Şimdi Ara

Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süredir olan bu sorun aslında son zamanlarda PC geneline sıçradı, ancak LoL dışındaki oyunlarda kasma yaşasam da böyle bir donma olmuyor.
    Grafikleri en düşüğe aldım repair attım ancak düzelmedi.

Sorun:Maç sırasında ekran donuyor ve ne fare ne sistem çalışıyor,yani oyun değil tamamen PC donuyor.5 dakika hatta bazen daha uzun süre böyle kalıyor, sonra kendine geliyor. fandan ses geldiği için tozlandığını filan düşündüm - biraz tozlanmıştı da-, temizledim ancak düzelmedi, sadece donma aralığı uzadı. Hafta içi termal macununu kontrol ettirmeye götürücem,ısınma sorunu diye tahmin ediyorum.

Sistem Özellikleri:

Win7 Home Premium 64 bit
    RAM:4GB
    İşlemci:Intel Core i5 2.27 GHz (4 çekirdek)
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GT 335M

Gereken başka bilgi olursa yazın lütfen

İyi Forumlar.

• Aynı sorun bende de var. Sanki bir virüs varda sistemin her yerine çöküp yavaşlatıyor. Video açsam donmaktan izleyemiyorum lolde giriş 60-40fps minyonlar gelsin 20fps-10fps oynanmayacak düzeye geliyor. Telefonumdan film açsam normal hiç donmadan izleyebiliyorum pingim sabit 55 ama pc çok kasmaya başladı nasıl çözeceğim bilmiyorum her yolu her şeyi yaptım ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Aynı sorun bende de var. Sanki bir virüs varda sistemin her yerine çöküp yavaşlatıyor. Video açsam donmaktan izleyemiyorum lolde giriş 60-40fps minyonlar gelsin 20fps-10fps oynanmayacak düzeye geliyor. Telefonumdan film açsam normal hiç donmadan izleyebiliyorum pingim sabit 55 ama pc çok kasmaya başladı nasıl çözeceğim bilmiyorum her yolu her şeyi yaptım ama yok.

Üstüne bir de pc yi her açtığımda xzg... gibi bir hesap açılıyor, format atarsam iyice kötüye gitmesinden korkuyorum, çaresiz bilgisayarın ölümünü izliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zadagan

quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Aynı sorun bende de var. Sanki bir virüs varda sistemin her yerine çöküp yavaşlatıyor. Video açsam donmaktan izleyemiyorum lolde giriş 60-40fps minyonlar gelsin 20fps-10fps oynanmayacak düzeye geliyor. Telefonumdan film açsam normal hiç donmadan izleyebiliyorum pingim sabit 55 ama pc çok kasmaya başladı nasıl çözeceğim bilmiyorum her yolu her şeyi yaptım ama yok.

Üstüne bir de pc yi her açtığımda xzg... gibi bir hesap açılıyor, format atarsam iyice kötüye gitmesinden korkuyorum, çaresiz bilgisayarın ölümünü izliyorum...

Ben format atsam bir şey kalmayacakta pc ablamın ve içinde bir sürü şey var şimdi bunları silsen bir dert silmesen ayrı bir dert.

• bence grafikleri en dusuge almayin sizi bilmemde bende en dusukte ciddi kasarken yuksektd normal fps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede devam etmekte. Her guncelleme sonrası bu sorunu yasıyorum formatlık bır durum yok bosuna atmayın derim
  • Erime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınmadan kaynaklanma ihtimali yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de patch sonrası 190 fpsden 30 a kadar düşmüştü. Donma için birşey diyemem ama fps düşüşü yaşayanlar razer game booster denesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.