Şimdi Ara

Döner Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler döner piyasasını tam bilmiyorum ama bi dönerci bulduk yarım ekmek tavuk 2 tl tam ekmek 4 tl içinde tavukta az değil esnafların yediği yerlerden içtiğim kutu fanta 2.5 tlydi dönerden fazla :D sizce bir sıkıntı olur mu beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Muller -- 2 Ocak 2017; 0:16:36 >

• bizim bir arkadasta 2 tl ye doner yemisti, helvasini yedik cok guzel helva yapar kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • afiyet olsun ne diyelim iş işten geçmiş böyle olmasını istemezdik
  • Martıları seviyorsan sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

bizim bir arkadasta 2 tl ye doner yemisti, helvasini yedik cok guzel helva yapar kendisi

:(
  • Burasi laboratuvar mi biz nereden bilelim birkac kere ye zehirlenmezsen yemeye devam et
  • Kimsede yazmamış

Parayı yesen daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Burasi laboratuvar mi biz nereden bilelim birkac kere ye zehirlenmezsen yemeye devam et

Fiyat olarak sormuştum hocam bu fiyata normal mi diye? :) Erzurumdayım belki hayvancılıktan dolayıda ucuz olabilir
  • kümes veyA pasadan yerim ben genellikle tam 6 tl 2 tlden kacip marti pek akil isi degil
  • Döner yediğine eminmisin. Dönerse eğer etin tavuk olduğuna eminmisin. Tavuksa eğer ekmeğin ekmek olduğuna eminmisin. Ekmekse eğer donercinin dönerci olduğuna eminmisin.
  • Pahalı olunca da riskli,ucuz olunca da. Ye gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: böbrekci

Döner yediğine eminmisin. Dönerse eğer etin tavuk olduğuna eminmisin. Tavuksa eğer ekmeğin ekmek olduğuna eminmisin. Ekmekse eğer donercinin dönerci olduğuna eminmisin.

Hayır dönerci aslında balıkmış japon balığı pullu pullu.
  • 4 lira normal bizim burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.