shoulders komple bakımla yıkıyorum sana tavsiyem soğuk suyla ve gece yatmadan önce yıkarsan sabah uyandığında saçın nemli olmaz ve daha parlak görünür

• gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam aklıma geldikçe eklerim yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Selamlar, hocam 1.82 boyum var esmerim 3 numara saç önerir misiniz

Uzun sac her zaman ıyıdır
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi esmerim suratımda leke sivilce izleri felan var T bölgesi fena halde yaglanıyo öglene dogru ( yüzüm genellikle yaglanıyo ) HOCAM İŞTE BUNLARI DİKKATE ALARAK DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE KULLANUP PÜRÜZSÜZ VE KUSURSUZ BİR CİLDE SAHİP OLABİLECEGİM BİR ÜRÜN TAVSİYESİ İSTİYORUM ayrıca pürüzsüz ve kusursuz bir cild için eksta olarak neler yapabilirim? SON OLARAK SİYAH SACLIYIM SANIRIM KALIN TELLİYİM DUŞTAN SONRA SACLARIM ACAYIP KURUYO BUNDAN DOLAYI GÜN İÇERİSİNDE ISLATIRIM SACLARIMI 3 GÜN FELAN SONRA SACLARDA YAGLANMA ( ISLATTIGIM İÇİNMİ YOKSA KENDİ SAC YAPIMMI ANLAMADIM AMA DUŞTAN SONRA SACLARIM COK KURU VE KEÇE GİBİ OLUYO ) OLUYOR BU HUSUSTA BANA BİR ŞAMPUAN VE HANGİ ÖZELLİKTEKİ ŞAMPUAN TAVSİYENİZİ İSTİYORUM?
  • Beyler_Beyi kullanıcısına yanıt
    HOCAM neutrogena visibly clear jel ile temizleyip nivea matlaştırıcı tonikle siliyorum BU İŞLEMİ UYGULUYORSUNUZ YÜZÜNÜZDE BİR KUSUR VARMI PEKİ HANİ SİZİN HOŞUNUZA GİTMEYEN BİR ŞEY ? BANA ÖNERİRMİSİNİZ YANİ ? EGER ÖNERİYORSANIZ BU ÜRÜNLERİ BİMDEN FELAN TEMİN EDEBİLİRMİYİM KOZMETİK KONUSUNDA FAZLA BİR TECRÜBEM YOK birde hocam heden şoldıs komple bakımla bende yıkıyorum sacları ama düzensiz araya cok günde giriyor ama şöyle bir şikayetim var önce nasıl duş aldıgımı anlatıyım : ÖNCE SAÇLARI 3 DEFA YEŞİL SABUNLA YIKARIM SONRA VÜCÜDÜMÜ LİFLERİM SONRA 1 DEFA DAHA SACIMI YEŞİL SABUNLA YIKARIM SONRA 2 DEFA HEDEN ŞOLDIRS ŞAMPUANLA YIKARIM böyle duştan sonra sabahleyin saçlarım resmen taş gibi oluyo bu arada uzun saclarım var saclarım hem kupkuru hemde keçe gibi şekil vemem zorlasıyo onun için gün içerisinde baya bi ıslatıyom bunun için galiba 3. günün sonunda saclarda yaglanma oluyor işte hocamm benim şikayetim buu bana önerileriniz nelerdir hangi şampuanı kullanıyım vede duuşta bir yanlıslıkmı yapıyom ?

• şampuan-->toni guy damaged hair shampoo
    jel-->neutrogena visibly clear siyah nokta temizleyici jel.
    sana tavsiyem forumda gördüğüm kadarıyla saçların keçe gibi oluyor.
    saç kremi--> gliss total repair 19 etkili(duştan sonra 1 dk saçında dursun ve yıka)
    saç kreminin faydasını görürsün, ben de burda sana söylediklerimi kullanıyorum

NOT:Keçe saç istemiyorsanız piyasa şampuanlarından uzak durun beyler. ayrıca saç kremi kullanın. Saçım hem parlak hem temiz olsun istiyorsunuz, sizin istediğiniz şeyi aslında saç kremi yapıyor şampuan değil, şampuan temizler,güçlendirir belki ama bakım yapmaz. Bu forum altında bir de saç kremlerini incelemiş paylaşacak arkadaşımız olsa da anlatsa. Bu konu hakkında yeter bilgim yok çünkü.
  • promac P kullanıcısına yanıt
    hocam yoruma yazdım burayada yazıyım şimdi benim yüzümde siyah nokta yok benim istegim pürüzsüz ve kusursuz bir yüz bakımı? dedigin jel bunu yapabilirmi ? BİDE HOCAM ŞAMPUAN VE KREM İŞİ İYİ OLDU DA BEN BUNLARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM İNTERNETTEN TEMİN EDEMEM BULUNDUGUM ŞEHİRDE NERELERDE BULABİLİRİM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost2131

hocam yoruma yazdım burayada yazıyım şimdi benim yüzümde siyah nokta yok benim istegim pürüzsüz ve kusursuz bir yüz bakımı? dedigin jel bunu yapabilirmi ? BİDE HOCAM ŞAMPUAN VE KREM İŞİ İYİ OLDU DA BEN BUNLARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM İNTERNETTEN TEMİN EDEMEM BULUNDUGUM ŞEHİRDE NERELERDE BULABİLİRİM ?

kardeşim yüzün güzelliği genetik bi olay, şunu sürüyüm güzel olsun diye bi ürün olsa emin ol herkes kullanıyor olurdu. Zaten bizim önerdiğimiz jel 15 lira bişey, kozmetik piyasasının nasıl pahalı olduğunu biliyorsundur umarım çünkü gerçekten ucuz ve öyle pürüzsüzlük verecek fiyatta bi ürün değil.
    Ha dediğin gibi güzellik verecek bi ürün var mı bilmiyorum varsa da eminim 50-100 liralık ucuz bişey değildir, sonuçta çoğumuz öğrenciyiz ve maddi durumumuz belli.

• Ben tavsiye ediyorum yediklerine de dikkat ettiğin sürece sivilce falan pek çıkmıyor bu ürünleri watsons ve migrostan temin edebilirsin. Dediğim gibi sadece şampuanla yıkasan daha iyi olur sabun sertleştirir bide soğuk suyla.Şampuan olarak ben head and shoulders komple bakım kullanıyorum bana en uygunu o piyasada. sende deneyip sana en uygununu bulabilirsin
    hocam peki bana pürüzsüz ve kusursuz bir cild için bi ürün tavsiye edermisinizz?
  • Hocam yazdıklarımı tavsiye ediyorum

hocam yüz için hangi bakım ürününü kullanıyım
  • Kıvırcık saç hakkında deneyimli birileri varmı

• Sebamed şampuan ne kadar gider hocam ?200 ml az gibi geldi.

Bir de nerelerden alabiliriz? Bir iki markete baktım bulamadım. Siz nereden alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu serhat -- 11 Temmuz 2015; 18:21:24 >
  • youtubetan alpha m. i kesinlikle takip etmelisin. ingilizcesi olanlar için giyimden vücut temizliğine saç yapımlarından kendi saçını kendin keslere kadar her şey var. 2-3 ay önce keşfettim aaron reisi. şuan idolüm olur kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.