Şimdi Ara

- DonanımHaber WarRock Takımı - (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
37.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hack varmı hala oyunda 1-2 önce oynardım 3 tane 15 lwl kd si 1.5 olan charım var hack yoksa geri dönebilirim
  • Hack yok sanırım @AlmosT'un dediine göre ben oynamıyorum şu an bıraktım ama o hala oynuyor
  • Hack hala var maalesef
  • Ee nasıl gidiyor
  • Nasıl olsun okul mokul(Gerçi benim pazartesi açılacak)
  • Ne güzel benimde açıldı ama gitmedim
  • Aha binbaşı olmuş
  • Darısı senin başına
  • Binbaşı olmak önemli değil de millete yardımcı olayım ve yardımlarımın karşılığını alayım o yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

İyi iyi güzel olmuş Ss'ini bekliyoruz xm8 ve tokmağın

SEN YETER Kİ İSTE GELİO DUR UPLOAD EDİM

• ŞİMDİLİK BU KADAR İSTERSEN DAHA KOYARIM BU ARADA HACK GİTTİMİ BİLMİORM ESKİDEN BAYA Bİ OPPK VARDI

• Oyun biraz fantastik olmuş Eskiden daha ciddi bir oyundu. Olsun daha eğlenceli bir havaya bürünmüş
  • foruma uyar mı bilmemde hack resimleride var koyam mı

bide resimde kırmızı sari yeşil fln filn olanlar chams yani karıştırmayın oyunla alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 2 Ekim 2009; 16:28:56 >
  • Tamam da bozulmuş biraz oyun. Eski havası yok. Ama eğlenceli bir havaya da bürünmüş gibi
  • Baya kalabalıkmıs bura :D
  • konu acılısından itibaren bayagı bir süre gecmis ama ben yinede yazmak istedim.. bende bir warrock oyuncusuyum.. daha dogrusu oyuncusuydum.. cünkü oyunu oynarken bilgisayar birden kitleniyor hicbirsey calısmıyor ve ekran degisik bir hal alıyor ve resetle normal haline geliyor..bu sayede 2 aylık makine günde 4-5 reset yiyordu bende oyunu bıraktım.. kitlenmeler sadece warrock'a özel.. baska hicbir oyunda olmuyor aynı sorunu yasayan oluyormu??ekran kartından demeyin crysis cod5 falan oynarken bile kitlenmiyorda warrockta mı kitlenecek?? neyse yardımlarınızı bekliyorum..
  • Ben 1yıldır oynamıyorum ama oynarken öyle birşey olmadı en son ne zaman oynadın? Ona göre arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

konu acılısından itibaren bayagı bir süre gecmis ama ben yinede yazmak istedim.. bende bir warrock oyuncusuyum.. daha dogrusu oyuncusuydum.. cünkü oyunu oynarken bilgisayar birden kitleniyor hicbirsey calısmıyor ve ekran degisik bir hal alıyor ve resetle normal haline geliyor..bu sayede 2 aylık makine günde 4-5 reset yiyordu bende oyunu bıraktım.. kitlenmeler sadece warrock'a özel.. baska hicbir oyunda olmuyor aynı sorunu yasayan oluyormu??ekran kartından demeyin crysis cod5 falan oynarken bile kitlenmiyorda warrockta mı kitlenecek?? neyse yardımlarınızı bekliyorum..

bazı virüslerdende olabilir bendede oluyodu mesela normalde yüklenmeyen bşi yani virüs varken format attıkdan sonra direk yüklenio

• quote:

Orijinalden alıntı: cesurjojuq

foruma uyar mı bilmemde hack resimleride var koyam mı

bide resimde kırmızı sari yeşil fln filn olanlar chams yani karıştırmayın oyunla alakası yok

Çakal chams'in nasıl oyunla alakası yok? Bildiğin hack o kimi kandırıyosun sen sanki biz kullanmadık 3D Chams hack. Ayıp lan bide 50+ level chara giriyosun.
  • inanmıyorum ya bu kadar yanlış anladına oyunla alakası yok dedim oyunun orjinali öle diil bu 1 2.si 50+ dedindede hack yapıcak kadar aferdersin salak diliz yani
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.