Şimdi Ara

Döner ‘Alman ulusal yemeğiymiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sokak lezzetleri olmayan hatta yemek kültürü olmayan almanların döneri bulmuş olduğuna inanan zihniyete ben boğaz köprüsünü bile satarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış almışsınız; o saç ekmeği lavaş diye satılıyor. Dönerci ya da kebapcıdan alacaktınız.

• Ne kadar boş muhabbet bunlar. Senindi, benimdi vs vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Yani isim ve uygulama tarzi benzerlik tasir, tad ve icindeki malzaemeler bakimindan benzerligi yoktur.

Olay da imalat usulü zaten. Onu bizden aldıysalar, içine istediklerini koyarlar...

Alıntı

metni:
    Ben Avrupada aldigim döneri ilk isiriktan sonra cöpe atmistim, o kadar degisik geldi tadi ve dönere benzetemedigimden ve tadini begenmedigimden cöpe atmistim.

Nimet atılmaz !

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Nasil atilmaz? attim iste...

Alıntı

metni:
    Nasil atilmaz? attim iste...

MAkbul bi insan olup atılmaz. Atmazsın işte..

Fetvami veriyon kardesim, tadi berbat seyi yiyemedim iste, isirdigim seyi sana versem yermiydin? Attim cöpe...

• Almanya döneri bizimkinden baya farklı. Evet köken olarak buraya dayanıyor ama bizim burada yediğimiz dönerle pek alakası yok.

Ben Almanya'dan döndükten sonra aynı tarz yapan bir yer aramıştım uzun süre.

Zevk-damak meselesi tabi ama şahsen oradaki döner çok daha güzel.

Bu sebeple çok haksız sayılmazlar. Ortak noktaları sadece adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Temmuz 2024; 16:48:9 >

Senin konuştuğun batıl fetva değil de benim dediğim Hak mı fetva ??? O zaman al sana fetva !

Haram olmayan bir nimete saygısızlık yapamazsın !

Saygisizlik yapmadim, etin tadi degisik gelince tiksindim ve itinayla cöpe attim.

buradaki her üye insanlık değerleri aynı değil meselenin dini kısmına hiç girmiyorum bile adam oruç tutmadığı göstermek için arabanın dışına elini uzatıyor siğarayı görsünler diye sorsan benim hakkım değilmide her hak hakmıdır ondan bi haber.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.