Şimdi Ara

Donanımhabere Özel Tüm Ürünlerde Sepette %50 İndirim Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
2.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm ürünlerde sepette %50 indirim
    Kupon kodu: donanimhaber.com

ürünler stoklarla sınırlıdır....

www.incefirsat.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 24 Aralık 2017; 21:13:26 >

• Arkadaşlar konu sahibi stokları eriteceğiz vs diyerek tabiri caizse indirim sömürüsü yapıyor.

Beğenmezseniz ürün sizde kalsın parasını iade ederim diyerekte; ürünü yolladığıma şükret paran bende etme dert demektedir.

Yukarıda ürünlere ait stok bilgisinin siteye entegre edilmediğini sepete 999 vs ürün atılabildiğini paylaşmıştım.

Şimdi sözde indirimi göstereceğim.

• İyi gibide kargo oldumu buz gibi soğuyorum ama 5-6 tane ürün alıp tek kargo verildimi karlı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

İyi gibide kargo oldumu buz gibi soğuyorum ama 5-6 tane ürün alıp tek kargo verildimi karlı olabilir

Hocam tüm ürünleri zararına satıyoruz stokları bitirip farklı sektörde iş yapacağımız için.
  • Hocam şu üründen almayı düşünüyorumda her musluğa olırmu bu vidalı galiba bizim muslukta o vidanın geçeceği yer yok

http://www.incefirsat.com/u1315/hirdavat-urunleri/aktif-karbon-su-filtresi.html

• yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    o zmn ya kargo ücretini biraz düşürün hcm yada belli bir limite kargo ücretsiz yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam kendinden monteli zaten. Sizin musluk nasıl bilmiyorum ama olmaz ise ürün sizde kalsın ücretini iade ederiz problem değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüak

Olur hocam kendinden monteli zaten. Sizin musluk nasıl bilmiyorum ama olmaz ise ürün sizde kalsın ücretini iade ederiz problem değil.

Eyw hocam adamsın alıyorum 2-3 parça bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

o zmn ya kargo ücretini biraz düşürün hcm yada belli bir limite kargo ücretsiz yapın.

Hocam elimizde olsa onuda kaldıralım ama inanın kargo ücreti en düşük 6 lira civarı ödüyoruz zaten desi arttıkça 8-10 lirayı buluyor.
    Ürünleri zararına satıyoruz farklı sektörde iş yapacağımız için amacımız stokları tamamen bitirip önümüze bakmak.
  • quote:

quote:

Hocam elimizde olsa onuda kaldıralım ama inanın kargo ücreti en düşük 6 lira civarı ödüyoruz zaten desi arttıkça 8-10 lirayı buluyor.
    Ürünleri zararına satıyoruz farklı sektörde iş yapacağımız için amacımız stokları tamamen bitirip önümüze bakmak.

hocam mesaj attım bakarmsn
  • quote:

quote:

quote:

hocam mesaj attım bakarmsn

Mesajınız ulaştı resimdeki musluk ucu çok kısa eğer olmaz ise ürün ücretini iade ederiz.
    Saygılarımızla...

• Ogrendigimiz iyi oldu

• Gerçek indiriminizden ve üslubunuzdan dolayı alışveriş yapıcam ama ışıldak radyo vs bulamadım ben mi kaçırdım

• yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    hocam sipariş numaramı mesaj attım yarın tarihli eft talimatı verdim enpara hesabınıza
  • fiyatlar mantıklı... sipariş geçtim bakalım.
  • Hocam şu beyzbol sopası kaç cm? Ona göre siparişi geçeceğim teşekkürler

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam evet maalesef istediğiniz ürün yok.
    Aslında ürünlerimizin %80 i bayanlara hitap eden ürünler olduğu için bayan tanıdıklarınıza haber ederseniz onlar faydalanabilirler.
  • quote:

hocam sipariş numaramı mesaj attım yarın tarihli eft talimatı verdim enpara hesabınıza

Teşekkürler hocam bugün verilen tüm siparişler yarın kargoya verilecek. Saygılarımla...
  • (ENES. Y) Ben de sipariş verdim hocam, teşekkürler. Umarım sorunsuz gelir hepsi. Bol satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copela -- 24 Aralık 2017; 18:49:9 >
  • Stokları eriteceğiz diyorsunuz da ürünleri stok adetleri kaç acaba? Ben kontrol edemedimde..

Donanımhabere Özel Tüm Ürünlerde Sepette %50 İndirim Kuponu

• quote:

Orijinalden alıntı: kızıl ay

Hocam şu beyzbol sopası kaç cm? Ona göre siparişi geçeceğim teşekkürler

Beyzbol sopası 46 cm uzunluğunda hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.