Şimdi Ara

Dönel kavşak kazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten yol 2 şeritli ayriyeten kavşağa geliş güzergahı dik rampa ozaman 3 şeritli yol yapacaklar sağdan çıkış yapacaklar en sağ şeritten ilerleyecek. Mesela ben geliş güzergahında trafik yoğunluğundan önümde ve arkamda zaten araç vardı ben kavşağa girmek için sol şeritten gitmek zorunda neden olayim trafik akışı durur herkes öyle yapsa. Bende acaba bendemi sorun var dedim ertesi gün gittim kaza yerine herkes sağ ve sol şeritten mecburen kavşağa giriş yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz gibi adam sol şeritten sağa dönüyorsa %100 karşıya hata verilmesi gerekir. sağ şeritten düz gidilemez diye bir şey yok sonuçta. ama video kaydı yoksa adam da ben dönerken sağdan geçmeye çalıştı derse ihale size kalır gibi.

• Okadar işlek caddede kamera yok olsa hiçbir şeye gerek yoktu aslında neyse olan oldu hayırlısı olsun

• Kavşaktan çıkacak olan sağ şeride geçer, sol şeritte dönel kavşağa girip aniden çıkamazsınız. Soldaki sürücü hatalı. Dönel kavşağa aynı anda girdiklerini varsayıyorum.

Sağ şeritten giren de kavşak içinde istediği kadar tur atabilir, düz gidecek olan soldan girecek, sağdan giren sağa dönecek diye birşey yok. 270 derece dönecek olan hangi şeritten gidecek? 360 derece dönecek olan? Dönel kavşaklar için söylüyorum. Kavşaktan çıkacak olan çıkış öncesinde sağ şeride geçer ve çıkar.

• Herkese teşekkür ederim soldaki araç kusurlu çıktı..
    İşlek bir kavşak olmasına rağmen kamera yoktu olsaydı çok daha rahat olurdu. Ama birseyi iyi anladım araç kamerası şart her araç için ne kadar dikkat etsenizde başınız ağrıyabiliyor..

• Bizim millet ne zaman kavşakta yapılması gereken konuları çözerse, iste o zaman gelişiyoruz derim.

• Sol şeritte ki kazaya sebebiyet veren arkadaş %100 suçludur. Aksini iddia eden ehliyetini hurdacıdan almıştır trafik canavarıdır.

• telefona droid dashcam programı indirin ve kayıt yapın. yüksek çözünürlük, konum bilgisi, saat, yol adresi herşeyi var.

• Teşk denicem

• volkan-54 V kullanıcısına yanıt

Hocam aynı kaza başıma geldi sizin kazada karşı tarafa kusur hangi maddelerden verildi yazabilir misiniz ona göre aksi bir durumda itiraz edecem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.