Şimdi Ara

Donanimhaberin yazilimi Aspplayground

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir forum +blog kurmak niyetindeyim.Foruma biraz yatirim yapicam.Donanimhaberin kullandigi Aspplayground yazilimini cok begeniyorum.Tabikiide turuncu renkli site istemiyorum tasarimi siteye ozel olacak.Oncelikle dh a ozenti flan degil sadece yazilimi begeniyorum.Her ne kadarda windows bas belasi olsada yinede sirf bu yazilim icin windows server kiraliycam.Birde bu isin blogu var. Sanirim forum + blog aspplaygrounda ikisi bir arada ve ayni veritabanina bagli.
    Kafama takilan bazi sorular var

1. Forum + blog ikisi bir aradami satiliyor.
    2. Server kiraliycam ama deneme maksatli windows hosting alsam calisirmi yoksa direk servermi almaliyim mssql den dolayi. (hic windows host kullanmadim)
    3. Aspplayground iyi bir yazilimmidir? f/p olarak degil yanlizca performans olarak degerlendirdigimizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 26 Ocak 2014; 10:46:19 >

• Konuyu yanlis yeremi actim? Forumu en kisa surede kurmaliyim yokmu bir fikri olan?
  • Onerilerinizi bekliyorum bekliyorum
  • Bu yazılım pahalı lisansı olan bir yazılımdır. Ama forum dünyasının en güvenilir yazılımlarındandır. Dilersen kurulumunu vs. yapabilirim.

"eakkaya3" skype
  • Pahali oldugunu biliyorum.En onemli olan blog ve forum ikisi birliktemi satiliyor ? Windows host alsam deneme amacli kura bilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim adini degistirmislerhttp://www.aspplayground.net/Online-Community-Features.aspx

• Guncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.