Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakıyorum da hızlı çıkmışsın A Blok falan ne iş?

@scarycanary

Yıldız'lı olmak ayrıcalıktır. Ormanlarımızda bizim.
  • Bu arada ben bi ara sitede beşiktaştan davutpaşaya servis saatleri gibi birşey görmüştüm ama bayağı önceydi şimdi bulamıyorum var mı beşiktaştan davutpaşaya servis
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Bu arada ben bi ara sitede beşiktaştan davutpaşaya servis saatleri gibi birşey görmüştüm ama bayağı önceydi şimdi bulamıyorum var mı beşiktaştan davutpaşaya servis

Evet var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

quote:

Bu arada ben bi ara sitede beşiktaştan davutpaşaya servis saatleri gibi birşey görmüştüm ama bayağı önceydi şimdi bulamıyorum var mı beşiktaştan davutpaşaya servis

Evet var.

Tamam o zaman

• quote:

@Shady

A305'in özelliği nedir ?
  • dünkü haberi aynen tekrar etmişler henüz bi açıklama yok kayıt evraklarıyla ilgili ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

@Shady

A305'in özelliği nedir ?

A Blok, 3. kat, 5. sınıf. Yakında öğrenirsiniz hepsini

• tarih, türkçe almak zorunluymuş, tam kurtulduk derken
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

tarih, türkçe almak zorunluymuş, tam kurtulduk derken

Yapma ya
  • quote:

quote:

tarih, türkçe almak zorunluymuş, tam kurtulduk derken

Yapma ya

Ya kek ders onlar gençler, gerçi bazı hocalar işkenceye dönüştürebiliyor orası ayrı.

• quote:

Ya kek ders onlar gençler, gerçi bazı hocalar işkenceye dönüştürebiliyor orası ayrı.

Abi isim verde zorluk çekmeyelim
  • quote:

quote:

Abi isim verde zorluk çekmeyelim

A305'te hocalarla ilgili bölüme bakarsın, dersleri seçerken dersi veren hocaların adları da yazar, ona göre seçimini yaparsın. Daha çok erken bunları fazla kafanıza takmayın, zamanı gelince hepsini öğrenirsiniz, tatilinizi yapın.

• ikinci öğretimler hazırlığı da mı ikinci öğretim olarak okuyor ??. bir arkadaş bütün hazırlıklar 1. öğrerimmiş dedi. hangisi doğru acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekt

ikinci öğretimler hazırlığı da mı ikinci öğretim olarak okuyor ??. bir arkadaş bütün hazırlıklar 1. öğrerimmiş dedi. hangisi doğru acaba??

Evet hazırlıkların hepsi sabah ders görüyorlar...1. ve 2. öğretim karma oluyor hazırlıkta...
  • hazırlık kursuna yazılan varmı
  • quote:

hazırlık kursuna yazılan varmı

Ben yazılacaktım ama vazgeçtim...İlk önce sınava alıyorlarmış 100 soru'Dan 40'ını yapınca seni 25inde başlayacak kursa koyuyorlarmış...40ın altında yaparsan 18inde başlayan kursa gidiyormuşsun...

9:30-14:30 arası bu yaz günlerinde gözümde çok büyüdü...Zaten hazırlığı geçen arkadaşlara sorduğumda çoğu kurstan haberleri bile olmadığını sadece geçmiş yılların sorularına ve grammer çalıştıklarını söylediler...
  • quote:

quote:

hazırlık kursuna yazılan varmı

Ben yazılacaktım ama vazgeçtim...İlk önce sınava alıyorlarmış 100 soru'Dan 40'ını yapınca seni 25inde başlayacak kursa koyuyorlarmış...40ın altında yaparsan 18inde başlayan kursa gidiyormuşsun...

9:30-14:30 arası bu yaz günlerinde gözümde çok büyüdü...Zaten hazırlığı geçen arkadaşlara sorduğumda çoğu kurstan haberleri bile olmadığını sadece geçmiş yılların sorularına ve grammer çalıştıklarını söylediler...

ben gidiyorum kursa 25 inde başlıycam.pazartesi günü gittim yaptılar sınawı.100 soruda 45 yaptım işte 2 haftalığa yazıldım ondan sonra da.bugün de mesaj geldi telefona.insan kaynaklarından sınıflara yönlendirilcekmişiz pazartesi günü

• Peki i.ö den ortalamayla falan gündüz eğitimine geçme sanşımız var mı?
    Birde yıldız da böyle bir uygulama var deiler i.ö olsak bile gündüz derslere girebiliyormuşuz ama i.ö görünerek yani yine fazla harç ödeyerek doğru mudur acaba
  • quote:

Peki i.ö den ortalamayla falan gündüz eğitimine geçme sanşımız var mı?
    Birde yıldız da böyle bir uygulama var deiler i.ö olsak bile gündüz derslere girebiliyormuşuz ama i.ö görünerek yani yine fazla harç ödeyerek doğru mudur acaba

Evet, 1. öğretimden ders seçebiliyorsunuz (kontenjan kalırsa), ama harcınız 2. öğretim harcı değişmiyor.

Bi kısmı atlamışım, ikinci öğretimde kendi bölümünüzde %10 veya %20lik (tam hatırlıyamıyorum) kesime girerseniz, 1. öğretime geçiş hakkınız oluyordu. (Ders bırakmamak ve sorumlu olduğunuz ders olmaması şartları ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 21 Ağustos 2008; 12:28:50 >

• quote:

quote:

Peki i.ö den ortalamayla falan gündüz eğitimine geçme sanşımız var mı?

Evet, 1. öğretimden ders seçebiliyorsunuz (kontenjan kalırsa), ama harcınız 2. öğretim harcı değişmiyor.

Bi kısmı atlamışım, ikinci öğretimde kendi bölümünüzde %10 veya %20lik (tam hatırlıyamıyorum) kesime girerseniz, 1. öğretime geçiş hakkınız oluyordu. (Ders bırakmamak ve sorumlu olduğunuz ders olmaması şartları ile)

Eyvallah usta Allah razı olsun her konu da çok yardımcı oluyorsun tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.