Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıldıza geliyorum ben de.Bu okulda ortalama yapmak zor mu mesela 3.50 falan uzay mı
    Matematik müh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedidirokedi -- 18 Ağustos 2015; 23:59:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene giriş yaptım da bir dersin devamsızlık hakkını nasıl öğrenebilirim?Kaç kez gitmezsem kalırım bir dersten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Bu sene giriş yaptım da bir dersin devamsızlık hakkını nasıl öğrenebilirim?Kaç kez gitmezsem kalırım bir dersten?

İlk gün derste söylüyolar ama 4 hafta devamaızlık hakkın var yüzde 70 gitmelisin olması lazımdı. 5. Haftada kalırsın ama bazı hocalar tolerans gösterebiliyo 5. Hafta için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız teknik böte nasıldır devlette öğretmen olmayı istemiyorum bir sene ingilizce hazırlık var.özelde iş imkanı olarak eğitmen yada yazılımcı olarak çalışabiliyormuşuz doğrumu? işssiz kalırmıyız ben bilg müh istiyordur ama maddi ve sağlık sebeplerinden böte ye gitme dururmum var

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

yıldız teknik böte nasıldır devlette öğretmen olmayı istemiyorum bir sene ingilizce hazırlık var.özelde iş imkanı olarak eğitmen yada yazılımcı olarak çalışabiliyormuşuz doğrumu? işssiz kalırmıyız ben bilg müh istiyordur ama maddi ve sağlık sebeplerinden böte ye gitme dururmum var

kotu, gitme

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Konuyu devralmak üzere Shady'e mesaj attım.
  • burlipi B kullanıcısına yanıt
    aynen ? bayağı kötü duyumlar aldım
  • Yıldız teknikli bisikletliler olarak bir topluluk kurulmaya başlandı. Eğer haberi olmayan varsa bana özelden ulaşabilirler.

İlk etkinlikten kareler:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1295858003762739&id=100000156567820

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyin insaat muh ing

• Ytu mak. Okuyan mezun olan biri pmden bilgilendirebilirse sevinirim

• YTÜ Bilgisayar Müh.
  • ytü mekatronik müh. hakkında bilgi verecek varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanım Ytü elektronik haberleşmeye ve elektrik müh 'ne yetiyor bunun yanı sıra bahçeşehirde tam burslu elektrık elektornık muh 'ne de yetıyor bana yardımcı olabılecek varmı üniversite nasıl iş imkanı nasıl staj durumları başlangıç maaşları vs. şimdiden sagolun
  • Up

• Bu okulun makine mühendisliğinde okuyanlardan çok acil yardıma ihtiyacım var.Yardım etmek isteyenler lütfen pm .

• YTÜ Bilgisayar
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    bende ))
  • Selamlar.İşletme fakültesi hala davutpaşau kampüsünde mi ?

• İşletme fakültesi zaten yeni taşındı davutpaşa kampüsüne. Ben bu yıl mezun oldum en son davutpaşadaydı tekrar beşiktaşa taşınmadıysa :d
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.